Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
            Έχουν ήδη περάσει τριάμισι χρόνια από την «αποφράδα» ημέρα που ο πολιτικός ολετήρας, Γιώργος Παπανδρέου αλυσόδεσε την πατρίδα μας στα δεσμά του μνημονίου και στη συνέχεια και άλλοι επίορκοι Πρωθυπουργοί (Παπαδήμος και Σαμαράς), την κατέστησαν διά μέσω και των επόμενων επαχθών μνημονίων, όμηρο των νοσηρών σχεδίων των διεθνών αγορών του ΔΝΤ και της νεοφιλελεύθερης Μέρκελ. Συμμέτοχοι και συνένοχοι, ενός καλοστημένου εγκληματικού σχεδίου, με το οποίο περικόπηκαν δραστικά οι μισθοί και οι συντάξεις των μεροκαματιάρηδων νοικοκυραίων πολιτών αυτής της χώρας. Με το οποίο, πάμπολλες μικρομεσαίες επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο. Που, η ανεργία καλπάζει σε δυσθεώρητα και ανεξέλεγκτα ύψη, κυρίως στους νέους μας, που οι άστεγοι συνεχώς πολλαπλασιάζονται και ζουν από τα δημόσια συσσίτια, ανθρώπων που από τη μια ημέρα στην άλλη, μετατράπηκαν από αυτάρκεις οικογενειάρχες, σε ρακένδυτους περιφερόμενους πολίτες. Που τα φάρμακα παρουσιάζουν τεράστιες ελλείψεις και τα δημόσια νοσοκομεία λειτουργούν προκειμένου να εξυπηρετούν τους λαθρομετανάστες. Που έχει υποβαθμιστεί η πρώην δημόσια παιδεία και πολλά από τα ελληνόπουλα υποσιτιζόμενα λιποθυμούν στα σχολεία. Εδώ, όπου οι αυτοκτονίες συμπατριωτών μας έχουν λάβει μορφή επιδημίας, καθώς δεν αντέχουν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στη ζωή τους από την πολιτική των μνημονίων και θέτουν τέλος σ΄ αυτή. Όπου η ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών είναι πλέον, είδος πολυτελείας και από αυτή την ανεπάρκεια του κράτους σφάζονται καθημερινώς, σαν «τα σκυλιά στα αμπέλια» από κάθε εθνικότητας λαθραίους. Εδώ, όπου καταληστεύτηκαν τα ασφαλιστικά ταμεία χωρίς την έγκριση των διοικήσεών τους,  προκειμένου να αγοραστούν ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου στο 100% της αξίας τους και στη συνέχεια αυτά  κουρεύτηκαν στο 47%, με αποτέλεσμα να τα χρεοκοπήσουν. Μέσω του PSI  δε, κουρεύτηκαν τα ομόλογα τα οποία κατά το μεγαλύτερο ποσοστό ανήκαν σε Έλληνες ομολογιούχους, που επένδυσαν εκεί τις οικονομίες τους και οι οποίοι εξαπατήθηκαν από τις συνεχείς εξαγγελίες της πολιτείας, αλλά και από τον σχετικό νόμο Βενιζέλου-Παπακωνσταντίνου. Εδώ, όπου μέσω της ίδρυσης, με αδιαφανείς συνθήκες, εκατοντάδων-χιλιάδων καταστημάτων εξαγοράς χρυσού, τα οποία ξεπηδούν σα τα μανιτάρια σε όλες τις γειτονιές, εξανεμίζονται οι αναμνήσεις των Ελλήνων. Εδώ, όπου υφαρπάζεται η ιδιωτική περιουσία, μάλιστα η πρώτη κατοικία και το κράτος γίνεται τιμωρός της επένδυσης της αποταμιευτικής δεινότητας των πολιτών. Εδώ, όπου το κράτος  πνίγει τις μεγαλουπόλεις της πατρίδος μας στην αιθαλομίχλη, επειδή δεν θέλει να παραδεχτεί πως υπεύθυνο είναι εκείνο, από τη στιγμή που δεν άρει την εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης και πολλές οικογένειες τις γυρίζει δεκαετίες πίσω, οι οποίες αδυνατώντας να κάνουν χρήση πετρελαίου μετέρχονται άλλες μεθόδους (μαγκάλια) με απρόβλεπτα αποτελέσματα.
            Αυτή η Ελλάδα των Μνημονιακών κυβερνήσεων, από 1ης Ιανουαρίου 2014, ανέλαβε την Προεδρεία της «Ευρωπαϊκής Ενώσεως». Μιας «Ευρωπαϊκής Ενώσεως» που δεν είναι πλέον, Ευρωπαϊκή Ένωση των Εθνών, αλλά είναι μια Ευρωπαϊκή Ένωση των τοκογλύφων δανειστών και των Ευρωπαϊκών συμμοριών. Που δεν είναι Ευρωπαϊκή Ένωση ισότιμων μελών, αλλά είναι μια Ευρωπαϊκή Ένωση προυχόντων και δούλων. Και στους δούλους ανήκει και η Ελλάδα από τη στιγμή που δε μας αποδέχονται  ως εταίρους, αλλά ως δανειολήπτες και μόνο. 
            Έτσι, η τελετή για την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα για το πρώτο εξάμηνο του 2014, ξεκίνησε την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014, στο Ζάππειο Μέγαρο, με την επίσημη υποδοχή του προέδρου της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο και των μελών του Κολεγίου των Επιτρόπων από τον Έλληνα Πρωθυπουργό. Αυτήν την τραγική πολιτική φιγούρα που ακούει στο όνομα Αντώνης Σαμαράς και η οποία, όταν απευθύνεται στον Ελληνικό λαό ξεχειλίζει από υπέρμετρη «μαγκιά» και απύθμενη θρασύτητα. Αυτά τα ελεεινά χαρακτηριστικά επέδειξε και στον κοινό χαιρετισμό του με τον Ζοζέ Μπαρόζο, από του βήματος του Ζαππείου (θα τρίζουν τα κόκαλα των Εθνικών Ευεργετών της οικογένειας Ζάππα), όταν μεταξύ των άλλων είπε τα παρακάτω: «…Η Ελλάδα πέρασε απίστευτες δυσκολίες. Η Ελλάδα έχασε βιοτικό επίπεδο που δεν έχει χάσει κανένας λαός από τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο μέχρι σήμερα. Και το έκανε συντονισμένα με τη βοήθεια της Ευρώπης…».             http://www.youtube.com/watch?v=TaTXwVgs8Io
            Θα πρέπει λοιπόν, να «ευχαριστήσουμε» τον κ. Πρωθυπουργό ο οποίος δείχνει να αντιλαμβάνεται που οδηγήθηκε η Ελλάδα και ο λαός της από την πολιτική των προκατόχων του, αλλά και του ιδίου. Ταυτόχρονα τον «ευχαριστούμε» που μας ξεστραβώνει έστω και αργά, όταν μας δηλώνει πως «συντονισμένα με τη βοήθεια της Ευρώπης» διαλύθηκε το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων και μετατράπηκε η πατρίδα μας σε Ισλαμαμπάντ των Βαλκανίων. Τον «ευχαριστούμε» γιατί μετέτρεψε την χώρα μας σε αποικία χρέους της Γερμανίας. Τον «ευχαριστούμε» γιατί επέτρεψε την νέα κάθοδο των Γερμανών στα ημέτερα εδάφη, και την κατάληψή τους χωρίς να πέσει μια ντουφεκιά. Κατά τα άλλα, πρέπει να είμαστε υπέρμαχοι της ιδέας, αυτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με όποιο τίμημα να αποδεχόμαστε το κοινό Ευρωπαϊκό νόμισμα, το οποίο το αγοράζουμε πάρα πολύ ακριβά.
            Τελικά, άντε στα τσακίδια εσείς οι υπέρμαχοι αυτού του «Ευρωπαϊκού ονείρου» της υποταγής και της δουλικότητας. Αυτό το «Ευρωπαϊκό όνειρο» που ξεκίνησε επί ημερών του «Εθνάρχη» Κωνσταντίνου Καραμανλή και ολοκληρώθηκε με τον Αρχιερέα της διαπλοκής και της διαφθοράς, Κώστα Σημίτη. Γιατί, εάν δεν είμαστε προτεκτοράτο της Γερμανίας, κ. Σαμαρά, θα τολμούσατε πέραν των ανοησιών που είπατε, να θέσετε στην Παγκόσμια κοινή γνώμη, τα Εθνικά μας θέματα και την ΑΟΖ. Θα σηκώνατε το πολιτικό σας ανάστημα και θα τολμούσατε έστω και αργά, να προστατέψετε την πατρίδα και να εξασφαλίσετε τα δίκαια αιτήματά της στις επεκτατικές βλέψεις και διεκδικήσεις των γειτόνων της. Όμως, δεν το τολμήσατε και επιπλέον, επιτρέψατε στον ολίγιστο Ζοζέ Μπαρόζο να κάνει ευθεία παρέμβαση στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις της πατρίδος μας. Αποδείξατε πως είσαστε ένας ακόμη κλώνος της ναζιστικής Γερμανίας του Χίτλερ. Της Γερμανίας της νεοναζιστικής Μέρκελ, που ότι δεν κατάφερε στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, το καταφέρνει σήμερα με την απλόχερη σύμπραξή σας.
            Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε πως την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη όμως ουδείς. Και θα έλθει στιγμή που ο Ελληνικός λαός θα απαγγείλει τις κατηγορίες σε όλους τους κλώνους της Γερμανίας που καταλήστεψαν τη ζωή και τα όνειρα των παιδιών τους. Θα θυμάται, επί παραδείγματι τον πάλαι ποτέ πατριώτη, Άδωνι Γεωργιάδη, όταν ως Υπουργός Υγείας έχει καταργήσει την δωρεάν υγεία, υποχρέωση της κάθε πολιτείας προς τους πολίτες της, και υπερασπιζόμενος το μέτρο καταβολής του 25ευρου για την εισαγωγή στα νοσοκομεία και την μη εξαίρεση των ανέργων, ισχυρίστηκε: «…το μέτρο το επέβαλε όχι η τρόικα, αλλά η πραγματικότητα. Εάν εξαιρέσεις τους ανέργους, η οικονομική απόδοση του μέτρου θα πέσει κάτω από το μισό».
            Συνεπώς, άθλια και αχρεία δουλικά της Μέρκελ, ο Ελληνικός λαός πολύ σύντομα θα σας δώσει «τα παπούτσια στο χέρι», μη επιτρέποντας σε σας και τους ομοίους σας να συνεχίζετε να ξεπουλάτε την πατρίδα και να μεταχειρίζεστε ως λογιστικά νούμερα τους πολίτες της.   
"Ελεύθερη Ώρα"                    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου