Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

"ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ"

γράφει ο Αλέξανδρος Ι. Νομικός
Ιατρός-Παθολογοανατόμος
Δρ. Πανεπιστημίου Αθηνών
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Ο νόμος 3852/10 γνωστότερος ως Καλλικράτης, ενίσχυσε το ρόλο των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά δημιούργησε παράλληλα νέες προκλήσεις καθώς και δυσεπίλυτα προβλήματα ιδίως σε περιπτώσεις, όπου τοπικιστικά/διχαστικά διλήμματα ή μονομερής στήριξη από τις κατά τόπους Δημοτικές Αρχές κάποιας ή κάποιων εκ των κοινοτήτων-συνιστωσών των καλλικράτειων δήμων, κυριάρχησαν και διέψευσαν τις προσδοκίες του νομοθέτη για σύνθεση και συναίνεση.
Παράλληλα, οι εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή και οι δραματικές επιπτώσεις της βαθύτατης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, απαιτούν ισχυρές προσωπικότητες τόσο σε κεντρικό όσο και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, με δυνατότητα άρθρωσης υπεύθυνου πολιτικού λόγου και εξεύρεσης βιώσιμων και ουσιαστικών λύσεων.
Στο δήμο μας, όπου τόσο η παραδοσιακή παρουσία και στις δύο κοινότητες καταλυτικής ισχύος αυτοδιοικητικών προσωπικοτήτων, όσο και η υφή και η πολυπλοκότητα των προβλημάτων, απαιτούν υποψηφίους δημάρχους με γνώση, όραμα και σαφή προγραμματικό λόγο, το ζητούμενο είναι ποιος εκ των υποψηφίων θα κατορθώσει όχι μόνον να εκφράσει προγραμματικά αμφότερες τις κοινότητες, αλλά και να πείσει για την ικανότητα του να θέσει προτεραιότητες και να επιλύσει τα χρόνια προβλήματα του δήμου.
Ανάμεσα στους φερόμενους ως υποψηφίους δημάρχους, αναντίρρητα υπάρχουν και προσωπικότητες με ήθος και προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση. Εν τούτοις η επιλογή πρέπει να γίνει με κριτήρια τεχνοκρατικά και όχι συναισθηματικά, επιστημονικά και όχι τοπικιστικά.  Επομένως πρέπει να συνεκτιμηθούν η αποτελεσματικότητα, οι γνώσεις, η προηγούμενη θητεία σε θέσεις ευθύνης και βέβαια ο προγραμματικός λόγος, η δυνατότητα συγκρότησης ισχυρής ομάδας, το όραμα και η εντιμότητα καθενός εκ των υποψηφίων.
Η έκδηλη λαϊκή επιταγή για αξιοκρατία, η καταδίκη της ευνοιοκρατίας, η επαγγελματική καταξίωση και η κοινωνική αναγνώριση σε συνδυασμό με την αυτοδιοικητική εμπειρία και τις διοικητικές ικανότητες, πρέπει να χαρακτηρίζουν τον υποψήφιο δήμαρχο.
Ο Γ. Κεχρής έχει όραμα, ήθος, λαμπρή επιστημονική κατάρτιση και εξαιρετικά επιτυχημένη αυτοδιοικητική πορεία. Το τεράστιο έργο του τόσο στο ΚΑΠΗ, όσο και στους Παιδικούς Σταθμούς του τέως δήμου Χολαργού, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση τόσο για την αναμφισβήτητη κοινωνική του ευαισθησία, όσο και για τις ικανότητές του να ασκεί χρηστή και επιτυχημένη διοίκηση αντιμετωπίζοντας δύσκολα προβλήματα και βρίσκοντας σωστές λύσεις.
Είμαι πεπεισμένος πως όλοι οι συνδημότες μας είτε προέρχονται από την δημοτική κοινότητα Παπάγου, είτε από αυτή του Χολαργού, θα αγκαλιάσουν τον νέο άνθρωπο, τον επιστήμονα, τον οραματιστή αυτοδιοικητικό, τον Γιάννη Κεχρή.
Ως Δημοτικός Σύμβουλος, ως επιστήμονας, ως νέος άνθρωπος, ως ένας από εσάς εκφράζω απερίφραστα τη στήριξή μου στον συνάδελφο κατ’επιστήμη και εκλεκτό δημοτικό σύμβουλο κ. Γιάννη Κεχρή όσον αφορά την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού και δηλώνω πως θα σταθώ αταλάντευτα στο πλευρό του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Η στήριξη στον Γιάννη Κεχρή είναι απόφαση ευθύνης και προσφοράς.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ  

24 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.
    ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΕΧΡΗΣ ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΓΚΑΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.

    ΛΕΦΤΑ !
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ;
    ΓΝΩΣΗ,ΟΡΑΜΑ,ΛΟΓΟΣ,ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ,ΕΥΘΥΝΗ,ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ,ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ .
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΕΧΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ,ΚΑΚΟΣ,ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ.
    ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ.

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΩΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ .

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΞΗΣ :

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ 30000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΕΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝ ΟΧΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΝΑ ΛΕΤΕ ΌΤΙ :

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΝΔΥΛΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΛΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΨΟΦΙΕΣ ΓΑΤΕΣ ,ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.........ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΞΩ ......ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΑΠΙΣΕΙ Η ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ VERDE ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ.
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ........ΑΝ ΟΧΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ MAPS.GOOGLE.COM ΑΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ :)

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ .

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;
    ΛΕΦΤΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΜΑΙ,ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ,ΕΝΤΙΜΟ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ,ΥΠΕΥΘΥΝΟ,ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ,ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ;;; ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;;; ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ;; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΕΡΓΟΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΕΡΓΟΣ ,ΑΝΕΡΓΟΣ ,ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ !!!!!

      ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥ

      Διαγραφή
  5. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΤΕΛΛΑΚΤΙΚΑ;; ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΞΕΡΟΛΑΣ. Α, ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕ ΔΕΝ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΗ ΚΥΡΙΕ ΠΡΥΤΑΝΗ. ΜΑΘΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΙΛΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τα τούβλα που να καταλάβουν ότι οι συνδημότες είναι και συμπολίτες ;
      Θέλει και λίγο μυαλό , το ελάχιστο !!!!

      :)

      Διαγραφή
  7. ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ .
    Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΚΟΤΕΤΣΙ !

    ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ :

    ΕΝΑ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ .
    ΕΝΑ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΕΘΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ .
    ΕΝΑ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ .
    ΕΝΑ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ,ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΞΕΦΤΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
    ΕΝΑ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΕ "ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.
    ΕΝΑ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΓΕΜΑΤΟ GRAFFITIES ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ,ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΡΛΕΜ !
    ΕΝΑ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
    ΕΝΑ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΝΩ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.
    ΕΝΑ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
    ΕΝΑ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΛΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΤΕΡΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ,ΝΑΡΚΩΜΑΝΩΝ,ΣΕΞΟΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΖΩΓΡΑΦΩΝ ...
    ΕΝΑ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΕΗ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΕΝΑ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΚΕΠΗΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΤΖΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ (ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΙ) Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΠΕΣΤΑΤΟΣ ΜΕ ΛΑΜΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ 1950 ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΛΑΜΠΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΘΕ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ .ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΑΣΜΟ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.
    ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 360 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ .
    ΕΝΑ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
    ΕΝΑ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΛΕΙΔΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ .
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ !

    ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ;
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ 1/20 ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ .
    ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΖΟΡΙ , ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΤΑ ΓΙΑΤΙ ΖΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΩ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτρέπετε με (ε) κυρά Κατίνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ,ΓΝΗΣΙΑ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΜΑΣ ;

    ΤΟ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙ , ΤΟ ΧΡΗΜΑ ,ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΡΕ ....ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ .....

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΥΡΙΟ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ. ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ Η ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ Η κ. ΤΑΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .....ή υδραυλικέ μου ή βοθρατζή μου ή ηλεκτρολόγε μου, ή ανανσερά μου ή σουβλατζή μου.
      Δε μας χέζεις ρε φίλε λέω εγώ με τις παρατηρήσεις σου . Άϊντε ψωνάρες.

      Διαγραφή
  12. Και αν είναι γυναίκα η γιατρός ή η στρατηγός πως τη λέμε ρε αστροπελέκι ;

    Γιατρίνα μου ή Στρατηγίνα μου ;

    Πνεύμα φιλαράκο να πουλάς αλλού ,όχι σε μένα.Δεν σε παίρνει !

    Για πες μας τώρα κάτι....

    ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ "ΘΑ" ΣΑΣ ;

    Μήπως θα μας φέρετε και το Tram στο Εμπορικό κέντρο της Περικλέους, στο Δημαρχείο ή μήπως θα φθάνει μέχρι το νεκροταφείο Χολαργού που είναι και πιο μακρυά από αυτό του Παπάγου ;

    ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ;

    ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΡΘΩΤΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ .....

    Αντί να κάνεις διορθώσεις "Πνεύματος" για ρώτα τους φίλους σου που θα βρουν το χρήμα για να κάνουν όλα αυτά που τόσο πιστεύεις ότι θα γίνουν εκτός αν πιστεύεις ότι η εκλογή ενός Δημάρχου ή ενός συμβούλου ,κρύβει από πίσω της εκτός από προσωπικές φιλοδοξίες και πολλά άλλα μικρά,μεσαία ή μεγάλα "πραγματάκια" .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΗΛΥΚΟ ΓΕΝΟΣ. ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αμόρφωτος είσαι και φαίνεσαι και όχι μόνο αμορφωτος αλλά είσαι και αστοιχείωτος και φυσικά
    απ' ότι κατάλαβα και κομματόσκυλο.
    Σου είπα , είμαι ο Φούφουτος !
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μάλλον δεν ξέρεις αγαπητέ κε Νομικέ ότι ο αρχηγός σου διαπραγματεύτηκε με τον Νικολάου την επιστροφή του στους Ενεργούς Δημότες με αντάλλαγμα την ηγεσία στην παράταξη.έτοιμος να σας πουλήσει όλους για την εξουσία. όλοι ίδιοι είναι ρεεεεεεεε !!!! Καί όπως λέει ο φιλάρας ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ; Μεγάλες ιδέες έχω και εγώ με δύο μεταπτυχιακά αλλά δεν παθαίνω ονείρωξη να γίνω δήμαρχος . όσο για τον τυπακο που καίγεται μη βρίσει κανείς τον Κεχρή όλοι ξέρουμε περί ποίου προκειται ,έτσι δεν είναι Βαγγελάκη ; Φιλιά από τον Θόδωρο , ξέρεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μ'αρέσει που προβάλεις το επιστήμων , ιατρός , τίμιος κλπ κλπ λες και όλοι οι άλλοι είναι για φυλακή. Χέστηκε ο κόσμος αν ο Κεχρής είναι γιατρός η τερματοφύλακας . Δουλειά στον κοσμάκη κε Νομικέ μόνο ο Νικολάου έδωσε , όλοι οι άλλοι την παρτάρα τους και μόνο . άντε πια μας τα ζαλίσατε όλοι οι καραγκιόζηδες , άκου γιατρός λες και αν ήταν οδοκαθαριστής δεν θα άξιζε να γίνει δήμαρχος . Και τελικά ρε φίλε ποιός τον έβαλε στα ΚΑΠΗ τον αρχηγός σου ;Η θεία του η Ρούλα η ο ξάδερφός του ο Θανάσης ε ; Χωρίς τον Νικολάου κανείς δεν θα ήξερε τον Γιαννάκη σου (Λες και τώρα τον ξέρει αλλά κουβέντα να γίνεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ .
    ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ .
    ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ ,ΕΙΔΗΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ .
    ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ;
    ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟΠΟΛΗΣ Ή ΜΕ ΤΑ BITCOINS ;

    ΕΧΟΥΝ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΑ ,ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ "ΠΝΕΥΜΑ" .....
    ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ !!!
    ΕΣΥ 2:21 EXEI ΔΥΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ,ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΑ Ή ΕΧΟΥΝ PHD D.
    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ........
    ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ .
    ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ .
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........!!!!!!
    ΜΕΤΑ ,ΑΦΟΥ ΒΓΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.
    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.........ΚΑΙ ΕΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ......
    ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ .
    ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ , ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ , ΤΑ @@ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ .

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. K. NOMIKE ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ;; ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ Η ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή