Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΕΛΕΟΣ! ΒΡΗΚΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ 90ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ!!!

ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Απίστευτη καταγγελία έκανε στην Βουλή ο - βουλευτής της ΝΔ που στηρίζει την κυβέρνηση παρόλα αυτά - Γιακουμάτος, σχετικά με μία ιστορία που πραγματικά προκαλεί θυμό: "μια ηλικιωμένη 90 ετών, με Αλτσαχάιμερ, με σύνταξη 800 ευρώ που η Εφορία της παρακρατεί το 25%, χάνεται 3 η ώρα τη νύχτα στον Χολαργό.
Ειδοποιούν εκεί κάποιοι πολίτες το 100. Πάει, την παίρνει και τη μεταφέρει στο Αστυνομικό Τμήμα του Χολαργού. Το Α.Τ. Χολαργού βλέπει ότι χρωστάει στην Εφορία.
Την πάει στο Αστυνομικό Τμήμα Μελισσίων, στο κρατητήριο. Μετά από μιάμιση ώρα, η γιαγιά με το Αλτσαχάιμερ, πέφτει και σπάει το κεφάλι της και βέβαια, είχε απώλεια ούρων και κοπράνων.

Το Αστυνομικό Τμήμα τη μεταφέρει -οι μεγάλοι πράκτορες της Αστυνομίας- στο νοσοκομείο, φρουρούμενη μέχρι το πρωί. Το πρωί παίρνουν την γιαγιά και την πάνε στον Εισαγγελέα και ο Εισαγγελέας την στέλνει στο Δρομοκαϊτειο και έμεινε 15 μέρες μέχρι να βρεθούν κάποιοι μακρινοί συγγενείς να την πάρουν.
Και ερωτάται, έπραξαν νόμιμα οι αστυνομικοί; Ναι. Ηθικά, όμως, έπραξαν;».

elkosmos.gr

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΛΑΥΨΑΝ ΟΤΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ 90ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ ΧΡΩΣΤΑΕΙ! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ... ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΣΥΤΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ! ΟΜΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ "ΕΓΚΛΗΑΜΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ" ΝΔΠΑΣΟΚ ΑΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή