Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Η ΑΝΟΙΞΗ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ! ΑΝΘΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ!

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ ΠΡΟΩΡΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ: ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ -ΔΗΘΕΝ- ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΑΡΥΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ!
Διαψεύστηκαν παταγωδώς όλοι οι οιωνοσκόποι. Οι καιρικές συνθήκες που επιρατούν στην Ελλάδα είναι παράξενες σύμφωνα με τα δεδομένα της φύσης όχι γιατί έχει βαρύ χειμώνα (κάθε άλλο) αλλά γιατί η άνοιξη μπήκε πρωτοφανώς πρόωρα, μέσα στο καταχείμωνο. Όλοι μαθαίναμε ότι τον χειμώνα ανθίζει η αμυγδαλιά αλλά ήδη έχουν ανθίσει όλα τα δένδρα. Απομένουν μόνον οι πλάτανοι, οι μουριές και οι συκιές. Όλα τα άλλα δένδρα όχι μόνον έχουν ανθίσει αλλά ήδη έχουν πετάξει και πολλά φύλλα! 
Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Η άνοιξη είναι εδώ!!! Σε λίγες μέρες θα έρθουν και τα χελιδόνια. Μπορεί και μέχρι την Καθαρά Δευτέρα τα χελιδόνια να είναι στην Ελλάδα. 
Δεν γνωρίζουμε εάν οι παράξενες αυτές καιρικές συνθήκες και ο πρόωρος ερχομός της άνοιξης μαζί με την ανυπαρξία χιονοσκεπών βουνών σηματοδοτούν δυσμενείς επιπτώσεις στο κλίμα της Ελλάδος, πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι οι οιωνοσκόποι καλά θα κάνουν να μην μιλάνε. Φέτος, δεν υπήρξε καθόλου χειμώνας στην Ελλάδα και αυτοί προέβλεπαν έναν από τους πιο βαρείς χειμώνες των τελευταίων δεκαετιών!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου