Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΠΕ: "ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΑΡΩΣΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ";

Διαδόθηκε ευρέως τις τελευταίες μέρες. Πιθανώς να μην είναι έγκυρη 100% ωστόσομια ελληνική παροιμία λέει "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά". Πάντως, δεν είναι μεμπτή η δήλωση αλλά δείχνει μεγάλη αισιοδοξία για επικράτησή του στις εκλογές. 
Πρόκειται για....



τον Χρήστο Δασκαλόπουλο που φέρεται να έχει δηλώσει ότι "ναι, θα κατέβω υποψήφιος δήμαρχος και θα τους σαρώσω". Πολύ καλή η μεγάλη αισιοδοξία του αν και κάποιοι λένε ότι είναι ανεδαφική. Όμως, ο Χρήστος Δασκαλόπουλος αν αντλεί τέτοια αισιοδοξία θα οφείλεται σε δύο παράγοντες. Πρώτον στην πιθανή υποστήριξη που μπορεί να έχει από τον Ξύδη και δεύτερον στο ότι φέρεται να είναι πολύ οργανωμένος, έχοντας την υποστήριξη μεγάλης εταιρείας που του οργανώνει την προεκλογική εκστρατεία. 

2 σχόλια:

  1. Μέσα στις τόσο δύσκολες μέρες που περνάμε τα ανέκδοτα που δημοσιεύεις είναι πραγματικά μια όαση χαράς και διασκέδασης. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!! Ο Δασκαλόπουλος δήμαρχος !!! Κλαίωωωωωωω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και θα σαρώσει κιόλας ;;;;;; Θα μου φύγει η πίτσα και οι τέσσερις μπύρες από τ ΄αυτιά !!! Μπα σε καλό μου !!! Νάσαι καλά ρε Μάκη γελάσαμε και σήμερα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή