Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Η ΧΡΥΣΑ ΠΑΡΙΣΗ  Η ΝΕΑ...ΕΚΛΕΚΤΗ! ΑΠΗΥΘΗΝΕ ΠΡΩΤΗ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΞΥΔΗ, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! 
Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά! Αυτό πιθανόν να ισχύει και στην περίπτωση της Χρύσας Παρίση. Η ίδια αποκρούει το γεγονός να τεθεί επικεφαλής ψηφοδελτίου στον Παπάγου-Χολαργό. Στην υπόμνηση που της κανουμε ότι "ακούγεται ευρέως πως θα είστε η νέα υποψήφια Δήμαρχος", η Χρύσα Παρίση απαντάει "άστους να λένε".
  
Άλλες πηγές αναφέρουν ότι έκανε πολλές επαφές με δημότες του Παπάγου και Χολαργού προκειμένου να μάθει πώς θα αποδέχονταν την ιδέα να κατέβει υποψήφια Δήμαρχος.
Ιδιαίτερη όμως εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κατά την χθεσινή κοπή πίτας των εργαζομένων του Δήμου, η Χρύσα Παρίση ήταν η πρώτη που εκλήθη μετά τον Ξύδη να απευθύνει χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους. Το ότι οι εργαζόμενοι κάλεσαν πρώτη απ'όλους την επικεφαλής της δημοτικής κοινότητας Χολαργού και όχι τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, αυτό κάτι σημαίνει. Μήπως λοιπόν οι εργαζόμενοι θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα υπέρ της κας Παρίση; Μήπως ήθελαν να πουν: "κατέβα Χρύσα και οι εργαζόμενοι σε στηρίζουν;". Αυτό πάντως ακούστηκε από κάποιους. 

Η πληροφορία που θέλει τον υποψήφιο Δήμαρχο Μπάμπη Στάϊκο να αποσύρει την υποψηφιότητά του εντασσόμενος στον συνδυασμό της Χρύσας Παρίση, κρίνεται ως ανακριβής.

1 σχόλιο:

  1. Ρώτησε πρώτα να μάθεις σε ποια Δημοτική Κοινότητα είναι Πρόεδρος η Παρίση και μετά φτιάχνεις και παραπολιτικό... Από την άλλη, όταν κάποιος γράφει ό,τι του κατέβει, άντε να πέσει μέσα σε 2-3 από τα 10 που θα πει, αλλά εσύ ρε παλίκαρε έχεις σπάσει όλα τα ρεκόρ! Αύριο περιμένουμε κάτι καλύτερο, μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή