Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤΙΓΚΑ!

Διευκρίνηση "Ανεξάρτητου Παρατηρητή": Αναφορικά με όσα διατυπώνει η Κυράνη Γεωργουδάκη στην απάντησή της στο άρθρο του Κώστα Τίγκα για την πραγματική ενοποίηση των δύο κοινοτήτων Παπάγου-Χολαργού και συγκεκριμένα στο σημείο που αφορά στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε, αυτή δεν αποτελεί επιλογή του Κώστα Τίγκα αλλά τοποθετήθηκε από την εφημερίδα μας. Υπάρχει έτοιμη στο διαδίκτυο και μπορεί να το διαπιστώσει και η κ Γεωργουδάκη. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι στέλνουν μόνο την φωτό και το σήμα της παράταξης που εκπροσωπούν, επειδή όμως για αισθητικούς λόγους το άρθρο πρέπει να διανθίζεται με μία γενική φωτογραφία, επιλέγουμε μία τέτοια φωτό από το διαδίκτυο. 
Δεν φανταζόμασταν όμως ότι η συγκεκριμένη φωτό θα γινόταν αντικείμενο δυσμενούς κριτικής σε βάρος του Κώστα Τίγκα. Διευκρινίζουμε λοιπόν και πάλι ότι η φωτογραφία αυτή τοποθετήθηκε από εμάς χωρίς να ρωτήσουμε τον κ. Τίγκα και κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο. 

3 σχόλια:

  1. Η συγκεκριμένη φωτογραφία (στην παγίδα της οποίας έπεσε και ο αξιότιμος κ. Βραχιολίδης, δημοσιεύοντάς τη στο ιστολόγιό του) έχει δημιουργηθεί από Παπαγιώτες και κυκλοφορεί σε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο, όπως και στη σελίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού στη Βικιπαίδεια. Από Παπαγιώτες, φυσικά, έχει θεσπιστεί και το νέο, κατάπτυστο λογότυπο του ενιαίου Δήμου. Το μόνο σίγουρο είναι πως, από 1η Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, όλα αυτά θα αποτελούν παρελθόν, όπως και ό,τι θυμίζει Ξύδη, εντός και εκτός Δημαρχιακού Μεγάρου και Δημοτικών Κτηρίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε κάθε περίπτωση η ουσία της παρέμβασής μου ήταν και παραμένει ότι αντίθετα με αυτά που υποστηρίζει ο κ. Τίγκας:

    1. Ενιαίος Δήμος σημαίνει ένα ΓΠΣ και όχι δύο όπως υποστηρίζει ο κ. Τίγκας.

    2. Για να προχωρήσει η ενοποίηση βασιζόμαστε στην αρχή¨"κάθε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με βάση την σοβαρότητα και όχι την γεωγραφία του" όπως και όχι με την λογική των ποσοστώσεων που υποστηρίζει ο κ. Τίγκας.

    3. Παραμένει το γεγονός ότι ο κ. Τίγκας υπερψήφισε την πρόταση του κ. Ξύδη για απομάκρυνση του "Περικλή" από το ΄έμβλημα του Δήμου, μια ενέργεια που πλήγωσε την ιδέα της ενοποίησης.
    Κυράνη Γεωργουδάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή