Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ: "ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ, ΘΑ ΜΟΝΙΑΣΟΥΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ;"!

Προπαγανδίζουν μετεκλογική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ! 
Εμείς το έχουμε γράψει πρώτοι απ'όλους: το επόμενο σήριαλ θα παιχτεί στη συνεργασία ανάμεσα σε Τσίπρα και Σαμαρά για το...καλό του τόπου! Εφόσον η Χρυσή Αυγή συμμετάσχει στις ευρωεκλογές (αν την αφήσουν) κι επειδή θα έρθει σίγουρα 2η, το σενάριο περιλαμβάνει τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ προκειμένου να ...σώσουν τη χώρα από τον ...εχθρό της, την Χρυσή Αυγή. Ο εχθρός των Ελλήνων θα είναι πλέον μόνον η ΧΑ και όχι η τρόικα ή τα μνημόνια και γι' αυτό θα επιδιωχθεί να υπάρξει συνεργασία ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. 
Ο Αυτιάς και το ΣΚΑΪ παίζουν ήδη το σενάριο αυτό. Πριν από λίγη ώρα ο δημοσιογράφος φιλοξενώντας τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης πέταξε την ύπουλη ερώτηση: "Τι λέτε Παναγιώτατε, θα μονιάσουν οι Σαμαράς και Τσίπρας, θα τα βρουν μεταξύ τους για να πάει ο τόπος μπροστά, για το καλό της Ελλάδας;"! 
Ο Μητροπολίτης βέβαια δεν...τσίμπησε και είπε ότι εντελώς διαφορετικών απόψεων και δεν πρόκειται να τα βρουν. Το ύπουλο όμως παιχνίδι είναι του ΣΚΑΪ  και του συγκεκριμένου συστημικού δημοσιογράφου, ο οποίος περνάει το μήνυμα της συνεργασίας Σαμαρά-Τσίπρα. 
Ο προδότης Σαμαράς, ο άνθρωπος που επί 19 μήνες ασελγεί στη Δημοκρατία να συνεργαστεί με έναν νεαρό του οποίου οι ευθύνες είναι ανύπαρκτες ή απειίρως ελάχιστες! Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι με τα κανάλια της πλύσης εγκεφάλου!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου