Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΔΥΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΟΙ...

...ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ!
Ο Κώστας Δεληγιάννης διατυπώνοντας μία ερώτηση κατά τη συνέντευξη τύπου του Γιάννη Κεχρή, είπε μεταξύ άλλων ότι "οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι ήδη 9 και αναμένεται εντός των ημερών να υπάρξει και 10ος υποψήφιος"
Τα πράγματα όμως δείχνουν ότι αυτή τη στιγμή πρακτικά υπάρχουν δύο μόνον υποψήφιοι με καθημερινή δράση και πρωτοβουλίες. Πρόκειται για τους Γιάννη Κεχρή και Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα. Έχουν βγει προς την τοπική κοινωνία, πραγματοποιούν συνεχείς συναντήσεις κι επαφές με τους δημότες, έχουν κατέβει στην βάση των ψηφοφόρων και συνομιλούν διαρκώς μαζί τους. Είτε μέσω του τύπου είτε -κυρίως- με διανομή προσωπικών φυλλαδίων όπου διατυπώνουν τις προτάσεις, ιδέες τους για έναν καλύτερο δήμο, ακόμη-ακόμη και με προσωπική-καθημερινή επικοινωνία με εκατοντάδες δημότες.
Πριν από μερικές ημέρες ο Κώστας Τίγκας επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά όπου μοίρασε ο ίδιος προσωπικά φυλλάδιο στους νοικυραίους της περιοχής, που έκαναν τα ψώνια τους από τους επαγγελματίες ή παραγωγούς. 
Ο Γιάννης Κεχρής, χθες, όργωσε όλα τα καταστήματα του δήμου και μαζί με συνεργάατες του διένειμε έντυπο υλικό με τις προτάσεις της παράταξής του για την τοπική αγορά. 
Οι κινήσεις των δύο υποψηφίων (Κεχρή-Τίγκα) είναι αυτές που φαίνονται πιο έντονα στους δημότες και κάνουν την μεγαλύτερη αίσθηση αυτή τη στιγμή. 
Ο Ηλίας Αποστολόπουλος  έχει ανακοινώσει ότι κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος, έχοντας μάλιστα συγκεντρώσει και μεγάλα ονόματα που τον στηρίζουν. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα δεν έχει αναλάβει έντονες πρωτοβουλίες. Πιθανόν άφησε τις εορτές να κυλήσουν, αφού βεβαίως έστειλε τις εορταστικές του ευχές, υπογράφοντας ως υποψήφιος Δήμαρχος. Μπορεί να ετοιμάζει την αντεπίθεσή του τις επόμενες ημέρες, όμως έχουμε ήδη μπει στην τελική ευθεία προς τις εκλογές και ο...χρόνος είναι χρήμα όπως λέει ο θυμόσοφος λαός. Κατά συνέπεια και η μία μέρα δράσης ή μη δράσης γίνεται αισθητή στον κόσμο, ειδικά για υποψηφίους που για πρώτη φορά θέτουν επίσημη υποψηφιότητα δημάρχου. 
Ο Μπάμπης Στάϊκος, ενώ δήλωσε υποψήφιος Δήμαρχος, μετά την επίσημη εκδήλωση που έκανε στο κέντρο "Αρίων", δεν έχει   καμία αισθητή παρουσία. Παρά το ότι με δήλωσή του ξεκαθάρισε ότι...θα φτάσει μέχρι τέλους, ο κ. Στάϊκος ανέβαλε την προγραμματισμένη εκδήλωση-τιμής προς το προσωπικό των Πολυϊατρείων ενώ δεν έστειλε ούτε καν τις χριστουγεννιάτικες ευχές του. Με άλλα λόγια, ο Μπάμπης Στάϊκος δίνει εντύπωση ότι έχει χαθεί εντελώς από το προσκήνιο. 

Ο Νικολάου δεν συγκαταλέγεται στις προηγούμενες υποχηφιότητες, δεδομένου ότι είναι ήδη στην αντιπολίτευση ως υποψήφιος Δήμαρχος ενώ δεν έχει κάνει επίσημη δήλωση για το αν θα κατέβει ή όχι. Ακούγονται διάφοροι ψίθυροι για υποψηφιότητά του ως Αντιπεριφερειάρχη. Το τοπίο για τον Νικολάου θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στον Μάρτιο. 
Ο Ξύδης έχει δηλώσει επισήμως ότι αποχωρεί αλλά κανείς δεν πρέπει να είναι σίγουρος για το τι θα κάνει έως τέλους. 
Ο Ζήκας θα κατέβει μεν υποψήφιος αλλά δεν έχει δηλώσει τίποτε επίσημα. 
Το κεντροαριστερό σχήμα φυλλορροεί και πολύ πιθανόν να μην κατεβάσει καν υποψήφιο Δήμαρχο. 
Οπότε πού καταλήγουμε; Ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν δύο σίγουρες υποψηφιότητες δημάρχων με έντονη και καθημερινή δράση και επαφή με τους πολίτες Παπάγου-Χολαργού. 
Συνεπώς τα περί 9 υποψήφιων Δημάρχων που είπε ο Κώστας Δεληγιάννης δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση. Μόνο ως σενάριο φαντασίας μπορεί να ειπωθεί. Στο τέλος θα απομείνουν ελάχιστες υποψηφιότητες και να το θυμηθείτε... 

2 σχόλια:

  1. Ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής ποιός θα είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δεληγιάννης είναι μεγαλύτερος παραμυθάς κι από σένα, οπότε πού είναι το περίεργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή