Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ Ο ΖΑΜΠΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ! ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δεν του έχει δοθεί τυχαία ο χαρακτηρισμός «Iron Mike» (Σιδερένιος Μιχάλης), καθώς έχει στο ενεργητικό του 153 νίκες και 21 ήττες. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι 14 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του kick box και οι αγώνες του προκαλούν παραλήρημα στο κοινό!

Ελληνας ποντιακής καταγωγής, γεννημένος το 1980, στα 16 του προτάθηκε για μια θέση στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες επιτυγχάνοντας 48 νοκ άουτ αντιπάλων σε 60 αγώνες.

Ο Ελληνας «μονομάχος» συμμετέχει στη σημαντικότερη οργάνωση kick boxing της Κίνας, το «Hero Legends», την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου στην πόλη Jinan και ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στις 23.15 τον μεγάλο αγώνα του αθλητή για τη διεκδίκηση της παγκόσμιας χρυσής ζώνης στα 70 κιλά!

Δημοφιλείς αθλητές

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Κινέζο Xu Yan με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του παγκόσμιου τροπαίου της διοργάνωσης! Η αναμέτρηση ανάμεσα στον «Ιron Mike» και τον Χu Yan είναι πολυαναμενόμενη από τους λάτρεις του αθλήματος αλλά και του τηλεοπτικού κοινού, καθώς πρόκειται για δύο πολύ δημοφιλείς αθλητές που προκαλούν ρίγη συγκίνησης και έκρηξη αδρεναλίνης στους φιλάθλους.

Το «Ηero Legends» υποστηρίζεται από το κινεζικό κράτος και το Διεθνές Κέντρο Πολιτισμού και Επικοινωνίας, και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι CCTV-5, το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο της Κίνας.

Ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει αύριο και τον αγώνα «Shaolin Kung fu and Muaythai», ανάμεσα στον Καναδοτζαμαϊκανό Simon Marcus -που δεν έχει χάσει ποτέ αγώνα και αποτελεί «φόβο και τρόμο» για τους μαχητές- και τον Ιάπωνα ιδρυτή της σχολής «Shaolin» στη Βρετανία και μοναχό Shifu Shi Yanzi. Ο δεύτερος είναι 46 ετών και δεν έχει αγωνιστεί εδώ και 20 χρόνια, αλλά ζήτησε να παίξει αυτή την φορά απέναντι από τον Marcus!

Ενα τηλεοπτικό αθλητικό υπερθέαμα από τον ΑΝΤ1 για τους λάτρεις του είδους, με εθνικό ενδιαφέρον!

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ
espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου