Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΕΝΤΥΠΟΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" (ΤΕΥΧΟΣ 512)

Κυκλοφόρησε η  έντυπη έκδοση Φεβρουαρίου του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή" (τεύχος 512). 
Με τίτλο στο εξώφυλλο "ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Ή...ΛΥΣΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ" η εφημερίδα αφιερώνει για μια ακόμη φορά το πρώτο της θέμα στην κεντρική πολιτική σκηνή. Αυτή τη φορά κυριαρχούν οι εκβιασμοί της τρόικας, οι οποίοι πλέον χρησιμοποιούνται ως καραμέλα, βάζοντας ακόμη και διλήμματα καταστροφικά που μπορεί έστω και εμμέσως να παραπέμπουν στην ...λύση της Ουκρανίας. Πλήρη δηλαδή διάλυση της χώρας. Άλλωστε στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών είναι ο διαμελισμός της Ελλάδος σε διάφορα κομμάτια με την Θράκη και το Αιγαίο να περνούν σε χέρια τρίτων.  
Η εφημερίδα στην υπόλοιπη θεματολογία της αφιερώνει 3 σελίδες στα των δημοτικών εκλογών σε Παπάγου-Χολαργού, δίνοντας έμφαση κυρίως στην εκδήλωση του Ηλία Αποστολόπουλου, αλλά και στην εξόρμηση του Χρήστου Δασκαλόπουλου όπως και στις προτάσεις του Κώστα Τίγκα και του Αλέξανδρου Νομικού. 
Η θεματολογία συνεχίζεται με φωτογραφικά ντοκουμέντα από τα χάλια γύρω από το άλσος του Τιμίου Σταυρού στον Χολαργό, ένα ενδιαφέρον άρθρο του Κυπριανού Χριστοδουλίδη, όπως και το νέο φορολογικό σύστημα που θα φακελώνει όλους τους Έλληνες υποχρεώνοντάς τους να δίνουν λογαριασμό ακόμη και για τον καφέ που πίνουν. 
Επίσης, υπάρχει αφιέρωμα στο Chill Out που λύγισε από το βάρος της κρίσης κι έβαλε λουκέτο, παρά τις πολλές προσπάθειες του υπευθύνου της επιχείρησης Διονύση Ραγκούση. 
Τέλος, η εφημερίδα έχει ρεπορτάζ-συνέντευξη με τον Χολαργιώτη Ελεήμονα Παπαβασιλείου, τον καθηγητή μουσικής πιανού, κιθάρας κ.λ.π. Πρόκειται για μια ανοιχτή, ωραία συζήτηση η οποία παράλληλα αποτελεί πρόσκληση προς όλους όσους θέλουν να μάθουν κάποιο μουσικό όργανο ή να ολοκληρώσουν τις μουσικές σπουδές τους, κοντά στον κ. Παπαβασιλείου θα μάθουν τα πάντα με τις καλύτερες τιμές!
    
Πού θα βρείτε τον "Ανεξάρτητο & Διπλωματικό Παρατηρητή": Η εφημερίδα αποστέλλεται στους συνδρομητές μέσω ΕΛΤΑ ενώ διανέμεται στις επιχειρήσεις καθώς και στα ΚΕΠ όπως επίσης στο δημοτικό μέγαρο Χολαργού και στη δημοτικό διαμέρισμα Παπάγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου