Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΑΡΑΤΖ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ: "ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ"!

Τι δήλωσε ο Βρετανός ευρωβουλευτής που επιτέθηκε στον Έλληνα πρωθυπουργό εντός Ευρωκοινοβουλίου. Νέα επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς. Τα "έχασε" σε ερώτηση για τα μάρμαρα του Παρθενώνα (Vid)

Δεύτερη επίθεση στον Έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο Βρετανός ευρωβουλευτής, Nigel Farage, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Αναφερόμενος στα ποσοστά του κόμματός του, το οποίο βάσει δημοσκοπήσεων, είναι στη δεύτερη θέση στη Βρετανία, με ποσοστό 26%, είπε:
"Το κόμμα μας κάνει μεγάλες προόδους σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Θέλω να σας πω, ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ Ευρώπης και Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εμείς είμαστε υπέρ της Ευρώπης που συνεργάζεται, είμαστε κατά της Ευρώπης που κυβερνάται από τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών. Έχουμε συμφέρον να συνεργαστούμε κατά των γραφειοκρατών, που πολεμούν για την ολοκλήρωση της Ευρώπης. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος".
"Θέλω ένα διαζύγιο κοινή συναινέσει από τους γραφειοκράτες τύπου Ρομπάι, Μπαρόζο και άλλους. Θέλω κοινή συνεργασία όπως συμβαίνει με άλλες χώρες, όπως για παράδειγμα η Ελβετία, χωρίς να είναι μέλη της ΕΕ. Πιστεύω ότι στις επόμενες εκλογές ο κόσμος θα ψηφίσει υπέρ του διαζυγίου και θα δώσουμε το παράδειγμα και σε άλλες χώρες", είπε.
"Η χώρα σας ξεπουλήθηκε με τη συμμετοχή της στην Ευρωζώνη"
Κληθείς να σχολιάσει την επίθεση στον Α. Σαμαρά στο Ευρωκοινοβούλιο ο Farage είπε πως δεν πιστεύει πως όσα είπε, ήταν προσβλητικά.
"Αυτό που είναι προσβλητικό, είναι η υποκρισία του Σαμαρά, που υποδύεται ότι αντιπροσωπεύει τη βούληση του ελληνικού λαού. Η χώρα σας ξεπουλήθηκε με την συμμετοχή σας στην Ευρωζώνη. Ο ελληνικός λαός δεν έχει επιλογή".
"Ο Σαμαράς ψεύδεται ότι εκπροσωπεί τη λαϊκή βούληση, όταν κυβερνά η Τρόικα. Ήμουν προσεκτικός στις εκφράσεις που χρησιμοποίησα. Δεν είναι μόνο ο Σαμαράς. Αυτό συμβαίνει με όλες τις χώρες της Ευρώπης, όπου κυβερνά η Τρόικα. Εμείς είμαστε τυχεροί που ξεφύγαμε από αυτήν την Ευρωζώνη", είπε.
 

Ο Φάρατζ για τον Α. Σαμαρά από allthewebnews
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου