Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

"Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΑΓΙΟΣ"

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!
Ο Κυπριανός Χριστοδουλίδης δίνει μια άλλη-εντυπωσιακή διάσταση στην πολιτική των Τούρκων υπέρ του χριστιανισμού, με αφορμή μάλιστα τον δυσμενή σχολιασμό δημοσιευμάτων για την ενέργεια των Τούρκων. Τα δημοσιεύματα επικρίνουν την ενέργεια των Τούρκων, λέγοντας: "Προκλητικότατη η τουρκική καπηλεία των Χριστιανικών εικόνων και ακόμα προκλητικότερη η διαφήμιση της χώρας τους ως «σπίτι του Χριστιανισμού»! Θα τρίζουν τα κόκκαλα ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ από τους βάρβαρους Οθωμανούς, στο πέρασμα τόσων αιώνων...!"

Ιδού όμως η άποψη του ιατρού Κυπριανού Χριστοδουλίδη: 


"Αυτά ανήκουν - τα περί σφαγιασθέντων Χριστιανών - στο παρελθόν. Είχαν γίνει και τότε, με την 4η Σταυροφορία των Δυτικών, ανάλογες σφαγές. Τότε δεν υπήρχε η αγάπη, σήμερα υπάρχει και υπεραφθονεί, πλεονάζει, οπότε έχουμε τις τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες με τον "ένα θεό για όλους". Πολύ καλά κάνουν οι Τούρκοι. Πήραν τα δικά μας διδάγματα - ο Φετουλάχ Γκιουλέν - από τον προκαθήμενο, και τους προκατόχους, του Φαναρίου. Ο οικουμενικός Βαρθολομαίος θα ανακηρυχθεί (προβλέπω) άγιος σε λίγο.Λοιπόν, φρόνημα. Δεν θέλω τα φανατικά, τα ρατσιστικά, τα εθνοφυλετικά και τα λοιπά κι αυτά. "Δεν θέλω ου", όπως είχε πει κάποιος, εντάξει ; ξηγηθήκαμε;".  

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ τον αγαπητό, και φίλο, κύριο Μάκη Βραχιολίδη για την αναδημοσίευση.
    Είμαστε λίγοι, αγαπητέ φίλε, αλλά όμως είμαστε αληθινοί. Είμαστε αληθινά λίγοι και όχι όπως οι "μαϊμουδίστικες" μειοψηφίες, πίσω από τις πλάτες των οποίων βρίσκονται οι κολοσσοί της εφήμερης πολιτικής - και άλλης - διασημότητας. Κοντά σ΄ αυτούς και οι συνοδεύουσες χρηματαποστολές. Χωρίς ισχυρές πλάτες και δίχως λεφτά επαναστάσεις - αραβικές, ουκρανικές κλπ. - δεν γίνονται.

    Οι σιωνιστές το ξέρουν καλά, το μέλλον καθορίζουν οι μειοψηφίες, μας λένε, κι έτσι είναι. Αλλά η μειοψηφία των Χριστιανών που ανέτρεψε τη ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ούτε ισχυρές πλάτες είχε, ούτε χρηματοδότες. Είχε μόνο ένα όπλο : Την αλήθεια. Η αίρεση την έκανε κάλπικη, όπως και κάθε τι που αγγίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή