Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΚΗΡΥΞΗ… ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ (ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ)!

Την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση με τους συντάκτες του κυβερνητικού ρεπορτάζ (τίτλος που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει το 99% των ελληνόφωνων δημοσιογράφων), είχε αυτές τις μέρες ο φον Αντωνάκης, ο οποίος στο τέλος φωτογραφήθηκε μαζί τους με φόντο το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Μεγάρου Μαξίμου. Πρόκειται βεβαίως για μια… συλλεκτική φωτογραφία, καθώς είναι η τελευταία του φον με την ιδιότητα του πρωθυπουργού της χώρας (έστω και κατοχικού…).
Σύμφωνα με τα παπαγαλάκια της πιάτσας Συγγρού, το βασικό θέμα συζήτησης ήταν ο χρόνος διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών. Πάνω σ’ αυτό, λοιπόν, έγινε ο εξής διάλογος:  

«Το μόνο που μπορούμε να μεταφέρουμε  ήταν  η πρωθυπουργική  απάντηση στο επίμονο ερώτημα  αν οι  εκλογές θα  διεξαχθούν πρόωρα  ή  στην ώρα τους το 2016. «Όχι, το 2017» είπε. «Μα πρόεδρε είμαστε εκτός Συνταγματικών  προθεσμιών» παρατήρησε το parapolitika.gr. «Αφού με ρωτάτε συνέχεια  δεν  μπορώ να δίνω  πάντα την   ίδια απάντηση για  το 2016. Όσο  πιστευτό  είναι  ότι θα γίνουν  το  2014 που θέλει  ο ΣΥΡΙΖΑ  άλλο τόσο πιστευτό είναι ότι θα γίνουν το  2017» ανταπάντησε χαμογελώντας»

Είναι γνωστό, ότι οι πολιτικάντηδες –και όχι μόνον αυτοί- λένε τις μύχιες σκέψεις και επιδιώξεις τους, μεταξύ σοβαρού και αστείου. Μήπως, λοιπόν, αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός του φον Αντωνάκη; Η κήρυξη μνημονιακής δικτατορίας;
Όπως και να’ χει το θέμα, δε θα προλάβει. Γιατί, θέλει δε θέλει, η νύχτα της 25ης Μαΐου 2014 θα είναι η τελευταία του στην πρωθυπουργία της χώρας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου