Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΞΗΡΟΣ!

Μια γυναίκα που ανήκει στη "Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς"  έχει αναλάβει το βάρος της δύσκολης αποστολής της εξαφάνισης του «Μανώλη» της «17Ν». Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στο επιτελείο της Αντιτρομοκρατικής αναφέρουν ότι φέρεται να έχει βρει ασφαλές κατάλυμα στον Χριστόδουλο Ξηρό.
Αυτά αναφέρει σε δημοσίευμά της η defencenet.gr και συνεχίζει:
Οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα για τη γυναίκα, η οποία, έχει ξεγλιστρήσει τρεις φορές μέχρι τώρα.
Η πιο κραυγαλέα περίπτωση ήταν εκείνη στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Απρίλιο του 2013, όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν δύο άτομα, τα οποία φέρεται να συμμετείχαν σε ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης και στο Φιλώτα της Φλώρινας. Στην καφετέρια όπου συνελήφθησαν οι δύο κατηγορούμενοι, μαζί τους ήταν και η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς.
Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής κάνουν τα πάντα προκειμένου να ανακαλύψουν το δίκτυο υποστήριξης που φέρεται να έχει οργανώσει για το Χριστόδουλο Ξηρό η άγνωστη, ακόμη, κοπέλα, με σημείο αναφοράς τα Εξάρχεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περασμένο καλοκαίρι στην Αντιτρομοκρατική είχαν ασφαλείς πληροφορίες για ένα σπίτι στα Εξάρχεια, στο οποίο είχε θεαθεί να μπαινοβγαίνει ένας 35χρονος αντιεξουσιαστής, που καταζητείται για υποθέσεις μεταφοράς οπλισμού για λογαριασμό τρομοκρατικών οργανώσεων. Όμως, όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο συγκεκριμένο οίκημα, δεν βρήκαν κανέναν αφού είχαν φροντίσει να διαφύγουν από την πίσω πόρτα του κτηρίου και να επιβιβαστούν σε κλεμμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε αργότερα στους Θρακομακεδόνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου