Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

------------------------------------------------------

ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ

Από τα πρώτα λεπτά του 2014, γεμίσατε την Πρωτοχρονιά μου με όμορφα μηνύματα και πολύτιμες ευχές, για την ονομαστική μου εορτή και το νέο έτος που, μόλις, είχε ανατείλει. Μηνύματα και ευχές που με έκαναν να χαμογελάσω, να νιώσω την αγάπη, την εκτίμησή σας και να πιστέψω πως… όλο και κάτι θα πάει καλύτερα αυτή τη χρονιά…
 
Το 2014 προοιωνίζεται δύσκολοˑ όμως, όπως κάθε νέα χρονιά, μας δίνει τη δυνατότητα να της δώσουμε το χρώμα, το άρωμα και το νόημα που επιθυμούμε. Αρχή του χρόνου και αυτές τις ημέρες, θέτουμε νέους στόχους για τη ζωή μας, ως μονάδες, αλλά και ως μέλη του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. Για να πραγματοποιηθούν, όμως, οι κοινωνικοί στόχοι που θέτουμε, χρειάζεται δράση. Χρειάζεται να αφυπνίσουμε την αξιοπρέπεια, την υπερηφάνεια μας και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, που μας χαρακτηρίζουν ως έθνος, και να επιδοθούμε σε ένα διαρκή αγώνα ανάπτυξης και προόδου. Με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, μας δίνεται η δυνατότητα να δώσουμε υπόσταση στις φετινές ευχές μαςˑ να αναλάβουμε την κοινωνική ευθύνη που μας αναλογεί και να δώσουμε ξανά ζωή και ώθηση στη χώρα.
 
Φέτος, η ημέρα της γιορτής μου ήταν πολύ ξεχωριστή. Η ανασκόπηση του παρελθόντος έτους, η ευκαιρία που μας παρουσιάζεται με τις επερχόμενες εκλογές και η δύναμη που πήρα από τα μηνύματά σας με κάνουν να βλέπω τα πράγματα, αυτό το χρόνο, πολύ διαφορετικά.
 
Σας ευχαριστώ βαθιά, για τις ευχές. Σήμερα, 2 Ιανουαρίου, εγώ έχω να αντευχηθώ σε όλους σας, αλλά και στον καθένα ξεχωριστά, μόνο υγεία και καλοτυχία. Όλα τα υπόλοιπα, θα τα πετύχουμε παρέα.
 
 
Υγιές και Καλότυχο το 2014


Βασίλης Γιαννακόπουλος
τ. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
εκτελεστικό μέλος Π.Ε.Δ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου