Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ", ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!!!

«Υπεράνω του νόμου» οι «αφέντες» του δήμου Καισαριανής, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ΑΝ ΥΠΕΒΑΛΑΝ και γιατί δεν ανάρτησαν τις δηλώσεις τους!!!
  — Του Τ. Αλεξανδρόπουλου
  — Εβδομήντα πέντε δήμαρχοι ελέγχονται από την Αρχή για την καταπολέμηση του «μαύρου χρήματος» για διάφορες παραβάσεις, ενώ 413 υποθέσεις ψευδούς δήλωσης «πόθεν έσχες» παραπέμφθηκαν από την Αρχή στον αρμόδιο εισαγγελέα, μέσα στο 2013, καθώς διαπίστωσε ότι οι υπόχρεοι απέκρυψαν περιουσιακά στοιχεία. Το θέμα των δηλώσεων «πόθεν έσχες» στο γενικό του πλαίσιο, αφορά και τον δήμο Καισαριανής. Η συντριπτική πλειοψηφία των υπόχρεων, ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ, δεν έχουν αναρτήσει δηλώσεις. Το ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, όπως είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο, δεν είναι γνωστό.
Αναρτήθηκε από kessariani-vironas.gr
ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ
Ο νόμος προβλέπει ρητά (και ξερά και ξεκάθαρα) τη συμπλήρωση και υποβολή ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ (ανεξαρτήτως αν υπάρχουν μεταβολές) του Ειδικού Εντύπου Δήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης και όχι… εκκαθαριστικό εφορίας.

1 σχόλιο:

  1. Το ίδιο ισχύει και για τους αιρετούς του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, αλλά εδώ τουμπέκα, μπας και χάσεις το 50ευρω από τις... υψηλές προσωπικότητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή