Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Διαβάστε για ποιο λόγο απεργεί το παιδαγωγικό προσωπικό στους παιδικούς σταθμούς σήμερα Πέμπτη. Πορεία διαμαρτυρίας στις 10.00 έξω από το Εφετείο Αθηνών

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς προχωρά η ΠΟΕ - ΟΤΑ σήμερα Πέμπτη, με αφορμή τη συζήτηση της προσφυγής για την αύξηση του ωραρίου εργασίας του παιδαγωγικού προσωπικού στους παιδικούς σταθμούς στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.
Έξω από το κτίριο του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10:00.
Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕ - ΟΤΑ επισημαίνει: "Η εφαρμογή τα τελευταία χρόνια του εξουθενωτικού ωραρίου σε συνδυασμό με την εντατικοποίηση που προκύπτει από τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και τα υπεράριθμα παιδιά, λόγω της οικονομικής κρίσης, έχουν οδηγήσει γονείς και προσωπικό σε τραγική κατάσταση.
Η συρρίκνωση των Δομών και οι προσλήψεις εργαζομένων με ελαστικές σχέσεις εργασίας έχουν εξαιρετικά δυσμενείς ψυχολογικές και συναισθηματικές επιπτώσεις στα παιδιά και έχουν οδηγήσει χιλιάδες ανέργους και εργαζόμενους γονείς σε απόγνωση".
news247.gr

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΞΟΥΘΕΝΩΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ,ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΑ ;
    ΕΓΩ, ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ, ΠΗΓΑΜΕ ,ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ 10 ΧΑΡΤΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ,ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 12ο ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑΩΣΗ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ , ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!!
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ; ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ,ΚΥΝΟΤΡΟΦΕΙΟ,ΣΤΑ ΚΑΠΗ ; ΠΟΥ ;
    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ .
    ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΟΝΤΑΨΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.
    ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ , ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΩΣ ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ Ή ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΕΡΙ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ,ΚΑΡΟΣΕΡΙ ! !
    ΕΤΣΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠ' ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΝΙ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ,ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥΣ,ΠΑΡΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ Ή ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.
    ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ, ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΚΩΛΟΒΑΡΑΕΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ , ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΑΛΛΟΣ ΚΗΦΗΝΑΣ-ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ,ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ),ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΤΟΥ.
    ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΠΑ .
    ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ ΟΡΙΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ.
    ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ;
    ΠΟΙΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ;
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΜΑΡΑΤΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΒΛΑΧΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ , ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ.
    ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΑΪΔΑΡΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
    ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟΥΣΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΡΓΗΡΗ "ΝΤΑΜΙΤΖΑΝΑ" ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ .
    ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
    ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ.
    ΤΙ ΘΕΑΤΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ, ΤΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ .
    ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ;
    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ,ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή