Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ¨Η ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞ!

ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!
Εδώ ρε Νικολούλη ακόμη και αυτοί που έχασαν τους δικούς τους στην Κύπρο το 1974, τους θεωρούν "αγνοούμενους" και δεν τους ονοματίζουν ποτέ νεκρούς, παρά την εισβολή του Αττίλα, εσύ μωρέ, πώς δεν αφήνεις ένα περιθώριο να έχει εξαφανιστεί ο Άλεξ;  Δεν ντρέπεσαι;

Η χθεσινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ήταν αφιερωμένη στην υπόθεση της εξαφάνισης Άλεξ. Παρουσίασε έναν εκταφέα από το  χωριό Ραψομανίκη και συγκεκριμένα μέσα από το νεκροταφείο όπου, όπως ισχυρίστηκε ο τελευταίος, βρήκε κάτι οστά που μάλλον ανήκουν σε παιδί. Τα οστά αυτά επειδή βρίσκονταν δίπλα σε άλλον τάφο αντί να ειδοποιήσει τις αστυνομικές αρχές (θόλωσε το μυαλό του όπως είπε) τα έθαψε 10-15 μέτρα πιο πέρα. 
Η Αγγελική Νικολούλη αμέσως συνέδεσε τα οστά που βρήκε ο εκταφέας με τον εξαφανισμένο Άλεξ! 
Ο στόχος της ήταν συγκεκριμένος από την αρχή! Και βεβαίως χειρίστηκε απαράδεκτα δημοσιογραφικά την υπόθεση, θέλοντας να παρασύρει το κοινό στους δικούς της δημοσιογραφικούς σχεδιασμούς-ακροβατισμούς. 
Ένας από τους προσκεκλημένους στην εκπομπή, της αντέτεινε: "Για ποιο λόγο συνδέετε τα οστά με τον Άλεξ; Υπάρχουν ανεξιχνίαστες άλλες 7-8 υποθέσεις στην περιοχή. Θα μπορούσε επίσης αυτή να αποτελεί ένα νέο έγκλημα"
Όχι, όμως! Η Νικολούλη αυτό που είχε βάλει αμέτι μουχαμέτι σκοπό της, έπρεπε να το φέρει σε πέρας! 
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! 
Και εξηγούμε τον λόγο: Η ίδια η Νικολούλη από την πρώτη στιγμή έχει απορρίψει την περίπτωση ο Άλεξ να έχει εξαφανιστεί ή να έχει απαχθεί. Παρά το ότι δεν έχει βρεθεί το πτώμα απορρίπτει 1000% το ενδεχόμενο της εξαφάνισης Άλεξ προβάλλοντας ως μοναδικό επιχείρημα ότι "έτσι αποφάνθηκαν τα δικαστήρια, ακόμη κιαι το Ανώτατο δικαστήριο"! Λες και δεν γνωρίζει η κυρία ότι ιστορικά έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις που ένα δικαστήριο έχει βγάλει λάθος απόφαση. Πόσες και πόσες περιπτώσεις υπάρχουν παγκοσμίως όπου ένα δικαστήριο αποφαίνεται για μια υπόθεση και τελικά μετά από χρόνια έρχονται νέα στοιχεία, η υπόθεση αναψηλαφείται και η νέα ετυμηγορία  της δικαιοσύνης είναι αντιδιαμετρικά αντίθετη από την αρχική! 
Όχι! Η κ. Νικολούλη επιμένει ότι "το μόνο που απομένει για να κλείσει η υπόθεση είναι να βρεθούν τα οστά του Άλεξ"!!! 
Μιλάμε για ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! 
Της ήρθε λοιπόν ...ουρανοκατέβατη η περίπτωση οστών σε ένα νεκροταφείο στο Ραψομανίκη και έσπευσε να τα συνδέσει με τον Άλεξ! Ο προσκεκλημένος που της είπε "γιατί συνδέεται τα οστά ντε και καλά με τον Άλεξ" της ...χαλασε τη συνταγή!
Εάν η υπόθεση της...βγει θα έχει καταγάγει προσωπική επιτυχία, πάντως εμείς εξακολουθούμε να λέμε ότι είναι απαράδεκτος ο χειρισμός της. 
Ειλικρινά ευχόμαστε να ζει ο Άλεξ έτσι ώστε η κυρία Νικολούλη να ξεφτιλιστεί δημοσιογραφικά! 
Εδώ ρε Νικολούλη ακόμη και αυτοί που έχασαν τους δικούς τους στην Κύπρο το 1974, τους λένε "αγνοούμενους" και δεν τους ονοματίζουν ποτέ νεκρούς, παρά την εισβολή του Αττίλα, εσύ μωρέ, πώς δεν αφήνεις ένα περιθώριο να έχει εξαφανιστεί ο Άλεξ;  Δεν ντρέπεσαι;

1 σχόλιο:

  1. Φοβερά τα όσα λες. Θα έπρεπε να εύχεσαι να ζει το παιδί γιατί απλά είναι μία ψυχή.
    Όχι για να ξεφτιλιστεί κάποιος δημοσιογράφος!!!! Τρομερή προσέγγιση του θέματος!!!Πολύ δημοσιογραφικό!!!Είστε απλά αστείοι..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή