Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΡΥΔΗΣ: ΨΗΦΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δ. Καρύδης, στην εκπομή του Γώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤΕΝΝΑ πριν από λίγα λεπτά, του έδειξαν καρτέλα όπου αποδεικνύεται ότι το φορολογικό νομοσχέδιο σφαγιάζει τα μικρομεσαία σώματα και ελαφρύνει από φορολογικά βάρη τους μεγαλοεισοδηματίες. Το παράδειγμα αφορούσε ιδιοκτήτες ακινήτων και τα ενοίκια που εισπράττουν σε ετήσια βάση. Ενοικιαστές που εισπράτουν ετησίως 100.000 ευρώ θα έχουν λιγότερο φόρο πάνω από 2.000 ευρώ για το 2014. Αντιθέτως, όσοι εισπράττουν ελάχιστο ποσό έως 2.000 ευρώ ετησίως θα κληθούν να πληρώσουν 500 ευρώ φόρο ενώ μέχρι σήμερα δεν πλήρωναν τίποτε. Σε ερώτηση του Γ. Παπαδάκη εάν αυτό συνιστά φορολογική-κοινωνική δικαιοσύνη, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ.Καρύδης απάντησε "εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, όχι"! 
Αυτός ο άνθρωπος ψήφισε το φορολογικό νομοσχέδιο χωρίς να ξέρει τι ψηφίζει! Είπε σε όλα "ναι" και σήμερα που ο Παπαδάκης του εδειξε το τραντατό παράδειγμα είπε |εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο..."! 
Συνέχισε δε, λέγοντας: "Αυτό θα το δούμε στην πράξη"! Δηλαδή επάν στη σφαγή του λαού θα καταλάβουν εάν ο ασθενής απέθανε ή όχι! 
Στου κασίδα το κεφάλι οι σκιντζήδες κάνουν πειράματα και αυτοί οι εεπικίνδυνοι άνθρωποι θα σώσουν την Ελλάδα. 
Δείτε τον κ. Καρύδη στην φωτογραφία και βγάλτε συμπέρασμα. Πίσω του είναι ο ΓΑΠ. Άνθρωπος του ΓΑΠ και ο Δ. Καρύδης επιβεβαιώνει ότι τα πολιτικά σκύβαλα εξακολουθούν και διαφεντεύουν τον τόπο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου