Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 2η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Οι εκλογές του Μαΐου μπορεί να μην είναι εθνικές εκλογές, είναι όμως εκλογές  εθνικής επιβίωσης
 Τα πυρά του στην μνημονιακή κυβέρνηση και στον Αντώνη Σαμαρά κατηγορώντας τον για προδοσία της λαϊκής εντολής εκτόξευσε ο Νίκος Νικολόπουλος υπό τις ιαχές του πλήθους "Ανατροπή-ανατροπή". Συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου, ο Αχαιός πολιτικός σε μια γεμάτη πάθος ομιλία έδωσε όραμα και την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να αποτελεί τον εφιάλτη των κυβερνώντων εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην μιντιακή διαπλοκή. Ανάμεσά τους ήταν και ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους, αλλά και η συνεργάτης του στην εκπομπή "Μ' ανοιχτά Αυτιά", Αμέλια.
  

«Η Ελλάδα είναι όρθια, δε σκύβει το κεφάλι και τον Μάιο θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε εκείνους που μετατρέπουν την Ευρώπη σε… ενεχυροδανειστήριο και στους ντόπιους, προσκυνημένους συνεργάτες τους και τους προδότες της λαϊκής εντολής».


ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ 
ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Νίκος Νικολόπουλος από το ξενοδοχείο Park της Αθήνας, όπου το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποίησε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση, ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.


Επρόκειτο για την δεύτερη ανοικτή πολιτική συγκέντρωση του κ. Νικολόπουλου, ως υποψηφίου Περιφερειάρχη, η οποία απέδειξε και πάλι την πολύ μεγάλη δυναμική της υποψηφιότητάς του, καθώς το συγκεντρωμένο πλήθος υπήρξε αδύνατον να χωρέσει εντός του ξενοδοχείου με αποτέλεσμα να είναι πάρα πολλοί αυτοί που έμειναν εκτός του ξενοδοχείου, πλημμυρίζοντας την Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Μέσα σε ένα πρωτοφανές για την εποχή θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η ιδρυτική συγκέντρωση του κινήματος για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Ήταν μια πρωτοφανής σε όγκο και παλμό συγκέντρωση όπου κατά την εκτίμηση κύκλων της αστυνομίας καθώς και άλλων παρατηρητών και ανταποκριτών ΜΜΕ ο κόσμος ξεπέρασε τις 5 χιλιάδες. Ίσως να πλησίασαν και τις 6000.
Χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να καταφέρει να φθάσει το βήμα ο ασυμβίβαστος επικεφαλής ντου συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ για την ΑΤΤΙΚΗ και την ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ, Νίκος Νικολόπουλος λόγω των εκδηλώσεων θερμών και ενθουσιωδών εκδηλώσεων των χιλιάδων πολιτών που είχαν κατακλύσει, όχι μόνο τις αίθουσες του ξενοδοχείου, αλλά και εκτός, όπου είχε τοποθετηθεί video wall, και που ενώ στην αρχή κατέλαβαν τις τρεις λωρίδες της λεωφόρου Αλεξάνδρας κατέληξαν για ώρα να αποκλείσουν παντελώς την κυκλοφορία των οχημάτων στην κατεύθυνης τη ανόδου

Πολίτες κάθε ηλικίας και κοινωνικής διαστρωμάτωσης, από πολλές περιοχές της Αττικής έσπευσαν για να ακούσουν τον ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΑ ΠΡΏΗΝ  υφυπουργό και να δηλώσουν «παρόντες» στον πολιτικό αγώνα που ξεκίνησε και ο οποίος, με αφορμή τα σαφή πολιτικά μηνύματα που θα στείλουν οι περιφερειακές εκλογές - και ειδικά η εκλογή στην Περιφέρεια Αττικής - υπογράμμισε πως δεν μπορεί να υπάρξει ούτε ένας Έλληνας που να πιστέψει τις δήθεν «καλές εξελίξεις» που τελευταία διατυμπανίζει η συγκυβέρνηση και να ξεγελαστεί εκ νέου από όσους τον έχουν καταδικάσει σε φτώχεια, ανεργία και εξαθλίωση.

Η Ελλάδα δεν είναι τσιφλίκι τους και η Ευρώπη των λαών
δεν είναι μαγαζάκι ολίγων

«Υπάρχει κανείς που δεν καταλαβαίνει ότι η ΕΕ δεν είναι αυτή που ήταν ή που ξεκίνησε να είναι; Οι σχέσεις ισότιμων εταίρων εξελίχθηκαν σε σχέσεις δανειστών και δανειοληπτών και ο κατήφορος μοιάζει να μη σταματάει εδώ. Αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με σχέση φεουδάρχη και δουλοπάροικου, δηλαδή οι δανειστές πιστεύουν πως έχουν αποκτήσει δικαιώματα ζωής και θανάτου πάνω μας. Αρκετά ανεχτήκαμε τα πειράματα, τα καπρίτσια και τους δόλιους στόχους τους. Θα τους δείξουμε πως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Θα τους δείξουμε πως η Ελλάδα δεν είναι τσιφλίκι τους και η Ευρώπη των λαών δεν είναι μαγαζάκι ολίγων» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Νικολόπουλος.

Δεν κρυβόμαστε πίσω από δήθεν αυτοδιοικητικούς στόχους
Το μήνυμα των περιφερειακών εκλογών είναι καθαρά πολιτικό
Ο ανεξάρτητος βουλευτής, για ακόμα μία φορά δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από τις λέξεις και δήθεν «αυτοδιοικητικούς στόχους», σημειώνοντας πως το πρώτο και πιο σημαντικό μήνυμα των περιφερειακών εκλογών είναι καθαρά πολιτικό και το αποτέλεσμα της κάλπης στην Αττική, σε χρόνους – ρεκόρ θα ταξιδέψει μέχρι το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες. Σημείωσε, ωστόσο, πως η κατανομή και διαχείριση των πόρων του νέου ΕΣΠΑ είναι μία πολύ σημαντική υπόθεση και ότι, το Λεκανοπέδιο δεν μπορεί πλέον να αρκείται σε διαχειριστικές λογικές της Περιφέρειας, αλλά η Περιφέρεια να αποτελέσει πραγματικό όχημα μίας νέας και φιλολαϊκής πολιτικής ανάπτυξης.

Ο κ. Νικολόπουλος επεσήμανε σχετικά:
Είμαστε η φωνή των νέων, των συνταξιούχων με την μισή σύνταξη, η σκληρή φωνή της δίκαιης τιμωρίας των κερδοσκόπων και των κορακιών

«Η φιλοδοξία μας είναι απλή μα και πολύ μεγάλη. Τόσο απλή και τόσο μεγάλη, όσο είναι η φωνή της κοινωνίας. Και εμείς θέλουμε να γίνουμε η φωνή των νέων που δεν έχουν δουλειά και μέλλον στην Ελλάδα και των γυναικών που καταδικάζονται σε ανεργία ή σε μισθούς πείνας και καθημερινά αγωνιούν, ακόμα και για το φαγητό των παιδιών τους. Θέλουμε να είμαστε η φωνή των μικρομεσαίων που παραμένουν αποκλεισμένοι από το τραπεζικό σύστημα και είναι καταχρεωμένοι, όχι γιατί το επεδίωξαν, αλλά γιατί η τεράστια ύφεση τους ανάγκασε να μην μπορούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Θέλουμε να είμαστε η φωνή των συνταξιούχων και των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας που έμειναν με τη μισή σύνταξη και χωρίς δομές υγείας και φροντίδας. Και πέρα από αυτά, θέλουμε να είμαστε η σκληρή φωνή της δίκαιης τιμωρίας των κερδοσκόπων και των κορακιών που λυμαίνονται την περιουσία των Ελλήνων και την ελληνική αγορά. Και όλων εκείνων που πάνω στην φτώχεια του λαού θησαυρίζουν ή που κρατούν τον λαό μακριά από τα κέντρα αποφάσεων. Αυτό είμαστε… Η φωνή της ανατροπής, η φωνή του λαού! Και θα κάνουμε την μάχη για την Αττική, μάχη για όλο τον λαό!».

Ο κ. Νικολόπουλος πρόσθεσε επίσης ότι οι εκλογές του Μαΐου μπορεί να μην είναι εθνικές εκλογές, είναι όμως εκλογές  εθνικής επιβίωσης. «Ποιους θα βάλουμε να μας εκπροσωπήσουν; Τους προσκυνημένους και τους προδότες της λαϊκής εντολής; Η κοινωνία λέει ΟΧΙ, ο λαός λέει ΟΧΙ, το έθνος λέει ΟΧΙ» τόνισε,  σημειώνοντας πως «όσο ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας πηγαίνουν με αριθμούς στα Eurogroup, παίζουμε στο γήπεδο της γερμανικής οικονομικής κυριαρχίας. Και θα είμαστε μονίμως ηττημένοι. Είτε κάνουμε όσα μας λένε, είτε όχι»

Και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Νικολόπουλοςλίγο προτού κατέβει από το βήμα για να σφίξει το χέρι όσων περισσοτέρων μπορούσε, κατέληξε: «Είμαστε και θα μείνουμε στην πρώτη γραμμή για να ξαναπάρουμε πίσω την Ελλάδα. Για να ενώσουμε τον λαό και να βροντοφωνάξουμε πως ο πατριωτισμός δεν έχει χρώμα και δεν είναι σημαία ευκαιρίας. Ότι η δημοκρατία ζει, σε πείσμα όσων με έμμεσους ή και άμεσους τρόπους επιχειρούν να την φέρουν στα μέτρα τους και να την λοβοτομήσουν. Η λαϊκή ψήφος στις κάλπες του Μαΐου πρέπει να είναι… ελληνική και λαϊκή! Να είναι ψήφος τιμής στην ελληνική κληρονομιά και σεβασμού στο μέλλον των παιδιών μας! Να είναι η ψήφος του Έλληνα, που είτε από τα αριστερά, είτε από το κέντρο και τα δεξιά, ενώνεται, δαγκώνει με πείσμα τα χείλη και λέει: “γαμώτο, δεν θα σας περάσει. Αυτή τη φορά, νικητής θα είμαι εγώ!”.  Εμπρός λοιπόν για την μεγάλη δημοκρατική ΑΝΑΤΡΟΠΗ και για το ΟΧΙ της αξιοπρέπειας και του φιλότιμου. Εμπρός να πάρουμε ξανά πίσω τον τόπο μας!».

6 σχόλια:

  1. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΨΗΦΩΝ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΧΑΜΕΝΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.
    Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΟΧΙ" ΚΑΙ "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" , ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΤΡΟΪΚΑ,ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ,ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ,ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ,ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΣΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΝΩ ΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΤΑΛΑΝΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ Χ.Α. ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ , ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" ΚΑΙ ΣΤΟ "ΟΧΙ" !!!!!

    ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΙΔΟΣ DDT ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ -ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΟΡΦΑΝΟΙ" - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ή ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟΣΧΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΩΡΙΜΟ ΣΥΚΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΚΛΑΣΑΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ XTRA3 ΤΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ "ΠΑΙΖΕΙ" ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ.
    ΠΟΙΟΣ ; Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!!

    ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΤΡΑ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 20-25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ "ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.".

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ .

    ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟ-ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙ !!!!!!!!
    ΟΙ ΕΝΑΡΕΤΟΙ ΛΑΪΚΟΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΨΗΦΙΖΕ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΕΪΚΟΥ , ΚΛΠ ΚΛΠ.

    ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.

    ΑΝ ΟΧΙ , ΤΟΤΕ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ .

    ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2-3 ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ 0,0000000001% ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ,ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ. ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλεος! Υπάρχουν τελικά τόσοι χαχόλοι. Είναι δυνατόν να πιστεύουν ένα πρωτοπαλίκαρο της ΝΔ που είναι υπεύθυνος για τη σημερινή κατάσταση.Δεν είναι βουλευτής πάνω από 20 χρόνια;Δεν έχει καμιά ευθύνη;
    Τελικά για τέτοιο λαό τέτοιοι πολιτικοί μας αρμόζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 25 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ-ΑΧΑΪΑ .
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ/Η .

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ !!!!!!
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΝΑΡΕΣ ( ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : ΜΑΛΑΚΕΣ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή