Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Η ΝΔ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ!

Στην ύπουλη και επικίνδυνη παγίδα της ΝΔ έπεσαν υποψήφιοι Δήμαρχοι του Παπάγου-Χολαργού τους οποίους κάλεσε ο μέχρι προχτές γ.γ. της Περιφέρειας Δ. Καλογερόπουλος. 
Η ενέργεια της ΝΔ να καλέσει τους υποψηφίους ή φερόμενους υποψηφίους Δημάρχους να κατέβουν ενωμένοι είχε κι έναν άλλο στόχο: εάν δεν κατέβουν ενωμένοι τότε θα προσποριστεί ως δική της την οποιαδήποτε επιτυχία τους στις δημοτικές εκλογές
Η κλήση-πρόσκληση της ΝΔ προς τους Κεχρή, Αποστολόπουλο, Κουκή, Παρίση, Καμπανέλη κ.α. είχε το εξής μήνυμα από την πλευρά της: "Σας θεωρώ δικούς μου υποψηφίους, κοιτάξτε να τα βρείτε, πάντως σε κάθε περίπτωση όποιος από σας κερδίσει τις εκλογές είναι σα να τις έχει κερδίσει υποψήφιος της ΝΔ"
Απλά όσο και ύπουλα πράγματα από τη ΝΔ. 
Θεωρούμε ότι κυρίως οι Κεχρής-Αποστολόπουλος εγκλωβίστηκαν σε αυτό το παιχνίδι της ΝΔ και καλά θα κάνουν να αποκηρύξουν την ενεργεια του κόμματος. Η ΝΔ τους θεωρεί δικούς της υποψηφίους γι' αυτό και τους κάλεσε και όποιοι κατέβουν στην αρένα των εκλογών θα είναι -έστω και ατύπως- υποψήφιοι δικοί της!

Ο Κώστας Τίγκας θα πρέπει να θεωρεί τυχερό τον εαυτό του που δεν συμπεριελήφθη στον κατάλογο του προσκλητηρίου της ΝΔ , πάντως σε κάθε περίπτωση όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να διακηρύξουν ότι είναι ανεξάρτητοι και ότι καταδικάζουν τέτοιου είδους παλαιοκομματικές-σάπιες πρακτικές της ΝΔ!   

2 σχόλια:

  1. ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΨΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.
    ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΩΡΗΣΗ Ο ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ .
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ........ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.....

    :)
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Ποιος είναι ο Καμπανέλης;
    2. Στα καμπανέλια μας.
    3. Εγώ πάντως θυμάμαι ότι το 2010 πάλι είχαν καλέσει τον Τίγκα, τον Αποστολόπουλο και την Καλλιοντζή για να τους πούνε να κόψουν τις μαλακίες. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή