Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί προκειμένου να απολογηθεί ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος έχει συλληφθεί και νοσηλεύεται από την περασμένη εβδομάδα φρουρούμενος με λοίμωξη του αναπνευστικού σε ιατρικό κέντρο της Αθήνας.
Χθες μετά από μαραθώνια απολογία του ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής του Ταμιευτηρίου Μάριος Βαρότσης αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής εγγυήσεως 300.000 ευρώ.
Το πρώην στέλεχος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου απολογήθηκε για τις κατηγορίες της απιστίας και της συνέργειας σε νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Ωστόσο οι ανακριτές αναμένουν και την έκδοση στην Ελλάδα του πρώην διοικητή του ΤΤ Άγγελου Φιλιππίδη, ο οποίος έχει συλληφθεί στην Κωνσταντινούπολη και κρατείται προσωρινά σε φυλακές της Τουρκίας.
Υπενθυμίζεται πως από την εισαγγελική έρευνα προέκυψε ότι επιχειρηματίες Δημήτρης Κοντομηνάς, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Κυριάκος Γριβέας και Αναστασία Βάτσικα δανειοδοτήθηκαν με εκατομμύρια ευρώ που όμως ποτέ δεν επέστρεψαν πίσω.
iefimerida.gr


1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ.......ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ .........!
    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.
    ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ !!!
    Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΣΑΝ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.
    ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ....
    ΑΦΟΥ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΑΘΕΤΙΚΗ ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ..........;
    ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ .
    ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ , ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ.
    ΑΝ ΟΧΙ ,ΤΟΤΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ .

    ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ.
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΝΑ SHOW ΜΕ ΤΙΤΛΟ
    " NOT IN JAIL -WE PAY FOR YOU" ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή