Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΦΡΙΚΗ: ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙ!

Στο ενδεχόμενο να προκάλεσε ο παππούς την πυρκαγιά στο Κορδελιό που οδήγησε στον τραγικό θάνατο τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα μικρό παιδί, κατέληξε η Πυροσβεστική. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο ηλικιωμένος άνδρας φέρεται να περιλούστηκε με εύφλεκτο υλικό και στη συνέχεια να αυτοπυρπολήθηκε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά στο διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου της πολυκατοικίας όπου διέμεναν.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν δύο άτομα πιθανότατα ακόμα δύο εγγόνια, έναν οκτάχρονος και έναν 20χρονο, οι οποίοι υπέστησαν εγκαύματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.  
«Το κλιμακοστάσιο μύριζε βενζίνη και οι πυροσβέστες βρήκαν ένα μπιτόνι. Ο παππούς της οικογένειας που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα περιελούστηκε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στον εαυτό του» ανέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο πύραρχος, προσθέτοντας ότι νεκροί από την πυρκαγιά είναι ο παππούς και η γιαγία της οικογένειας, ηλικίας περίπου 70 ετών ο πρώτος και 65 ετών η δεύτερη, και το εγγόνι τους ηλικίας 1,5 ετών.
koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου