Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ! ΓΛΕΝΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ GAY!!!

ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΜΙΝΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ! ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΔΕΙΞ'ΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Ειλημμένη η απόφαση του κ. Ηλία Ψινάκη να διεκδικήσει τα «ηνία» του Δήμου Αθηναίων, στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου.
Σύμφωνα με το ένθετο των έγκυρων «Παραπολιτικών», "Secret", ο μάνατζερ και δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας, με τη Δημοτική Παράταξη του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, αναμένεται να ανακοινώσει τη διεκδίκηση του δήμου της Πρωτεύουσας, σύντομα, και τον τελευταίο καιρό καταρτίζει τον Συνδυασμό του - τον οποίο και θα ονομάσει «Πολίτες» - με νέους επιχειρηματίες, στελέχη της Αγοράς, αλλά και γνωστά πρόσωπα της showbiz.
Για τις «κακές γλώσσες»..., εκτός το ότι ο κ. Ηλίας Ψινάκης θήτευσε σαν «καλός μαθητής» δίπλα στον πολύπειρο Νικήτα Κακλαμάνη, προετοιμάζει εδώ και καιρό την υποψηφιότητά του αυτή, ερχόμενος σε επαφή με εξέχοντα πρόσωπα από πολλούς χώρους.
Οι πληροφορίες του epoli.gr κάνουν λόγω πως, αν συγκεκριμένες επαφές του δημοτικού συμβούλου της Αθήνας, Ηλία Ψινάκη, με πρόσωπα από τον ακαδημαϊκό, πολιτιστικό και κοινωνικής προσφοράς χώρο ευοδωθούν, τότε δεν θα μιλάμε απλά για μία ακόμη υποψηφιότητα..., αλλά για μία υποψηφιότητα, που αν μη τι άλλο, θα έχει σημαντικό ρόλο στα δημοτικά δρώμενα της πόλης της Αθήνας. 
e-poli.gr (τίτλος-μεσότιτλος, δικός μας) 

2 σχόλια:

  1. Δεν διευκρινίζεται τί σόι επαφές είναι αυτές του Ψινάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκια με γλωσσόφιλα πουσταριά μου .
    Ηλίας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή