Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ: "Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΡΩΣΙΑΣ"

Η Ορθόδοξοι Χριστιανοί βρίσκονται στο στόχαστρο των ισλαμιστών και της ελίτ της ΕΕ η οποία στοχεύει ευθέως στην αποχριστιανοποίηση της Ευρώπης μέσω της εξόντωσης των ορθοδόξων. Οι σφαγές και οι διωγμοί που σημειώνονται στη Συρία γίνονται υπό την άκρα σιωπή των μεγάλων δυνάμεων. Η καθημερινή εισβολή ισλαμιστών-λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, θα έχει ως αποτέλεσμα σε λίγα χρόνια να χάψουν τους ορθόδοξους Έλληνες, ενώ υπολογίζεται ότι μετά από μερικά χρόνια θα αρχίσει η εξολόθρευσή τους σαν και αυτή που βιώνουν σήμερα οι χριστιανοί στην Μέση Ανατολή. 
Η αποκάλυψη έρχεται με την αυριανή συνέντευξη σημαίνοντος Ρώσου στελέχους ο οποίος προ ημερών βρέθηκε στην Αθήνα και είπε πολλά για την αντεπίθεση της Ρωσίας που βάζει φραγμό στα σχέδια κατά της Ορθοδοξίας. Η Ρωσία ενώνει τους Ορθοδόξους και ως ηγέτιδα δύναμη αντεπιτίθεται! 
Η αποκάλυψη δημοσιεύεται στην 'Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής", την οποία μπορείτε να πάρετε από το περίπτερο, ενώ αύριο αργά το βράδυ θα αναδημοσιευτεί κι εδώ στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή".   

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Ο ΑΔΩΝΙΣ! ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΜΟΝΤΕΛΑ!

Την είδηση αποκαλύπτει «το Χωνί». Την σεξοβόμβα της φωτογραφίας επέλεξε ο Άδωνις Γεωργιάδης ως εθελόντρια στο γραφείο Τύπου του!
Προφανώς ο άνθρωπος εντυπωσιάστηκε από το βιογραφικό της: Μις Βόρεια Ελλάδα το 2008, παρουσιάστρια των καλλιστείων Μις Μπικίνι, πανελίστρια σε trash tv εκπομπές με τον… Μίστερ Μπούτια, άγνωστο μοντέλο με πολλές αισθησιακές φωτογραφίσεις.
Την ώρα που χιλιάδες νέοι με μεταπτυχιακά δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, η Ιωάννη εμπλουτίζει το βιογραφικό της με τις ευλογίες του Άδωνι και υπερηφανεύεται ότι θα τον εκπροσωπήσει και στην ελληνική προεδρία το 2014. ¨Θα φάτε φόλες από Ιανουάριο με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο» λέει απευθυνόμενη μέσω Facebook προς «φτηνά βιζιτοδημοσιογραφάκια wannabe»!

ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! "ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ" ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ!

Εμείς το είπαμε από την αρχή ότι το ΠΑΣΟΚ Χολαργού-Παπάγου έπρεπε να κάτσει στ'αυγά του. Αποφάσισαν ν' ανακατευτούν με τις δημοτικές εκλογές προτείνοντας μάλιστα και δικό τους υποψήφιο. Συνεργάζονται με τις άλλες δύο συνιστώσες δυνάμεις, της Πολυκαλά και του Κουγιουμτζόπουλου. Στις 20 Ιανουαρίου μάλιστα έχει οριστεί και συνάντηση στη δημαρχείο Χολαργού για να ...περάσουν τις βέρες και να προτείνουν τον υποψήφιο δήμαρχο που θα εκπροσωπήσει τη δημοτική τους παράταξη. 
Αυτά ήταν τα σχέδια. Η ...σούπα όμως χαλάει και όπως πληροφορούμαστε η αιτία του κακού είναι το ίδιο το ΠΑΣΟΚ όπου φαγώνονται οι μνημονιακοί με τους αντιμνημονιακούς! Φαναταστείτε τι κακό έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ σε όλη την χώρα που ακόμη το καρκίνωμα αυτό υπάρχει και σε τοπικό επίπεδο! Όταν ακόμη μέσα στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν μνημονιακοί άντε να δει χαϊρι ο τόπος! 
Οπότε το σχήμα της κεντροαριστεράς πάει μάλλον κατά διαόλου. Η δε Πολυκαλά φαίνεται να στρίβει προς την μεριά του Ζήκα μια και το Δίκτυο Πολιτών ανακοίνωσε συζητήσεις μαζί της. 

Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
twitter:@egerssi
                                                                                                           
Κατά γενική ομολογία της κοινωνίας μας, το σημερινό Μνημονιακό πολιτικό μας σύστημα, το οποίο είναι συνέχεια του πολιτικού συστήματος της μεταπολιτεύσεως, εκτός του ότι είναι αναποτελεσματικό, παραμένει σαθρό και διαβρωμένο. Με τον τρόπο δε, που λειτουργεί αυτό το πολιτικό μας σύστημα δεν υπάρχει καμιά ελπίδα οικονομικής ανάπτυξης από τη στιγμή που όλα τα λεφτά των δανείων δεσμεύονται προκειμένου να εξυπηρετούν το χρέος μας απέναντι στους τοκογλύφους-δανειστές μας ή το όποιο περίσσευμα οδηγείται στην κάλυψη μη παραγωγικών αναγκών του Ελληνικού δημοσίου. Από την άλλη μεριά επακόλουθο αυτής της δουλικής πολιτικής είναι ο δραστικός περιορισμός του ιδιωτικού τομέα, της αναπτυξιακής ραχοκοκαλιάς της κοινωνίας μας, ο οποίος μέσω του εισοδήματός του δεν μπορεί να αναθερμάνει την αγορά και να βοηθήσει στη σταδιακή αποπληρωμή των οφειλών μας.
Ταυτόχρονα αυτό το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να πατάξει ή δεν θέλει να πατάξει τις διαχρονικές παθογένειες που ταλανίζουν το Ελληνικό κράτος, όπως η φοροδιαφυγή, η φοροκλοπή, και το παραεμπόριο. Αυτές οι παθογένειες, εάν είχαν τιθασευτεί από αυτό το σαθρό και διαβρωμένο κράτος των πολιτικών εγκληματιών, δεν θα υπήρχε ανάγκη καμιάς μεταβολής των φορολογικών δεδομένων. Αλλά δυστυχώς, αυτό το κράτος της καρπαζιάς και της προχειρότητας δεν έδωσε καμιά σημασία, όπως σε τόσες άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, στις δημόσιες καταγγελίες του πρώην γενικού γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (είχε την απόλυτη ευθύνη για τη μηχανογράφηση των εφοριών και του Υπουργείου Οικονομικών), Διομήδη Σπινέλλη ως προς τη διαφθορά στις εφορίες, την 15η Δεκεμβρίου 2011 στον Ant1 και στον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη. Εάν έστω από τότε είχαν προσεκτικά ασχοληθεί, ίσως σήμερα τα πράγματα να ήσαν διαφορετικά. Πιο αναλυτικά: O κ. Σπινέλλης, είχε καταγγείλει την αναποτελεσματικότητα, την κακοδιοίκηση και τη διαφθορά του δημοσίου. Είχε μιλήσει για το σύστημα «40-40-20» που κατά την άποψή του, από κάθε φορολογικό έλεγχο, το 40% του προστίμου μένει στον επιχειρηματία με τον διακανονισμό, το άλλο 40% πηγαίνει στον εφοριακό που διενεργεί τον έλεγχο και μόνο το 20% οδεύει στο ταμείο της εφορίας και του Ελληνικού δημοσίου. Θα θυμίσω, πως παρών στη ζωντανή αυτή τηλεοπτική εκπομπή ήταν και ο κ. Νικολακόπουλος, πρόεδρος Ομοσπονδίας Εφοριακών Υπαλλήλων, που προς κατάπληξη όλων των παρισταμένων, αλλά και των πολιτών που παρακολουθούσαν την συζήτηση, κατήγγειλε ότι: α) για την πάταξη της φοροδιαφυγής δεν υπάρχει πολιτική βούληση, β) δεν υπάρχει νομοθετικό και θεσμικό πλαίσιο και γ) γίνονται στο έργο τους παρεμβάσεις από την πολιτεία. Επίσης, είπε αυτό που όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουμε, εκτός βεβαίως των πολιτικών ταγών της χώρας που όπως φαίνεται είναι κουφοί και τυφλοί, πως: «Στην Ελλάδα ζούμε και ξέρουμε πως είναι δομημένο το σύστημα…». Επιπλέον, στην συζήτηση αυτή συμμετείχε και ο κ. Ρουμελιώτης, πρόεδρος των εργαζομένων ΚΕΠΥΟ, ο οποίος, επίσης, είχε καταγγείλει: «η φοροδιαφυγή, είναι θέμα πολιτικής ηγεσίας, είναι θέμα ενός ολόκληρου συστήματος….υπάρχει η τεχνολογία και μπορούν να βρουν τους φοροδιαφεύγοντες, αλλά δεν θέλει κανένας από αυτούς που κυβερνούν 40 χρόνια να τους πιάσει…».
            

Οι παραπάνω καταγγελίες είχαν γίνει από τους πλέον αρμόδιους φορείς και δυστυχώς, δεν άνοιξε καμιά μύτη. Καταγγέλλονται, οι κυβερνώντες σαν τυχάρπαστοι, απατεώνες, κλέφτες, λωποδύτες, που συνειδητά ρουφούν το αίμα των πολιτών οι οποίοι έχουν σωστή φορολογική συνείδηση, προς όφελος των ομοίων τους. Που βρίσκονται τελικά, οι ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές;
            Ωστόσο, ο κ. Σαμαράς είχε εξαγγείλει πως όταν γίνει Πρωθυπουργός, θα πάτασσε την διαφθορά του δημόσιου τομέα και την φοροκλοπή-φοροδιαφυγή. Παρ΄ότι όμως, σήμερα ο κ. Σαμαράς είναι Πρωθυπουργός της χώρας, εν τούτοις δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε. Κλείνει διαρκώς τα μάτια και τα αυτιά σ΄αυτό το πολιτικό σύστημα της αρπαχτής. Ο κ. Σαμαράς, μας έχει αποδείξει πως δεν έχει την πολιτική βούληση, όπως δεν είχαν όλοι οι προκάτοχοί του, για να χτυπήσει αυτά τα καρκινώματα που κατασπάραξαν και εξακολουθούν να κατασπαράσσουν τα σωθικά της Ελληνικής κοινωνίας. Δεν μας έχει αποδείξει με έργα και όχι με λόγια πως θα πατάξει τη φοροκλοπή, τη φοροδιαφυγή, το παραεμπόριο και την αθρόα λαθρομετανάστευση που αιμορραγεί την πατρίδα μας. Δεν μας έχει αποδείξει πως θα ασχοληθεί κάποτε με τα καρκινώματα που νόσησαν την Ελληνική κοινωνία. Μας έχει πείσει όμως, πως εξυπηρετεί πειθήνια τα συμφέροντα των δανειστών-τοκογλύφων μας:
  • Φρόντισε μαζί με άλλους 151 άθλιους πολιτικάντηδες να νομοθετήσει υπέρ των πλειστηριασμών αρπαγής της α΄ κατοικίας για όσους εκ των Ελλήνων σύναψαν στεγαστικό δάνειο, ως συμπλήρωμα  του αποταμιευτικού τους υστερήματος, με όρους που εξυπηρετούντο από τους μισθούς ή τις συντάξεις που ελάμβαναν κατά την ημέρα της σύναψης της συμφωνίας. Ποιος εξ όλων αυτών θεωρούσε τότε, πως θα γίνει αυτή η απόλυτη αφαίμαξη των μισθών και των συντάξεων και δεν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στην οφειλή τους; Δηλαδή, ο κ. Σαμαράς τιμωρεί τους νοικοκυραίους Έλληνες γιατί είχαν φρόνηση και σύνεση, προκειμένου να στεγάσουν την οικογένειά τους και έτσι να εκπληρώσουν το όνειρό τους;
  • Φρόντισε να δέχεται τους παραλογισμούς του κ. Στουρνάρα, ο οποίος πεισματικά εξακολουθεί να επιμένει στην εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης και του πετρελαίου κίνησης, παγώνοντας όλο τον Ελληνικό λαό και αιμορραγώντας την οικονομία από την υστέρηση εσόδων. Δεν αντιδρά ο κ. Σαμαράς ούτε όταν αυτό το ηλίθιο και αναποτελεσματικό μέτρο δημιούργησε το φαινόμενο της αιθαλομίχλης που έπνιξε όλες τις μεγαλουπόλεις της πατρίδος μας και όλοι οι πνευμονολόγοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την υγεία μας, κυρίως των παιδιών και των ευπαθών κατηγοριών συμπολιτών μας.   
  • Φρόντισε να μετατρέψει σε μόνιμο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και για το οποίο ο εμπνευστής του, αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως Ευάγγελος Βενιζέλος είχε χαρακτηρίσει ως προσωρινό! Στο σημείο αυτό, αξίζει να δούμε τι δήλωνε ο ευτραφής Βενιζέλος την 23η Ιουνίου 2011: «Δεν πρέπει να γίνει άλλη παρέμβαση μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Δεν είναι ο λογαριασμός της ΔΕΗ, ο μοχλός για να εισπράττεις τέλη και  φόρους, διότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ένα κοινωνικό αγαθό, θεμελιώδες και δεν μπορείς να το συνδέεις με την εκπλήρωση άλλων υποχρεώσεων…».
      Συνεπώς, ο Πρωθυπουργός της χώρας μας μπορεί να ποδοπατεί το Ελληνικό Σύνταγμα, όπως επί παραδείγματι το άρθρο 2, παράγραφος 1, το οποίο ορίζει: «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας». Μπορεί η Δικαιοσύνη να ανέχεται την συστηματική παραβίαση του Συντάγματος, όπως επί παραδείγματι το άρθρο 1, παράγραφος 2 και 3, το οποίο ορίζει: «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα»! Και το ακροτελεύτιο άρθρο 120, παράγραφος 4 του Συντάγματος, κε Πρωθυπουργέ και κοι Δικαστές, ορίζει: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
      Και το άρθρο 120, το καταργεί ή το ενεργοποιεί μόνο ο Ελληνικός λαός. Και οσονούπω, φτάνει η ώρα της ενεργοποιήσεώς του!
      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!
   

  "Ελεύθερη Ώρα"

        

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΑ ...ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ! ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!

Αυτό το παιδί το γλεντάει! Του δίνει και καταλαβαίνει. Απο μπουζουκτσίδικο σε ...σκυλάδικο πηγαίνει. Στην Πάολα, στον Βοσκόπουλο. Για απόψε κύριε Υπουργέ τι έχει το μενού; 
Εννοείται ότι η συγκεκριμένη φωτό είναι παλαιότερη. Απλά έρχεται στην δημοσιότητα με αφορμή την παρουσία του κ. Βαρβιτσιώτη στο κέντρο της Πάολας. 
Σεμνότητα και ταπεινότητα έλεγε ο πρώην Πρωθυπουργόας σας κ. Βαρβιτσιώτη. Γι' αυτό και τα πειράγματα του κόσμου προς το πρόσωπό σας. 

ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ! "ΜΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ" ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ "ΠΑΙΔΩΝ"!

Το κατώφλι της ανακρίτριας Διαφθοράς Ρέας Κατσιβέλη περνά ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος κατηγορείται για εκβίαση διαφημιστικής εταιρείας που είχε κερδίσει σε διαγωνισμό του νοσοκομείου. Ο κ. Τομπούλογλου, ο οποίος βρέθηκε με 25.000 σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκαν τα χρήματα στα χέρια του. 
Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα εκβιασμού κατ΄ επάγγελμα και συνήθεια και παθητική δωροδοκία. Ο κ. Τομπούλογλου αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, κάνοντας λόγο για σκευωρία και υποστηρίζει ότι τα χρήματα που έλαβε προορίζονταν για δωρεά στο νοσοκομείο.  Μάλιστα ο ίδιος σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους χθες τόνισε ότι «η Δικαιοσύνη θα λάμψει».
Ωστόσο ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν οι διάλογοι που προκύπτουν από την ογκωδέστατη δικογραφία εις βάρος του. «Εγώ δεν είμαι ο μ@@@@ς, αυτή την εποχή να αναθέτω 190.000 ευρώ και να μην παίρνω μία. 'Η θα κάνουν κίνηση να μου δώσουν μερίδιο σε εμένα και στον σύμβουλο του υπουργείου Μιχελάκο, με τον οποίο αναθέσαμε στην εταιρεία το θέμα για την παχυσαρκία, ή θα καταγγείλω τον διαγωνισμό και θα τους καταστρέψω». Τη φράση αυτή ακούγεται να λέει στον ενδιάμεσο, ο Χ. Τομπούλογλου προκειμένου να πετύχει να πάρει χρήματα από την εταιρεία που είχε κερδίσει τον διαγωνισμό.
Από τα στοιχεία που καταγράφηκαν, τόσο με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου τού κατηγορουμένου για απόπειρα εκβίασης και δωροδοκία πρώην επικεφαλής του νοσοκομείου, όσο και από βιντεοσκόπησή του, προκύπτει ότι ο κατηγορούμενος όχι μόνο απειλούσε την εν λόγω εταιρεία με έκπτωσή της από το έργο αν δεν του κατέβαλε 30.000 ευρώ -που εν συνεχεία έγιναν 25.000 - ως «δώρο», αλλά και υποσχόταν ότι εφόσον πάρει χρήματα θα έδινε κι άλλες δουλειές.
Αυτό εξάλλου ανέφερε και  ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της Alpha Bank Τάσος Γκιάτης, ο άνθρωπος που ξεσκέπασε τη δράση του Χάρη Τομπούλογλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή Mega.
Ο κ. Γκιάτης περιέγραψε αναλυτικά τα στάδια της σύλληψης του Χάρη Τομπούλογλου και έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες από τα ραντεβού τους.
newpost.gr

ΣΚ@ΤΟΜΕΤΡΟ!!! Η ΝΕΑ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!



















Ο άνθρωπος δεν πιάνεται από πουθενά! Τα οικονομικά που σπούδασε ο Στουρνάρας εφαρμόζονται για πρώτη φορά στον κόσμο. Μετά τον φόρο ηλικίας έρχεται και το σκ@τόμετρο! Τι είναι αυτό;
Σκ@τόμετρα είναι το αμάχητο τεκμήριο του ΥΠΟΙΚ για το "πόθεν έσχες - πόθεν έχεσες"!
Είναι ιδέα του ιδίου του υπουργού και βασίζεται στη διάταξη του αρθ. 4 §5 του Συντάγματος: " Oι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους."
Στην 1η φωτό αριστερά εικονίζεται η λεκάνη (με το καπάκι) επί της οποίας κάθεται ο φορολογούμενος και στη 2η ο μετρητής. Ο δευτερεύων κλάδος του μετρητή είναι για τα αέρια.
Θα υπάρχουν 2 τύποι: Ενας οικιακός για τις οικογένειες και ένας ατομικός-αυτοφερόμενος, για τα μονήρη άτομα (τους μαγκούφηδες).

Ανάλογα με το πόσο σκ@τό θα παράγει ο κάθε Έλληνας θα μπαίνει και το αμάχητο τεκμήριο: "Κύριε ή κυρία για να παράγεις πολύ σκ@τό σημαίνει ότι έφαγες πολύ άρα έχεις κονομήσει κι έχεις πολλά λεφτά. Δικαιολόγησέ τα! Πόθεν έσχες-πόθεν έχεσες";
Απίστευτη επινόηση Στουρνάρα. Όχι παίζουμε. Ο Στουρνάρας ούτε σκ@τό δεν θα αφήσει να περάσει από το καζανάκι αν προηγουξμένως δεν το ελέγξει ο ίδιος! 
Εν τω μεταξύ, έντονες αντιδράσεις εκδηλώνονται από τον νυν και από τον πρώην Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. 

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΖΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΔΙ! 

O Γιάννης Μπέζος θεωρείται… -και δικαίως- ένας από τους πλέον σημαντικούς ηθοποιούς της γενιάς του. Είναι όμως άνθρωπος αυστηρός που δεν σηκώνει και πολλά πολλά και το έχει δηλώσει.«Ο κόσμος δεν με παίρνει αγκαλιά. Δεν το επιτρέπω εγώ να με πάρει. Είμαι ένας δικός τους άνθρωπος, όχι για να τον πάρουν στο σπίτι, αλλά για να τους πει μια ιστορία μια φορά την εβδομάδα. Έτσι είναι η ιδιοσυγκρασία μου. Δεν πιστεύω ότι το κοινό πρέπει να είναι κοντά μου, γιατί παρακμάζουμε… γιατί σταματά να μας «θαυμάζει» και να μας παίρνει στα σοβαρά… Δεν μπορώ να χαιρετάω τη μισή Αθήνα στο δρόμο. Δεν βγάζω φωτογραφίες με τους ανθρώπους. Δεν θέλω… Προτιμώ να με έχουν στην καρδιά τους, παρά στο μαξιλάρι τους» είχε δηλώσει στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης λοιπόν έκανε κυριολεκτικά μια κυρία να κλαίει γιατί πήγε να τραβήξει φωτογραφία του στο τέλος της παράστασης, ενώ υποκλινόταν στο κοινό. Σύμφωνα λοιπόν με μαρτυρίες, στην απογευματινή παράσταση το θέατρο ήταν κατάμεστο από θεατές που πήγαν να παρακολουθήσουν τον Γιάννη Μπέζο ως «Φιλάργυρο» στον Εθνικό Θέατρο. Η ερμηνεία του ηθοποιού ήταν καταπληκτική και όταν έπεσε η αυλαία και βγήκαν να χαιρετίσουν το κοινό η αίθουσα σείστηκε από τα χειροκροτήματα.
Όταν μάλιστα βγήκε ο πρωταγωνιστής Γιάννης Μπέζος ο ενθουσιασμός τους ήταν ακόμα μεγαλύτερος. Ο ίδιος όμως, φανερά εκνευρισμένος και αδιαφορώντας για τις επευφημίες επιτέθηκε από σκηνής σε μια κυρία που κάθονταν στο κέντρο της δεύτερης σειράς. "Γιατί φωτογραφίζετε, έ; Γιατί με φωτογραφίζετε; Απαγορεύεται, γιατί φωτογραφίζετε; Γιατί το κάνετε;".

Ο ηθοποιός είχε γίνει κατακόκκινος από τα νεύρα του. Πάγωσε αυτομάτως το κοινό. Όσοι ήταν στις μπροστινές σειρές σταμάτησαν να χειροκροτούν και άναυδοι παρακολουθούσαν την λεκτική επίθεσή του, στην κυρία η οποία είχε κυριολεκτικά παγώσει με το κινητό στο χέρι. Δίπλα της η κορούλα της φοβισμένη, την ρωτούσε γιατί το έκανε και τον εκνεύρισε. «Τελείωσε παιδί μου η παράσταση και είπα να δείξω μια φωτογραφία στην αδελφούλα σου στο σπίτι με τους ηθοποιούς, Δεν το έκανα κατά τη διάρκεια της παράστασης για να τον ενοχλήσω» ψέλλισε η κυρία για να λάβει την υποστήριξη όλων των θεατών των γύρω σειρών που σηκώθηκαν άρον-άρον να φύγουν.
 Μάλιστα αποχωρώντας , κουνώντας το κεφάλι τους μονολογούσαν, κοιτώντας ο ένας τον άλλον: «Κρίμα ήταν τόσο καλός στην παράσταση, τα χάλασε όλα, κρίμα…». Το κακό για τον ηθοποιό είναι πως η κυρία αυτή ετοιμάζεται να κινηθεί δικαστικά καθώς με την στάση του ο ηθοποιός την μείωσε τόσο απέναντι στον κόσμο αλλά κυρίως απέναντι στο παιδί της. Λογικό. Ας πρόσεχε ο κορυφαίος…
kamikaze.gr

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΙΣΣΑ

Είπαμε ότι η Βάνα Κατσούλη θα ήταν περιζήτητη στις επόμενες εκλογές στου Χολαργού-Παπάγου. Όχι μόνον γιατί είναι μια όμορφη κοπέλα και πάντα οι όμορφες υποψήφιες φέρνουν ψήφους αλλά κυρίως γιατί συνδυάζει την ομορφιά με το ταλέντο της στον αθλητισμό. Είναι δεινή αθλήτρια του Taekwondo με 2 Dan στην κατοχή της ενώ είναι και επίσημη διαιτητής του ίδιου δυναμικού αθλήματος. 
Τι καλύτερο λοιπόν για ένα υποψήφιο Δήμαρχο να ρίξει στην εκλογική μάχη έναν νέο άνθρωπο που μπορεί να προσφέρει πολλά στον τοπικό αθλητισμό και να απομακρύνει την νεολαία από τις καφετέριες. Με την Βάνα Κατσούλη οι νεολαίοι θα κάνουν πράξη αυτό που έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι: "Νους υγιής εν σώματι υγιεί"!
Ο τυχερός λοιπόν υποψήφιος που πήρε στο ψηφοδέλτιό του την Βάνα Κατσούλη είναι ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας. 
Ιδού και το διαφημιστικό της Βάνας. 

Συγχαρητήρια στον κ. Τίγκα. 
Άντε και καλή εκλογή Βάνα. 

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΑΝΩΝΥΜΑ ΛΥΜΑΤΑ!!!


ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ! 

"Η θεοσέβειά εστι σοφία, το δε απέχεσθαι από κακών εστιν επιστήμη" Ιώβ. Φίλε αναγνώστη, το ιστολόγιο που παρακολουθείς δεν είναι χώρος υποδοχής και επεξεργασίας ανωνύμων λυμάτων. Δέχεται μόνο επώνυμα σχόλια, καθώς επώνυμη είναι και η πατρίδα όπου ζούμε. Δεν είναι μια κουτσουλιά, όπως θέλουν να μας κάνουν, που θα πέσει για επεξεργασία στη "χαβούζα". Με το θάρρος του ονόματός σου, αν έχεις γνώμη και άποψη, μπορείς να σχολιάσεις τα γραφόμενα.


Τα παραπάνω αναγράφει στο προσωπικό του ιστολόγιο ο διακεκριμένος ιατρός Κυπριανός Χριστοδουλίδης. Θεοσεβούμενος, ο οποίος είχε κι έχει πάντα την του Χριστού πίστη ως πλοηγό στο επάγγελμά του. 
Βεβαίως τα όσα αναφέρει ο κ. Χριστοδουλίδης αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όταν δεν πρόκειται μόνο για απλά ανώνυμα σχόλια αλλά για ιστότοπο ανώνυμο-κουκουλοφορικό μέσα από τον οποίο τα "ανώνυμα λύματα" εκτοξεύουν οχετό ύβρεων και συκοφαντιών! 
Στην περιοχή Χολαργού-Παπάγου τέτοια ...λύματα εδώ και δύο χρόνια έχουν κρυφτεί μέσα σε κάποιο internet cafe' και το παίζουν κήνσορες της ηθικής και της αλήθειας! Τέτοια σκουλήκια είναι που δεν τολμούν να πουν ούτε το όνομά τους.  Είναι αυτό που λέει ο γιατρός. Δεν έχουν καν το θάρρος να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους αλλά κατά τα άλλα υπερασπίζονται την αλήθεια! 
Μιλάμε για πολύ χαβούζα γιατρέ! 

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΘΡΥΛΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ PONY ΞΑΝAΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ...

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ! 
Η τέταρτη γενιά του θρυλικού PONY ετοιμάζεται με μυστικότητα στη Θεσσαλονίκη.


pentapostagma.gr

ΚΑΤΑ ΤΗΣ "ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η "ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ"

Ανακοίνωση με τα βασικά σημεία της τοποθέτησης Άγγελου Χάγιου στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 19/12/2013
Με μια άθλια απόφαση της πλειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, στις 19/12/2013, παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων το Σάββατο 28 Δεκέμβρη μέχρι τις 11 το βράδυ!

«Λευκή Νύχτα» το ονομάζουν, και καλούν τους μεν εμποροϋπάλληλους -παρά την ριζικά αντίθετη στάση των σωματείων τους- να δουλεύουν σαββατιάτικα μέχρι τα μαύρα μεσάνυχτα, τους δε υπόλοιπουςεργαζόμενους να ψωνίζουν, λες και είναι οι ώρες που τους λείπουν…

Σε μια πόλη που την έχει ρημάξει στην κυριολεξία η αντεργατική επίθεση του κεφάλαιου,

Σε μια πόλη που χειμάζεται από την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ, του ΔΝΤ και των κυβερνήσεών τους,


Σε μια πόλη που πνίγεται από την αιθαλομίχλη του ειδικού φόρου για το πετρέλαιο και δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι μένουν στο δρόμο,

Σε μια πόλη με δεκάδες χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα, βυθισμένα στο κρύο και το μαύρο σκοτάδι της νύχτας,

-με εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, απλήρωτους και επισφαλώς εργαζόμενους
που καλούνται ωστόσο να πληρώνουν αλλεπάλληλους φόρους καιχαράτσια,

-μετά την καταλεηλάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων, τις μειώσεις μισθών, την εκ περιτροπής εργασία, τα «απελευθερωμένα» και τα ελαστικά ωράρια,

-μετά τις εργάσιμες Κυριακές,
έρχονται τώρα και οι «Λευκές Νύχτες».

Οι «Άγιες Νύχτες» των ‘δυνάμεων της αγοράς’, που επιδιώκουν να ξεπεράσουν την καπιταλιστική κρίση ξεζουμίζοντας ακόμα περισσότερο τον κόσμο της εργασίας προς όφελος των αλυσίδων και των πολυεθνικών του εμπορίου.

Το θράσος τους, που δεν έχει όρια, δείχνει ξεκάθαρα τη μεγάλη αλήθεια:
Δεν πρόκειται να σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε.

Οι γιορτές με τους ξυλοπόδαρους και τους τενόρους, δεν είναι η βιτρίνα που επιχειρεί να κρύψει τα κοινωνικά ερείπια. Είναι το δοκιμαστήριο για την πλήρη αποχαλίνωση του κεφάλαιου και των υπηρετών του σε κυβέρνηση, Δήμο και Περιφέρεια.

Αυτονόητη ένδειξη στοιχειώδους ταξικής αλληλεγγύης είναι φυσικά η πλήρης αγοραστική αποχή από τη φιέστα του Σγουρού και του Καμίνη.

Το μαχόμενο εργατικό κίνημα παλεύει για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους εργαζόμενους, Κυριακή υποχρεωτική αργία για όλα τα καταστήματα για όλο το χρόνο, για εργασιακή αξιοπρέπεια και ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.


Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΛΑ!

Τι κι αν ο αριθμός της ανεργίας συνεχώς αυξάνεται με τις τσέπες όλων μας να είναι άδειες; Τι κι αν ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά αδυνατούν πολλές φορές να αποκτήσουν και τα....
στοιχειώδη για τη διαβίωση τους; Κάποιοι υπουργοί του «δίνουν και καταλαβαίνει».
Ο γνωστός υπουργός επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η γνωστή αοιδός Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης και έκανε χωρίς υπερβολή, μεγάλη… «ζημιά».

Ο λουλουδοπόλεμος έδινε και έπαιρνε, ανάμεσα όμως στους «μαχητές» των πρώτων τραπεζιών, σύμφωνα με το petraskandalou.blogspot.gr ήταν και ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι κακές γλώσσες ξόδεψε πολλά ευρώ σε λουλούδια!

/kostasliourtas.blogspot.gr

Σχόλιο Παρατηρητή: επειδή τα κους-κους και οι φήμες δεν είναι ειδηση, διατηρούμε τις σοβαρές επιφυλάξεις μας για τα παραπάνω. Ωστόσοο κ. Βαρβιτσιώτης έχει δώσει αφορμή για τέτοιο πειράγματα με τις παρουσίες του σε μπουζουκομάγαζα. Επόμενο λοιπόν είναι να υπάρχουν τα πειράγματα. Ο κ. υπουργός έχει εμφανιστεί και σε φωτογραφία με τον Βοσκόπουλο και τα χιλιάδες λουλούδια να βρίσκονται στα πόδια του. Εμ, γι' αυτό κύριε υπουργέ προφανώς έδωσες αφορμή για τέτοιου είδους σχόλια σαν το παραπάνω. 

H AΠΑΝΤΗΣΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ:
Η απάντηση Βαρβιτσιώτη για τα μπουζούκια
Ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, απάντησε στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι τα «έσπασε» στα μπουζούκια.
«Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δημοσιεύματα & φωτογραφίες που με συκοφαντούν. Είναι ψευδή & όσοι τα αναπαράγουν θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter, ο υπουργός Ναυτιλίας. 
Λίγο αργότερα, ανώτερο στέλεχος του Υπουργείου Ναυτιλίας ξεκαθάρισε ότι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δεν ήταν εκείνος ο υπουργός που γράφεται στον Τύπο ότι τα «έσπασε» στα μπουζούκια.
«Ο Υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δεν τα έσπασε σε μπουζουξίδικο ούτε ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια όπως συκοφαντικά αναγράφεται. Όντως βρέθηκε προχθές καλεσμένος από παρέα σε νυχτερινό κέντρο, αλλά δεν κάθισε σε κανένα τραπέζι, αλλά στο μπαρ με μια φίλη του», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:
«Ήπιε δύο ποτά και παρέμεινε στο μαγαζί για μισή ώρα τουλάχιστον. Ούτε λουλούδια όπως γράφεται, ούτε τίποτε άλλο που να προκαλέσει. Υπάρχουν άλλωστε μάρτυρες και αποδείξεις γι αυτό. Όλες οι υπερβολές που γράφτηκαν στον Τύπο για υπουργό της κυβέρνησης ότι τα έσπασε σε μπουζουξίδικο και πέταγε λουλούδια, είναι εκτός πραγματικότητας, κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας και προφανώς εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα, με κύριο τη στοχοποίηση του ίδιου του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου».

KATATIΘΕΤΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Το παρακάτω θέμα έχει αντληθεί από την συνέντευξη Στουρνάρα στο enikos.gr και τον Ν. Χατζηνικολάου. Ο Γ. Σαρρής της "Υπέρβασης" αφού ξεσκεπάζει σημείο προς σημείο τα ψεύδη και τα πολιτικά εγκλήματα του Στουρνάρα, τον ενημερώνει ότι σύντομα θα σταλεί στο σκαμνί της Δικαιοσύνης για όσα έχει διαπράξει σε βάρος του λαού. 
                                    

                                               1ο Απόφθεγμα
Στουρνάρας: Εάν δεν γυρίσουν στις τράπεζες οι καταθέσεις οι χορηγήσεις θα γίνονται με το σταγονόμετρο.

Το θέμα είναι σε ποιους θα δίνονται με το σταγονόμετρο.


Στα link της ανάρτησεις που ακολουθεί θα βρείτε πάμπολλες περιπτώσεις όπως του ανωτέρω ΦΕΚ  Αντί για φόρους επιδοτήσεις.
  





                                                   2ο Απόφθεγμα
Στουρνάρας: Δεν αρκούν τα λεφτά της ανακεφαλαιοποίησης.
Καλεσμένος: Σύνολο 233 Δισ.??? Αν θέλει ο Τραπεζίτης δεν θα γυρίσει ούτε ένα ευρώ πίσω?? Τα πήρανε με τον όρο και το λέει ο νόμος "για χορήγηση στεγαστικών δανείων και για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Πούντα???"


Αφιερωμένο στους Νεοέλληνες Ραγιάδες. Updated

 

                                     3ο Απόφθεγμα
Στουρνάρας: Να σας απαντήσω. Αυτά που λέτε δεν είναι ρευστό δεν πήραν ρευστά οι Τράπεζες.                        Είναι εγγυήσεις

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΕΚΑΝΕ ΝΤΙΛ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ! ΕΤΣΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!

Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του στο δρόμο του Θεού.
Μετά το προσκύνημα στο συγκρότημα του Μπόμπολα και την επιβράβευση του ΑΚΤΩΡΑ για την ανάληψη του έργου των σκουπιδιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (η Αυγή αναδημοσιεύοντας την είδηση από την Ναυτεμπορική είχε προτάξει την δημιουργία 25(!) θέσεων εργασίας!), ο Αλέξης ντίλαρε και με τον Ευάγγελο Μυτιληναίο.
Κλιμάκιο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της "Αλουμίνιον Ελλάδας" κι όπως δείχνει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου που ακολουθεί έφυγαν κατενθουσιασμένοι.
Την ίδια στιγμή η ΝΔ βλέπει έναν μετά τον άλλον τους επιχειρηματίες να την εγκαταλείπουν, ακολουθώντας το παράδειγμα των ψηφοφορόρων της οι οποίοι με το σλόγκαν "η ΝΔ μας παίρνει τα σπίτια μας", έχουν κόψει λάσπη εδώ και καιρό.
Ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζουν την λίστα με τους δικαστές και τους εισαγγελείς που θα καραμοτήσουν για να βάλουν τους δικούς τους.
Ο υπεύθυνος ενέργειας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής Μεσσηνίας Πετράκος Θανάσης και ο βουλευτής Βοιωτίας Σταθάς Γιάννης, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας  «Αλουμίνιο της Ελλάδας» στον Άγιο Νικόλαο Βοιωτίας.
Συναντήθηκαν με το Δ.Σ. του Σωματείου «Ένωση Εργαζομένων στο Αλουμίνιο της Ελλάδας» και τη Διεύθυνση του εργοστασίου και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα και τις προοπτικές του εργοστασίου.
Οι βουλευτές τόνισαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει έμπρακτα την βιομηχανία της χώρας και τις θέσεις εργασίας που απασχολούνται σε αυτή. Στο πρόγραμμά του για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, η βιομηχανία έχει σημαντική θέση. O ΣΥΡΙΖΑ προτείνει μια σειρά μέτρων ώστε να την καταστήσουν βιώσιμη και ανταγωνιστική στην παγκόσμια αγορά. 
Βασικά στοιχεία της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ είναι:
-Η διατήρηση των θέσεων εργασίας χωρίς μείωση των αποδοχών των εργαζομένων.
-Η επαναφορά του κατώτερου μισθού στα προ του 1ου Μνημονίου επίπεδα.
-Η τήρηση της νομοθεσίας για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων.
-Το σταθερό οικονομικό περιβάλλον των επιχειρήσεων αυτών.
-Η δραστική μείωση του ενεργειακού κόστους.
kourdistoportocali.gr

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΣΦΟΔΡΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ

Η πλατεία Ταξίμ μετατρέπεται και πάλι, περίπου έξι μήνες μετά της διαδηλώσεις για το πάρκο Γκεζί, σε αφετηρία έκφρασης αντίδρασης σε ολόκληρη την Τουρκία κατά της κυβέρνησης Ρ.Τ. Ερντογάν, αυτή τη φορά μετά το σκάνδαλο διαφθοράς που αγγίζει πλέον και προσωπικά τον Τούρκο πρωθυπουργό.
Η Τουρκία μοιάζει με καζάνι που βράζει και ο Ερντογάν ρίχνει με δηλώσεις του συνεχώς λάδι στη φωτιά τόσο στο εσωτερικό μέτωπό όσο και στο εξωτερικό, κατηγορώντας άλλοτε ξένες πρεσβείες, όπως αυτή των ΗΠΑ και άλλοτε εταιρείες οπλικών συστημάτων πώς μεθοδεύουν την ανατροπή του.
Η πλατεία Ταξίμ έγινε χθες το επίκεντρο των κινητοποιήσεων εκατοντάδων διαδηλωτών που ζητούν – ξανά – την παραίτηση του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή το σκάνδαλο διαφθοράς που έχει ξεσπάσει στην Τουρκία.
Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας επενέβησαν χρησιμοποιώντας νερό υπό πίεση και πλαστικές σφαίρες για να απωθήσουν τους διαδηλωτές στους δρόμους γύρω από την πλατεία. Ανάλογο το σκηνικό και στην Άγκυρα, όπου ομοίως εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν και απαίτησαν την παραίτηση του Ερντογάν. Την ίδια ώρα ο Τούρκος πρωθυπουργός εκφωνούσε ομιλία σε χιλιάδες υποστηρικτές του στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.
Η κατάσταση για τον Ερντογάν μοιάζει πλέον πολύ δύσκολη, καθώς από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο δωροδοκίας στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται κυβερνητικά στελέχη, υπουργοί, μέλη των οικογενειών τους, ενδεχομένως και ο ίδιος ο γιος του Τούρκου πρωθυπουργού, οι τριγμοί στο κυβερνόν κόμμα πολλαπλασιάζονται ώρα με την ώρα, ενώ και η τουρκική οικονομία και αγορά βυθίζεται, με τους επενδυτές να την εγκαταλείπουν φοβούμενοι περαιτέρω αναταραχές, ίσως δε και αποσταθεροποίηση του πολιτικού σκηνικού.
Είναι ενδεικτικό το γεγονός πως οι ξένοι επενδυτές «ξεφορτώνονται» τα τουρκικά ομόλογα με τον ταχύτερο ρυθμό των δύο τελευταίων ετών, έχοντας ξεπουλήσει μέσα σε μια ημέρα χρεόγραφα αξίας άνω του μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων, ενώ η λίρα υποχώρησε την Παρασκευή σε νέο ιστορικό χαμηλό έναντι του δολαρίου, στις 2,17 λίρες ανά δολάριο και το τουρκικό χρηματιστήριο έκλεινε με απώλειες άνω των 5 ποσοστιαίων μονάδων.
Την ίδια στιγμή τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευαν νέες, αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για το σκάνδαλο διαφθοράς. Η Χουριέτ δημοσίευσε μια λίστα με 41 γνωστά ονόματα επιχειρηματιών που δεν κλήθηκαν σε απολογία για το σκάνδαλο διαφθοράς, επειδή καθαιρέθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας Μουαμέρ Ακάς, ο ίδιος που είχε ετοιμάσει και σχετικό έγγραφο κλήτευσης του υιού Ερντογάν!
Μέσα σε αυτό το κλίμα, έναν τόνο... νηφαλιότητας δίνει ο τουρκικός στρατός, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση, δηλώνοντας ότι δεν θα εμπλακεί στις πολιτικές διαφωνίες.
Η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Στρατού εκδόθηε, έπειτα από σχόλια σε τουρκικά μέσα ενημέρωσης, που άφηναν υπονοούμενα για «στρατόπεδα» στον τουρκικό στρατό εν μέσω της εν εξελίξει έρευνας για το σκάνδαλο διαφθοράς, που συνταράσσει την τουρκική πολιτική σκηνή.
Μάλιστα, στην εφημερίδα Daily Star, σύμβουλος του Ερντογάν δημοσίευσε άρθρο, στο οποίο αναφέρει ότι το σκάνδαλο μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για την πραγματοποίηση πραξικοπήματος.
defencenet.gr

Η ΤΡΟΪΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΙΣΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ!



ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ...ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΡΑΓΔΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!
Τις σοβαρές επιπτώσεις που έχει στην ανθρώπινη υγεία η αιθαλομίχλη επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους δύο καθηγητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.
Οπως προειδοποιούν, η καρκινογόνος δράση των αιωρούμενων σωματιδίων στην ατμόσφαιρα θα γίνει αντιληπτή σε μερικά χρόνια.
«Η εκρηκτική αύξηση της αιθαλομίχλης αυτές τις ημέρες αναδεικνύει τόσο τις τρομερές επιπτώσεις στο περιβάλλον και την υγεία των ανθρώπων που προκαλούν οι μνημονιακές πολιτικές λιτότητας, όσο και την αδιέξοδη ενεργειακή, οικιστική και αναπτυξιακή μεταπολεμική στρατηγική στη χώρα μας.
Η αιθαλομίχλη, προϊόν κυρίως καύσης βιομάζας και χημικά επεξεργασμένης ξυλείας, επιβαρύνει περαιτέρω την ήδη βεβαρημένη ατμόσφαιρα των πόλεων και έχει άμεσες και μακρόχρονες επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπινου πληθυσμού.
Ο δραματικός πολλαπλασιασμός των αέριων ρύπων, αποτελεί σημαντικό κίνδυνο για την υγεία και απαιτεί άμεσα και δραστικά μέτρα για την αντιμετώπισή του», αναφέρει η ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο καθηγητής Οικολογίας Ιωάννης Παντής και ο καθηγητής Υγιεινής, Κοινωνικής Ιατρικής και πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας Αλέξης Μπένος.

 Οπως εξηγούν, υπάρχει άμεση συσχέτιση πρόκλησης νοσηρότητας και θνησιμότητας σε καταστάσεις οξείας περιβαλλοντικής επιβάρυνσης ενώ αναφέρουν ότι τα σωματίδια που αποτελούν την αιθαλομίχλη έχουν καρκινογόνο δράση, της οποίας τα αποτελέσματα θα γίνουν αντιληπτά μετά από λίγα χρόνια και όχι σήμερα.

«Στη διαδικασία της καρκινογένεσης δεν υπάρχουν ασφαλή όρια έκθεσης», τονίζουν και υπογραμμίζουν την ανάγκη λήψης μέτρων, που, όπως αναφέρουν «θα δώσουν τη δυνατότητα άμεσης θέρμανσης με βάση την υπάρχουσα κατά περίπτωση οικιακή υποδομή (πετρέλαιο, αέριο, ηλεκτρικό), ώστε να σταματήσει η υπάρχουσα κατάσταση».

 fwnazw.gr, arouraios.gr

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ

Για σκι στην Κουρσεβέλ, το πιο φημισμένο θέρετρο των Γαλλικών Άλπεων!

Για σκι στην Κουρσεβελ, το πιο φημισμενο θερετρο των Γαλλικων Αλπεων!ΕΔΩ έκανε διακοπάς ο μεγάλος Πρόεδρας!!!
Με καταθέσεις 1600 ευρω -ο,95 λιρες Αγγλιας και 16,95 δολλαρια πως τα βγάζεις πέρα πρόεδρα  .....κρίμα γαμώτο μου πεινάς και εσύ όπως ο λαός της ΕΛΛΑΔΑΣ μας.... 
fonaklas

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

«ΝΙΚΗ»: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ 
ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή», αποτελούμενη από τους Γ. Σταθόπουλο, Γ. Σιδέρη και Σπ. Παπαγεωργίου, επισκεφθήκαμε, όπως κάνουμε κάθε χρονιά στις γιορτές, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, τους εργαζόμενους/ες της Καθαριότητας του Δήμου Αγ. Παρασκευής στην οδό Παναγούλη, για να τους ευχηθούμε για τις γιορτές, να μάθουμε τα νέα τους, να δούμε από κοντά τις συνθήκες δουλειάς και να δηλώσουμε τη σταθερή μας θέση για στήριξη των εργαζομένων και βελτίωση της καθαριότητας στον Δήμο μας.
Διαπιστώσαμε και το λέμε ευθέως (ασχέτως με τα κενά και τις ελλείψεις που είναι αρκετές) άριστο κλίμα μεταξύ τους και ύπαρξη ελλιπούς αλλά ικανού στελεχικού δυναμικού, όπως και διάθεση προσφοράς.
Χρόνια πολλά σε όλους!

Γραφείο Τύπου
της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
«ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή»


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΑ 25.000 ΕΥΡΩ!

Φωτογραφία - ντοκουμέντο με τον Χάρη Τομπούλογλου να λαμβάνει ένα φάκελο παρουσίασε ο σταθμός EXTRA 3. Σύμφωνα με το δικηγόρο της διαφημιστικής εταιρείας Άγη Τάτση, είναι η στιγμή που o πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου παίρνει το φάκελο με τα 25.000 ευρώ που είχε απαιτήσει από την εταιρεία. O Toμπούλογλου απολογείται το Σάββατο το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι ο άνθρωπος που διακρίνεται να δίνει το φάκελο στον πρώην πλέον πρόεδρο του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, και φέρεται να οδήγησε στη σύλληψή του για τη μίζα των 25.000 ευρώ, "καλωδιωνόμενος" ωστέ να βιντεοσκοπηθεί ο Τομπούλογλου, φέρεται να είναι ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Alpha Bank Τάσος Γκιάτης, ο οποίος είχε αναλάβει το ρόλο του μεσάζοντα μεταξύ των δυο πλευρών.

O κ. Γκιάτης σε ανακοίνωσή του επισημαίνει: "Αποτελεί υποχρέωση και καθήκον κάθε ενός από εμάς να συμβάλλουμε ενεργητικά στην αποκάλυψη κάθε κρούσματος διαφθοράς, ιδίως όταν αυτή εμφανίζεται σε ευαίσθητους τομείς του Δημοσίου, όπως τα Νοσοκομεία.

"Με τη συγκεκριμένη υπόθεση, η εμπλοκή μου συνίσταται στην καταγγελία στις Αρχές των όσων περιήλθαν σε γνώση μου, προκειμένου να ριχθεί άπλετο φως και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ο όποιος επίορκος κρατικός λειτουργός.

"Χωρίς να σχετίζομαι με οποιονδήποτε τρόπο με την ουσία της υπόθεσης, κατήγγειλα την υπόθεση διαφθοράς, έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος. 



"Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει ο τόπος μας, η σιωπή απέναντι στη διαφθορά, είναι συνενοχή" καταλήγει. 

Σημειώνεται ότι στη δικογραφία του Τομπούλογλου, περιέχονται πολλά επιβαρυντικά στοιχεία από νόμιμες καταγραφές. Ο Χάρης Τομπούλογλου εμπλέκει δε σύμβουλο του υπουργείου Υγείας.  Δείτε ΕΔΩ τους "διαλόγους - φωτιά". 

Το ιστορικό της υπόθεσης 

Ο Τομπούλογλου συνελήφθη την Τρίτη για τα αδικήματα της εκβίασης κατά συναυτουργία και της παθητικής δωροδοκίας από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν να έχει επάνω του 25.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Σύμφωνα με την αστυνομία, το ποσό αυτό έλαβε ο πρόεδρος του νοσοκομείου από ένα τρίτο άτομο -που φέρεται να είναι ο κ. Γκιάτης- που λειτούργησε ως εκπρόσωπος της διαφημιστικής εταιρείας, για τη συνέχιση της σύμβασης που είχαν συνάψει οι δύο πλευρές.

Η συγκεκριμένη εταιρεία ανέλαβε έπειτα από μειοδοσία που έγινε σε διαγωνισμό στις αρχές του 2013 να εκτελέσει το πρόγραμμα «Αποτύπωση, πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας, δράσεις για την άσκηση και την υγιεινή διατροφή», προϋπολογισμού περίπου 190.000 ευρώ. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν είχε προχωρήσει η υλοποίησή του, με διάφορα προσχήματα.

πηγή: skai.gr

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"

Τεύχος 510. Μην το χάσετε!
Mόλις κυκλοφόρησε το εορταστικό τεύχος του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" με πλούσια θεματολογία. Όπως βλέπετε και στο εξώφυλλο της εφημερίδας, κεντρικό θέμα είναι το "ΟΧΙ στην βουλή του συντοπίτη βουλευτή Βύρωνα Πολύδωρα το οποίο μπορεί μεν να του στοίχισε την διαγραφή του από την ΝΔ αλλά ουσιαστικά εξιλέωσε τον πρώην Πρόεδρο της βουλής και στην πράξη ...έκανε ανάσταση, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουμε. 
Στις άλλες σελίδες της εφημερίδος μας κυριαρχεί η συνέντευξη τύπου του Γιάννη Κεχρή, ένα άρθρο-παρέμβαση του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Τίγκα με θέμα το Πρόγραμμα και τις Δεσμεύσεις της δημοτικής του παράταξης, δύο ιατρικά άρθρα από τον Βιοπαθολόγο Μιχαήλ Μένδρη και τον οδοντίατρο Δημήτρη Οικονόμου. Επίσης, οι εκδηλώσεις της "Λέσχης γυναικών Παπάγου-Χολαργού" για τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο, η παρουσίαση του βιβλίου της ποιήτριας Φοίβης Κότσιρα αλλά και ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο από την Τίνα Βαλσαμοπούλου (ψυχολόγο-παιδοψυχολόγο) για το πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι γονείς μέσα στην οικονομική κρίση. 
Τέλος, ένα επίκαιρο διήγημα με ιδιαίτερους συμβολισμούς, από τηνΤούλα Γεωργοπούλου, με τίτλο "Η Ηλιοχώρα". 
Η εφημερίδα στέλνεται με το ταχυδρομείο στους συνδρομητές της ενώ μπορείτε να την βρείτε στα ΚΕΠ Χολαργού-Παπάγου, όπως επίσης θα διανεμηθεί και στο δημαρχείο αλλά και στο κτήριο της  δημοτικής κοινότητας Παπάγου.