Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!

γράφει ο Κυπριανός Χριστοδουλίδης
Είναι γνωστή η ρήξη μεταξύ δυο πρώην φίλων, του μαθητή Ερντογάν και του Μέντορος τούτου Φετουλάχ Γκιουλέν. Ο πρώτος, ευρισκόμενος σήμερα μέσα σε μια δίνη σκανδάλων, αναγκάστηκε να καλέσει σε συσπείρωση τον τουρκικό λαό γύρω από αυτόν σε διάγγελμα που πρόσφατα εκφώνησε. Μεταξύ άλλων, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στο σύνδεσμο όπου ο αστερίσκος (*), είπε και τα ακόλουθα

«Προσκαλώ κάθε έναν από τους 76 εκατ. ανθρώπους μας να εγερθεί, να προασπίσει την δημοκρατία και να ενωθεί μαζί μας, ώστε να γίνουμε ένα απέναντι σε αυτές τις αποκρουστικές επιθέσεις εναντίον της χώρας μας»είπε ο Ερντογάν.
Το σκάνδαλο, καθώς μας πληροφορεί η είδηση,  χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη πρόκληση που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ερντογάν στα 11 χρόνια τη πολιτικής κυριαρχίας του, καθώς οι έρευνες εγείρουν φόβους περί ρήξης στους κόλπους του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKΡ) σε μια χρονιά κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων, αλλά και επιβράδυνσης της σθεναρής οικονομικής ανάπτυξης της Τουρκίας.

κυπριανός χ :
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι παίζεται με την Τουρκία του Ερντογάν και του κατοικοεδρεύοντα στις Ηνωμένες Πολιτείες ιεροδιδασκάλου Φετουλάχ Γκιουλέν. Ο τελευταίος ασκεί τον γνωστό ρόλο του πράκτορα των σιωνιστικών Αγγλοαμερικανικών συμφερόντων και τους σχεδιασμούς αυτών για παγκόσμια διακυβέρνηση. Από την άλλη, όμως, διεκδικητές αυτής της διακυβέρνησης είναι κα οι Γερμανοί με τους Γάλλους. Σημειωτέον, σιωνιστές κι αυτοί, άλλης όμως "κοπής" η φράξιας. Νομίζω, δεν τους αρέσει ο ρόλος του κομπάρσου. Άλλους θέλουν να είναι "γλάστρες" και "μαϊντανοί", όχι αυτοί.

Εν πάση περιπτώσει, είναι σκέψεις τα παραπάνω, όσο για τον Φετουλάχ Γκιουλέν θα τον παρομοίαζα με τον δικό μας οικουμενικό Βαρθολομαίο και το επιτελείο του Βοσπόρου. Ευάριθμοι οι εδώ διαμεσολαβητές-υποπράκτορες. Διαμεσολαβητές έχει και ο Φετουλάχ Γκιουλέν στην Τουρκία, φαίνεται όμως ότι κάπου δεν υπολόγισε σωστά. Η διάβρωση, ίσως, δεν έφτασε μέχρι εκεί όπου περίμενε - διεκπεραιώνει τη διάβρωση σημειωτέον - και πάντως, ο Ερντογάν δεν είναι Σαμαράς, Βενιζέλος, Τσίπρας, Κουβέλης και το υπόλοιπο δικό μας κακό διεθνιστικό (ομογενοποιητικό) συναπάντημα.

Στην πολιτική σκακιέρα μεταξύ Γερμανών-Γάλλων και Αγγλοαμερικανών, το πρώτο πιόνι που διάλεξαν ήταν η πατρίδα μας. Σε παρένθεση, γνώμη του γράφοντος είναι ότι έτσι απάντησε η υπερατλαντική φίλη και σύμμαχος, στο γερμανικό κτύπημα της Deutsche Bank : Κατηγορήθηκε από τις αμερικανικές αρχές για (οικονομικό) "δημιουργικό" σχεδιασμό στην κατάρρευση της Lehman-Brothers. Εγράφη στον Τύπο, αλλά τη συνέχεια δεν τη μάθαμε. Τώρα είναι η σειρά της Τουρκίας με τον οικουμενικό ιεροδιδάσκαλο του Ισλάμ Φετουλάχ Γκιουλέν και τον παραδοσιακό, ας πούμε, Ερντογάν. Όσο για μας εδώ, με το ένα πόδι στην Ευρώπη και το άλλο στην Αμερική, με την βρετανική νήσο για σωσίβιο, τι ταξίδι να κάνουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου