Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΣΟΚ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ! ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΒΡΗΚΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Καλλιθέα όπου νωρίτερα ένας ρακοσυλλέκτης εντόπισε μέσα σε κάδο απορριμμάτων δύο κομμένα ανθρώπινα πόδια.
Στο σημείο-στην οδό Αίγλης-συγκεκριμένα βρίσκονται ήδη άνδρες της διεύθυνσης Ανθρωποκτονιών της ασφάλειας για να συλλέξουν στοιχεία και να διερευνήσουν την ανατριχιαστική υπόθεση.
 Πηγή: freegossip.gr



2 σχόλια:

  1. Σόλωνος 101 Καλλιθέα, ο υπόκοσμος της πολυκατοικίας κ ο υπόκοσμος πέριξ έχουν οργανωθεί καλά σε τέτοια εγκλήματα για να καλυφθούν από απειλή του οποιουδήποτε παραβιάσει την μυστικότητα της συμμορίας τους και της δράσης τους. Ακουστά είναι κ για θύματά τους σε πηγάδια κ όχι μόνο σε κάδους σκουπιδιών. Είναι επάγγελμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σόλωνος 101 Καλλιθέα, ο υπόκοσμος της πολυκατοικίας κ ο υπόκοσμος πέριξ έχουν οργανωθεί καλά σε τέτοια εγκλήματα για να καλυφθούν από απειλή του οποιουδήποτε παραβιάσει την μυστικότητα της συμμορίας τους και της δράσης τους. Ακουστά είναι κ για θύματά τους σε πηγάδια κ όχι μόνο σε κάδους σκουπιδιών. Η δράση τους είναι κ το επάγγελμά τους περιεχόμενο του οποίου είναι βασανισμοί ανθρώπων που βλάπτουν τα συμφέροντα πολιτικών παραγόντων με στέρηση ελευθερίας και μέσα στο σπίτι τους. Τα κανάλια που γνωρίζουν όλους αυτούς κ τους στηρίζουν όπως είδατε καμία έμφαση στο γεγονός. Το επάγγελμα των συμμοριτών επεκτείνεται και στην αφαίρεση ζωής με φρικιαστικούς τρόπους, ώστε να πάρουν παράδειγμα για το τι θα πάθουν όποιος προδώσει τα συμφέροντα που εξυπηρετούν. Συμμετοχή και αστυνομικών που κάνουν στη συνέχεια ότι ψάχνουν δολοφόνους, και ενίοτε πείθουν κάποιους να ομολογήσουν με υποσχέσεις καλύτερης ζωής στη φυλακή απ ότι στο σπίτι τους, αλλά και καθόλου φυλακή, αφού η κοινή γνώμη δεν γνωρίζει ποιος εκτίει τη ποινή του και ποιος όχι. Στο θέμα μπλεγμένοι σε επίπεδο επίβλεψης και οδηγιών των κακόβουλων κ παρανόμων πράξεων είναι ως εντεταλμένοι των πολιτικών παραγόντων, Αστυνομικοί Καλλιθέας, κάτοικοι περιοχής τετραγώνου Σόλωνος, Ξενοφώντος, Αθηνάς, Κέκροπος. Οι εκτελεστές κάνουν τη δουλειά και μέσα σε σπίτια. Η Μπαρμπαγιάννη π.χ. έχει το ρόλο τηλεφωνημάτων και απειλών κόσμου σχετικά με τη σιωπή που πρέπει να τηρήσουν. Ένα από όλα που καλύπτεται είναι ο βασανισμός της μάνας της, την οποία τύφλωσε και τρέλανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή