Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ! Τ'ΑΚΟΥΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ;

Αυτή είναι η δημοσιογραφία που κάνουμε εδώ στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή". Ρεπορτάζ που στοχεύουν στον συνάνθρωπό μας και στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας. 
Ειδικά η αποκλειστικότητά μας με την περίπτωση των αστέγων της πλατείας Κουμουνδούρου, προκάλεσε μεγάλο ντόρο σε σημείο που το ρεπορτάζ μας αντέγραψε και το "Πρώτο Θέμα" με αποτέλεσμα πλέον να υπάρξουν αντιδράσεις από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ  με μια απάντηση εκτός τόπου και χρόνου. Αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να πιάσει την ευκαιρία, αναλώθηκε σε κυνήγι μαγισσών. Τελικά η Χ.Α. βρέθηκε κοντά στους αστέγους και τους έδωσε τρόφιμα και ρούχα. 
Ο σκοπός του ρεπορτάζ μας πέτυχε. Κινητοποίησε την κοινωνία και δόθηκε μια προσωρινή παρηγοριά, ένα χάδι στο δράμα κάποιων συνανθρώπων μας.

Δυστυχώς όμως κάποιοι άλλοι συνάνθρωποί μας περνούν ένα δράμα το οποίο δεν θεραπεύεται. Είναι ανίατη η περίπτωσή τους. Πρόκειται για τους ...κουκουλοφόρους του διαδικτύου οι οποίοι κάτω από την κουκούλα της ανωνυμίας τους δεν σταματούν να εκτοξεύουν λάσπη και συκοφαντία ακόμη και όταν κάνουμε έργο για τον συνάνθρωπό μας. 
Eίναι άρρωστοι οι άνθρωποι, το είπαμε. Κανείς ψυχίατρος δεν μπορεί να τους βοηθήσει...
Θα μπορούσαμε να κάνουμε έκκληση βοήθειας προς ψυχιάτρους, ψυχαναλυτές, ψυχολόγους αλλά οι κουκουλοφόροι είναι καταχωνιασμένοι σε κάποιο internet cafe' παραμένοντας άφαντοι. Οπότε αυτούς τους τιμητές της αλήθειας δεν τους σώζει κανείς στα σίγουρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου