Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

"ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΗΨΑΙΜΙΑ"! ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!

Οργισμένος μακροχόνια άνεργος, κατεστραμμένος, δεν του απόμεινε τίποτε άλλο από το να στέλνει κατάρες στον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Άδωνι, και τους άλλους μνημονιακους βουλευτές και δημοσιογράφους! Φωνάζει μάλιστα θα σας "νικήσω με τις κατάρες" λέγοντας ότι θα τον ακούσει ο Θεος. 
Η περίπτωση αυτή θυμίζει τον Λεβέντη όταν εξαπέλυε κατάρες κατά του Μητσοτάκη και του Ανδρέα Παπανδρέου, ζητωντας απο τον Θεό να τους ρίξει καρκίνο γιατί έκλειναν το "Κανάλι 67". "ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι τα ίδια φασιστικά κόμματα" φωναζε ο θρυλικός Λεβέντης. 
Αυτή η τραγωγία με χειρότερο τρόπο περνά στην ελληνική κοινωνία και στον μακροχρόνια άνεργο.
Ιδού η επιστολή που μας έστειλε:

Προς τον «Ανεξάρτητο Διπλωματικό Παρατηρητή»

Είμαι ένας Μακροχρόνιος Έλληνας Άνεργος και θέλω να δημοσιευτεί η επιστολή-καταπέλτης στον «Ανεξάρτητο Διπλωματικό Παρατηρητή».

Η επιστολή μου είναι η εξής:

Είμαι ένας Μακροχρόνιος Έλληνας Άνεργος που δεν δικαιούμαι το επίδομα των 200 ευρώ γιατί η παράνομη, σιχαμερή και "εγκληματική οργάνωση" ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ των "δολοφόνων" Ελλήνων Σαμαρά-Βενιζέλου λέει ότι «δεν πήρα επίδομα ανεργίας»,«δεν κοιμήθηκα σε παγκάκι», «δεν έχω ένσημα», «δεν έχω δουλέψει πουθενά»! Εμείς οι Μακροχρόνια Έλληνες Άνεργοι σε όλη την Ελλάδα είμαστε πάνω από 1 εκατομμύριο και δεν δικαιούμαστε από τους "δολοφόνους" Ελλήνων Σαμαρά-Βενιζέλο το επίδομα των 200 ευρώ, με τους γελοίους όρους που βάζουν οι υπόδουλοι της Τρόικας και των Εβραίων!

Οι "δολοφόνοι" Ελλήνων Σαμαράς-Βενιζέλος φρόντισαν να πάρουν το επίδομα των 200 ευρώ τα δικά τους τα ξεφτιλισμένα, γαλαζοπράσινα κομματόσκυλα και οι λαθρομετανάστες που είναι κατώτεροι μορφής άνθρωποι που μολύνουν την Ελλάδα και τους Έλληνες! Τα χαράτσια, τους φόρους, τα μνημόνια και όλα τα νομοσχέδια σας να τα βάλετε εκεί που ξέρετε Σαμαρά-Βενιζέλο και όλοι σας της "εγκληματικής οργάνωσης" ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ! Να πάθετε καρκίνο, σηψαιμία, γάγγραινα και να πεθάνετε "δολοφόνοι" Ελλήνων Σαμαρά-Βενιζέλο, τσιράκια των Εβραίων! 
Πάντως, προλαβαίνετε Σαμαρά-Βενιζέλο να δείτε την εθνική μαϊμουδιάρα λόγω του μαϊμού-σήματος που έχει στις εμφανίσεις της η εθνική τους ομάδα, που δεν θα δω γιατί έχει το σήμα-μαϊμού του… Κροκόδειλου που θα παίζει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας γιατί είναι σαν τα μούτρα σας Σαμαρά-Βενιζέλο! Όσο για την προεδρία στην ΕΕ μην χαίρεστε πολύ καρνάβαλοι γιατί δεν θα την χαρείτε που θα τρώτε κατάρες από τους Μακροχρόνιους Έλληνες Άνεργους! 
Θέλετε να φυλακίσετε «δικαστές» Σαμαρά-Βενιζέλο όλη την Χρυσή Αυγή χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις, θέλετε Σαμαρά-Βενιζέλο εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή τον Μάιο στο παραπέντε να μην συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές, Δημοτικές, Περιφερειακές και ενδεχομένως στις Βουλευτικές Εκλογές, για να μην μπορέσει να αντιδράσει! 
Θέλετε να κλείσετε φυλακή ακόμα 8.500.000 Έλληνες! Σαμαρά-Βενιζέλο "σκοτώσατε" 1.500.000 Έλληνες και μας το παίζετε μάγκες-κοπρίτες Ξηρός και Μαζιώτης! Πλουτίσατε Σαμαρά-Βενιζέλο και πλουτίσατε στην "εγκληματική οργάνωση" ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ! Θε να τρώτε κατάρες και ύβρεις από τους Μακροχρόνιους Έλληνες Ανέργους Σαμαρά-Βενιζέλο! Κλέψατε τα λεφτά μας, τα όνειρά μας, το μέλλον μας με την "εγκληματική σας οργάνωση" ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ! 
Πλούτισαν τα τσιράκια σας και τα λαμόγια σας! Να σαπίσετε και να λιώσετε Σαμαρά-Βενιζέλο! Ζω να σας δω νεκρούς από τις κατάρες μου ανθέλληνες, προδότες, των Ελλήνων, Σαμαρά-Βενιζέλο! 

Όσο για σένα Υπουργέ Υγείας Τροϊκανέ Αϊδιώνη Άδωνη Γεωργιάδη δεν πρόκειται να περάσω ούτε απέξω από τα νοσοκομεία σου! Ξέρεις Τροϊκανέ Αϊδιώνη πόσο χάρηκα που πέταξα τα βιβλία σου στον κάδο που αγόραζα πανάκριβα κάποτε! Το ευχαριστήθηκα πολύ! Είμαι Μακροχρόνιος Έλληνας Άνεργος και δεν θα σου πληρώσω ούτε 1 ευρώ για τις συνταγές θανάτου για να παίρνω φτηνές απομιμήσεις φαρμάκων με τα λεφτά που δεν έχω γιατί η "εγκληματική οργάνωση" ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ με λήστεψε, με κατάκλεψε! Προτιμώ να πεθάνω ένδοξα στον πόλεμο εναντίον της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου που "δολοφονεί" με μίσος Έλληνες! Να πάθεις καρκίνο, σηψαιμία, γάγγραινα και να πεθάνεις λαμόγιο Αϊδιώνη Άδωνι Γεωργιάδη! 
Για σας τους υπόλοιπους της "εγκληματικής οργάνωσης" ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ που ανήκουν στο αντιδημοκρατικό αντισυνταγματικό τόξο), στα υπόλοιπα κόμματα του αντιδημοκρατικού αντισυνταγματικού τόξου ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΔΗΜΑΡ-ΑΝΕΛ που θέλουν να φυλακίσουν και να βγάλουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή και όλους τους Έλληνες που θα αντικατασταθούν από λαθρομετανάστες (που είναι σιχάματα, τρώνε λεφτά και δουλειές Ελλήνων με εντολές Σαμαρά-Βενιζέλου), σε όλους νεοταξικούς κοπρίτες, σε όλους τους γαλαζοπράσινους αστυνομικούς που μας δολοφονούν και μας πετούν χημικά και δακρυγόνα, θα σας πολεμήσω ανελέητα με κατάρες όπως να πάθετε καρκίνο, σηψαιμία, γάγγραινα και να πεθάνετε όλοι! Όταν πεθάνετε όλοι σας με τις κατάρες μου θα πανηγυρίσω έντονα τον θάνατό σας! Ζω να σας δω νεκρούς με τις κατάρες μου!

Πρόεδρε της χούντας και των λαθροέποικων Κάρολε Παπούλια ...Καούτσκι βολεύεσαι μια χαρά στην Προεδρική Καρέκλα που σου φέρνει 820.000 ευρώ το χρόνο και να στηρίζεις την εγκληματική οργάνωση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ που κατέχει παράνομα την κυβέρνηση, που δεν είναι εκλεγμένη από Έλληνες, των "δολοφόνων" Ελλήνων Σαμαρά-Βενιζέλου που σκοτώνει μόνο Έλληνες. Επίσης δεν παραιτείσαι γιατί θέλεις να δεις φυλακή και νεκρή την Χρυσή Αυγή και όλους τους Έλληνες γιατί είσαι και εσύ "δολοφόνος" Ελλήνων και στηρίζεις τους "δολοφόνους" Ελλήνων Σαμαρά-Βενιζέλο και την "εγκληματική οργάνωση" ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ! Το χειρότερο που κάνεις Κάρολε είναι ότι δεν παραιτείσαι και κάνεις τα πράγματα πολύ χειρότερα εις βάρος των Ελλήνων, γιατί δίνεις το δικαίωμα σε Σαμαρά-Βενιζέλο, σε όλους τους βολευτές της "εγκληματικής οργάνωσης" ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ, σε όλους τους βολευτές του ...αντιδημοκρατικού αντισυνταγματικού τόξου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΚΚΕ-ΔΗΜΑΡ, να "δολοφονούν" μόνο Έλληνες. Έκλεψες τα όνειρά μας, τα λεφτά μας, το μέλλον των Ελλήνων Κάρολε Παπούλια ...Καούτσκι! Εύχομαι Κάρολε Παπούλια... Καούτσκι να πάθεις καρκίνο, σηψαιμία, γάγγραινα και να πεθαίνεις. 
Οι κατάρες μου θα πιάσουν και ζω να σε δω νεκρό!

Για σας μνημονιακοί καναλάρχες και μνημονιακοί δημοσιογράφοι να πάθετε καρκίνο, γάγγραινα, σηψαιμία και να πεθάνετε!

Για το τέλος σας φυλάω το καλύτερο νεοταξικοί ανεπάγγελτοι κοπρίτες της "εγκληματικής οργάνωσης" ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ, του αντιδημοκρατικού αντισυνταγματικού τόξου, για σένα Κάρολε Παπούλια ...Καούτσκι, για σας μνημονιακοί καναλάρχες και μνημονιακοί δημοσιογράφοι…

Είμαι ένας Μακροχρόνιος Έλληνας Άνεργος και θα σας νικήσω όλους. Να πάθετε καρκίνο, γάγγραινα, σηψαιμία και να πεθάνετε όλοι σας εχθροί της Ελλάς και των Ελλήνων. Ο Θεός είναι ψηλά και με βοηθά να πραγματοποιηθούν οι κατάρες μου και να πεθάνετε όλοι σας κουφάλες!

Μακροχρόνιος Έλληνας Άνεργος

5 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΡΩΣΗ! ΤΑ ΣΠΑΕΙ! ΕΓΙΝΕ ΣΕΙΣΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΠΩΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ! ΤΙ ΠΩΡΩΤΙΛΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΦΩΤΙΑ! ΕΤΣΙ... ΝΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΠΩΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ!!!! ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕΣ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ!!!!! ΙΣΩΠΕΔΩΣΕΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!!! ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΡΟΩΡΑ!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η σούπερ επιστολή ήταν όλα τα λεφτά. Αυτό εδώ το μπλογκ έχει πολύ πώρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕΣ, ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΜΥΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΩΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ!!!! ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή