Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΗΠΙΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ

γράφει ο Αλέξανδρος Ι. Νομικός
Ιατρός-Παθολογοανατόμος
Δρ. Πανεπιστημίου Αθηνών
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Λίγος καιρός έμεινε μέχρι τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές και από εκπροσώπους συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης, καλλιεργείται  κλίμα διχασμού και προσωπικής αντιπαράθεσης στο Χολαργό. Βαρύτατοι υπαινιγμοί, κατηγορίες για δήθεν συκοφαντικές επιθέσεις, καθώς και μακροσκελείς αναρτήσεις που χωρίς να κατονομάζουν φωτογραφίζουν υποψηφίους αλλά και εν ενεργεία Δημοτικούς Συμβούλους έρχονται στο φως της δημοσιότητος.
Αβίαστα λοιπόν έρχονται στο νου ορισμένα αμείλικτα ερωτήματα:
Ποιο είναι επιτέλους το πρόγραμμα αυτής της Δημοτικής παράταξης, που μπλέκει την έννοια του δήμου, με την έννοια της πόλης; Αλήθεια, ΜΑΖΙ για ποια ΠΟΛΗ είστε αγαπητοί φίλοι; Τον Χολαργό, τον Παπάγο ή τη Λάρισα; Να σας θυμήσω πως  οι έννοιες δήμος και πόλη δεν είναι ταυτόσημες;
Ποιος ψήφισε τι; Αλήθεια είναι ντροπή κάποιος να ψηφίζει στα περισσότερα θέματα, σύμφωνα με την ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ, ακολουθώντας την οδό της επιλογής με βάση την αρχή της πλειοψηφίας, της συνέπειας και της σοβαρότητας; Συμφωνούν άραγε με αυτές τις απόψεις που εξέφρασε σήμερα ηγετικό στέλεχος της εν λόγω παράταξης και τα στελέχη της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ που κατέχουν ύψιστες θέσεις στη διοίκηση του δήμου  μας; Αν όχι οφείλουν να διαφοροποιηθούν. Αν ναι να παραιτηθούν από τις θέσεις που κατέχουν.
Στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, δεν υπάρχουν πρωτοκλάσατα και μη στελέχη. Όλοι είναι ίσοι και αγωνίζονται για το καλό του δήμου μας. Δεν έχουν ανάγκη ούτε κοινωνικής καταξίωσης, γιατί την έχουν, ούτε αντιμισθιών ή άλλων παροχών.
Ας σοβαρευτούμε λοιπόν επιτέλους, γιατί το απαιτούν οι περιστάσεις. Ας σταματήσει εδώ ο κατήφορος. Οι δήθεν κήρυκες της ενότητος, σήμερα οδηγούν τα πράγματα στη ρήξη.
ΖΕΥΣ  ΓΑΡ ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ΚΟΜΠΟΥΣ ΥΠΕΡΕΧΘΑΙΡΕΙ


7 σχόλια:

  1. MΑΖΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ...ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ..ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΜΟΥΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΖΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ...ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΩΡΑ. Η ΜΕ ΞΥΔΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΜΕ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!! ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΙ, ΜΟΥΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΝΑΙ, ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΝΑΙ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΝΑΙ....ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΑ , ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ.

      Διαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΕ ,

    ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ;

    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ,ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ Ή ΗΜΙΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ .

    ΥΠΟΓΡΑΦΗ
    ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ,

    "ΧΡΗ ΣΙΓΑΝ Ή ΚΡΕΙΣΣΟΝΑ ΣΙΓΗΝ ΛΕΓΕΙΝ"



    ΑπάντησηΔιαγραφή