Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΜΙΛΗΣΕ Ο...ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ!

Υπάρχουν μερικοί ...πανέξυπνοι αναγνώστες μας οι οποίοι όχι μόνο σχολιάζουν αυτά που γράφουμε αλλά πουλάνε πνεύμα! Ένας από αυτούς λοιπόν, ο Κώτσος, έγραψε το εξής σχόλιο για ανάρτησή μας:

"Σύμφωνα με μια μικρή έρευνα που έκανα sir makis βρήκα οτι δεν είσαι καν μέλος της ΕΣΗΕΑ όποτε please σταμάτα να αποκαλείς τον εαυτό σου Δημοσιογράφο ΣΤΑΜΑΤΑ makis TA ΨΕΜΑΤΑ"
Έβαλε μάλιστα και τη φωτογραφία του Πινόκιο για να αποδείξει ότι ο Βραχιολίδης είναι ψεύτης! 
Συμππέρασμα λοιπόν για τον...ευφέστατο αναγνώστη μας: "Όσοι δεν ανήκουν στην Ένωση Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) δεν είναι δημοσιογράφοι. Όσοι δηλαδή ανήκουν στην Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (ΕΔΙΠΤ) όπου είναι ο Βραχιολίδης ή οι δημοσιογράφοι που ανήκουν στην Ένωση Δημοσιογράφων Επαρχιακού Τύπου ή όσοι άλλοι δημοσιογράφοι εργάζονται στις ημερήσιες εφημερίδες και τα κανάλια της Θεσσαλονίκης ή της επαρχίας, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ! Αφού το λέει ο ...ευφυέστατος αναγνώστης μας που μας βάζει και τη φάτσα του Πινόκιο, κάτι θα ξέρει παραπάνω! 
Έτσι δεν είναι...Κώτσο; Κατά την ιδια απίθανη λογική και οι γιατροί που εργάζονται στην Θεσσαλονίκη ή την επαρχία και ανήκουν στους αντίστοιχους τοπικούς ιατρικούς συλλόγους δεν είναι γιατροί! Το λέει ο...Κώτσος! Εμείς τι φωτογραφία-κολάρο να του φορέσουμε; 
Φωτογραφία του χρήστη Konstantinos Sampanis.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου