Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΔΙΝΕΙ …ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (;)

ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ: «ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ»
Του Μάκη Βραχιολίδη
Σύμφωνα με πληροφορίες απορρίπτεται η προσφυγή που κατατέθηκε στο ΣτΕ κατά της ανέγερσης τεμένους στον Βοτανικό  από κατοίκους και Ορθοδόξους,  με συνέπεια να δέχεται ισχυρό πλήγμα η προσπάθειά τους για αποτροπή της δημιουργίας τεμένους. Η Καλλιόπη Μπελιά, πρόεδρος του συλλόγου κατοίκων Βοτανικού «Η Αθηνά», ένας από τους φορείς που προσέφυγαν στο ΣτΕ μας επισήμανε ότι οι πηγές της λένε πως το Δικαστήριο έχει βγάλει απόφαση που δικαιώνει την πλευρά της κυβέρνησης αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.
Έτσι, όλα φαίνεται οδηγούν προς τη δημιουργία τεμένους στον Βοτανικό με αποτέλεσμα να εξαντλούνται οι νομικές δυνατότητες των κατοίκων για την αποτροπή της δημιουργίας τεμένους στον Βοτανικό. Συγκεκριμένα, περιορίζονται στην αγωγή που έχει καταθέσει ο Σύλλογος «Η ΑΘΗΝΑ» σε βάρος του Δημοσίου για παραβάσεις που έχουν γίνει (ακαταλληλότητα χώρου, πολεοδομικές παραβάσεις κ.α.). Η αγωγή αυτή επρόκειτο να εκδικαστεί στις 28 Ιανουαρίου αλλά τελικά πήρε αναβολή για τον ερχόμενο Μάιο. Εκτιμάται ότι, κάτω από το διαμορφούμενο κλίμα,  η αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης ευνοεί την κυβέρνηση και για τον επιπρόσθετο λόγο ότι εάν μέχρι τον Μάιο έχει ανακοινωθεί η απόφαση του ΣτΕ, τότε θα πάει στο νέο δικαστήριο με ακόμη ένα νομικό όπλο ανα χείρας!
Στο μεταξύ υπόμνημα-καταπέλτη επέδωσε στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας  κ. Αβραμόπουλο, ο Ελληνορθόδοξος Σύλλογος «Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής», το οποίο έχει κοινοποιηθεί και στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Κωσταράκο. Σημειώνεται ότι στην επιστολή αυτή ο κ. Αβραμόπουλος δεν έχει απαντήσει. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι Ελληνορθόδοξοι, αφού χαρακτηρίζουν «προδότη» τον τότε αναπληρωτή υπουργό κ. Σηφουνάκη που αποφάσισε να παραχωρήσει τον χώρο του Βοτανικού για την ανέγερση τεμένους, επιτίθενται κατά όσων συνεχίζουν την ίδια πολιτική, ενώ διαδηλώνουν την πίστη τους να αντισταθούν ως την τελευταία ρανίδα τους αίματός τους, καταλήγοντας με το «Μολών Λαβέ».

  Κύριε Υπουργέ,
Με αριθμό φύλλου 83 στις 6 Μαΐου 2011 ο αναπληρωτής υπουργός κ. Νικόλαος Σηφουνάκης έβγαλε απόφαση με αριθμό 20069 που λέει ότι: Στον κοινόχρηστο χώρο της περιοχής «Βοτανικός» του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Δήμου Αθηναίων (νομός Αττικής) καθορίζεται χώρος συνάθροισης κοινού... και επιτρέπεται η ανέγερση κτιρίου εντός του περιγράμματος... για την προσωρινή στέγαση Ισλαμικού Τεμένους προς τέλεση θρησκευτικών καθηκόντων καθώς και των απαραίτητων κτιρίων και βοηθητικών λειτουργιών (χώροι υγιεινής, βιβλιοθήκη κ.τ.λ.) σύμφωνα με την μελέτη της Ε.Υ.Δ.Ε. κτιριακών κ.τ.λ.
Όπως φαίνεται αδιαφόρησε ο κ. Σηφουνάκης για τον όρκο που έδωσε να διαφυλάσσει πίστη στο σύνταγμα και την πατρίδα!' Είναι επίορκος και άρα ένοχος ενώπιον θεού και ανθρώπων. Εσείς κ. Υπουργέ συνεχίζετε αυτό που άφησε ημιτελές ο προδότης κ. Σηφουνάκης: Το άρθρο 3 του Ελληνικού Συντάγματος λέει πως η Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία με κεφαλή τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό. Οι Έλληνες ήταν, είναι και θα είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Προσπαθείτε λοιπόν σκοπίμως να διαλύσετε τον εθνικό κορμό και να επιβάλλετε την πολυπολιτισμικότητα. Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ. Δεν κάνουμε βήμα πίσω στις αξίες μας, στις παραδόσεις μας και στην ένδοξη ιστορία μας. Οι Έλληνες μάχονταν και θα μάχονται ενάντια σε κάθε απόπειρα του εθνομηδενιστικού συστήματος. Πάμε ενάντια σε κάθε λογική που μας θέλει καριερίστες. 'Έχουμε επίγνωση της ιστορίας μας.' Έχουμε επίγνωση του βάρους που σηκώνουμε, Είμαστε απόγονοι μεγάλων Αγίων, Μαρτύρων και Εθνομαρτύρων. Αυτό το χώμα που τόσο αβίαστα και παράνομα δίνετε στους λαθρομετανάστες δεν σας ανήκει Δεν είναι δικό σας. Δεν το φέρατε από το σπίτι σας. Ανήκει στον ένδοξο Ελληνικό λαό. Δεν μπήκατε στον κόπο να ρωτήσετε αυτούς που σας ψήφισαν, εάν επιθυμούν να το χαρίσουν στους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους! Κύριοι, έπρεπε να γνωρίζετε ότι αυτή η γη που πατάτε, σπιθαμή προς σπιθαμή, είναι ποτισμένη με. αίμα! Αίμα Ορθόδοξο και Ελληνικό. Έχει διαβρωθεί τόσο πολύ η εθνική και θρησκευτική σας συνείδηση που δεν θέλετε πλέον να θυμάστε ότι οι εθνομάρτυρες του 1821 πήραν τα όπλα πρώτα υπέρ πίστεως και έπειτα υπέρ πατρίδος (Θ. Κολοκοτρώνης). Η θέση που σας εμπιστευθήκαμε ανήκει σε Έλληνα και δη πατριώτη. Κύριο μέλημά σας έπρεπε να είναι η ενότητα του έθνους, η ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης των ελληνοπαίδων η δημοκρατία, η ελευθερία των πολιτών, η διαφύλαξη των συνόρων μας. Άλλωστε σε μια πραγματική άμεση δημοκρατία κράτους (δηλ. του λαού) προϋποθέτει ανθρώπους κοινής καταγωγής. Τι κοινό μπορεί να έχουμε εμείς ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί με τους μουσουλμάνους; Οι Εθνομάρτυρες του 1821 μας ελευθέρωσαν από 400 χρόνια μουσουλμανικής σκλαβιάς, και έρχεστε τώρα εσείς, οι καρεκλοκένταυροι πολιτικάντηδες να μας υποτάξετε ξανά κάτω από τον μουσουλμανικό ζυγό! Δεν υπάρχει ούτε ένας πολιτικός πατριώτης πια σε αυτόν  τον ταλαίπωρο αλλά ευλογημένο τόπο;
ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΟΥ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
Σταματήστε να πιστεύετε ότι είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Μας κηρύξατε οικονομικό πόλεμο, μας εξαθλιώσατε, μας κάνατε μετανάστες στην ίδια μας τη χώρα, αλλά μέχρι εδώ!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Όλα μας τα πήρατε. Την πίστη μας όμως ποτέ! Θα αντιδράσουμε ως την τελευταία ρανίδα του αίματος μας. Τα μεγάλα εβραιοσιωνιστικά σχέδια σας, θα μας βρουν αντιμέτωπους. Άλλωστε δεν έχουμε κάτι άλλο να χάσουμε. Ο βρεγμένος λέει ο λαός, τη ν βροχή δεν την φοβάται. Ο έλληνας μόλις νιώσει ότι δεν έχει άλλα περιθώρια υποχωρήσεως τότε γίνεται λιοντάρι και ορμά εναντίον των διωκτών του με απίστευτες δυνάμεις, και συντρίβει τους εχθρούς του, και πάντα νικά γιατί αγωνίζεται «Υπέρ Βωμών και Αξιών». Γίνεται κάτι σαν θαύμα με την βοήθεια του Θεού και της Παναγίας μας, που στέκει συνεχώς κοντά μας ως αληθινή «Υπέρμαχος Στρατηγός»! Έχετε παρανοήσει κύριοι! Αυτή η χώρα δεν σας ανήκει. Σταματήστε άμεσα την ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους. Αυτή η χώρα είναι χώρα του Ουρανού! Δεν έχετε καταλάβει ότι πολεμώντας εμάς, πολεμάτε την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ, προστάτιδα της Ελλάδος; Μας έχετε φτάσει στα όρια της αντοχής μας, δεν υπάρχει άλλο περιθώριο υποχωρήσεως. Η στεντόρεια φωνή του Κυρίου μας φωνάζει συνεχώς:
«Θαρσείτω λαός του Θεού»
«Θαρσεϊτε, εγώ νενίκηκα τον κόσμο»
Σας λέμε λοιπόν ως άλλοι Λεωνίδες:
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Είμαστε Έλληνες και μένουμε στην οδό Ελλήνων.

 "Ελεύθερη Ώρα"
           


2 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=SPbWrq6FC0U&list=PLDE107F0A8451ABA8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟ

    http://www.youtube.com/watch?v=0mc4_4rhlCg&list=PLDE107F0A8451ABA8

    ΑπάντησηΔιαγραφή