Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΑΣ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece... οι δύο εταίροι της συγκυβέρνησης φαίνονται να έχουν καταλήξει στο όνομα του υποψηφίου που θα προτείνουν για τον θώκο του Προέδρου της Δημοκρατίας. Διαβάστε το όνομα...

Οι πληροφορίες του planet-greece προέρχονται από τα στρατηγεία των δύο κομμάτων. Το όνομα έχει ξαναπαίξει κατά το παρελθόν, μόνο που αυτή τη φορά, μετά από πολλές ζυμώσεις φαντάζει ως το μοναδικό που θα μπορούσε να ενώσει πολιτικές δυνάμεις απ' όλους τους χώρους στηρίζοντας την υποψηφιότητά του.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece, τα επιτελεία των Σαμαρά και Βενιζέλου εισηγούνται την υποψηφιότητα του Φώτη Κουβέλη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας!
Η υποψηφιότητα αυτή εκτιμάται ότι μόνο θετικά έχει. Θα μπορέσει έτσι να ξαναβάλει από την πίσω πόρτα την ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, πολύ βουλευτές που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί θα τον στηρίξουν ενώ φαίνεται ότι το μαγικό νούμερο των 181 ψήφων από τη Βουλή δε θα είναι καθόλου ανέφικτος στόχος.
Όμως, το σενάριο αυτό βολεύει και τον ίδιο τον Φώτη Κουβέλη, αφού θα μπορέσει να απεγκλωβιστεί από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει μετά την αποχώρηση από τον κυβερνητικό συνασπισμό με αφορμή το λουκέτο στην ΕΡΤ και την δημοσκοπική κατρακύλα του κόμματος, στην οποία έχει περιέλθει τους τελευταίους μήνες.
Θα μπορέσει να απεγκλωβιστεί αναίμακτα από τις ομάδες που πιέζουν είτε για εκ νέου προσχώρηση στην συγκυβέρνηση ή ακόμη και στην πολιτική σύμπραξη με την "Ελιά" του ΠΑΣΟΚ, υπό νέο κομματικό σχηματισμό.
Προς το παρόν, ο ίδιος ο Φώτης Κουβέλης διεψεύδει οποιοδήποτε σενάριο. Ωστόσο η μη διάψευση (ούτε όμως και η επιβεβαίωση) από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δείχνουν ότι ο καπνός που βγαίνει μάλλον κάπου έχει και φωτιά.

  planet-greece.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή