Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Η ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! ΝΤΡΟΠΗ!!!


Να αλλάξει την απαράδεκτη θέση του ο Μεσογαίας και Λαυρεωτικής που υποστηρίζει τις μεταμοσχεύσεις οργάνων σώματος!!! Είναι ντροπή οι ιεράρχες της Εκκλησίας να επικροτούν την δολοφονία ανθρώπων την ώρα που ο Θεός δεν έχει αποφασίσει να τους στερήσει την ζωή! Τους ονομάζουν "εγκεφαλικά νεκρούς" και τους παίρνουν τα όργανα!!! Εγκεφαλικά νεκρή ήταν και η γυναίκα που γέννησε το παιδί της προ ημερών στον Καναδά! Υποκαθιστάτε τον Θεό με αυτά που λέτε Σεβασμιότατε. Ιδού γιατί είναι έγκλημα η μεταμόσχευση καρδιάς, ήπατος κ.λ.π. από δήθεν ...εγκεφαλικά νεκρό! 
Το εξηγεί για μια ακόμη φορά ο ιατρός Κυπριανός Χριστοδουλίδης: 
"Όπως οι νεφρικά "νεκροί', δηλαδή οι πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου, έχουν την ανάγκη του μηχανήματος (:τεχνητός νεφρός) κάθαρσης του αίματος, κατά τον ίδιο τρόπο και οι εγκεφαλικά "νεκροί", δηλαδή οι πάσχοντες από εγκεφαλική (νευρική) ανεπάρκεια τελικού σταδίου, έχουν κι αυτοί την ανάγκη μηχανήματος για να κρατηθούν στη ζωή. Δηλαδή, για να αντιμετωπισθεί η πάθηση από την οποία πάσχουν. Συγκεκριμένα, η βαρειά εγκεφαλική θλάση - μπορεί να μην υφίσταται - σε συνδυασμό με τη νωτιαία καταπληξία. Αυτές οι δυο βλάβες ονομάζονται σήμερα συλλήβδην "εγκεφαλικός θάνατος", αλλά δεν είναι καθόλου θάνατος. Είναι ένα βαρύτατο νοσολογικό σύνδρομο, το οποίο η αποτελούμενη από νεκρούς, ψυχή τε και σώματι, επιτροπή Harvard κατέταξε στην κατηγορία του θανάτου και όχι της νόσου. Η νέα σιωνιστική ιατρική - και άλλη - επιστήμη αυτά διδάσκει και όποιος λέει άλλα, οι θύρες των Πανεπιστημίων - καλύτερα Ασύλων, χωρίς όμως ιερό και όσιο - παραμένουν γι΄ αυτόν κλειστές.

Υστερόγραφο
Μη νομίσεις, αγαπητέ φίλε, με αυτό το τελευταίο που έγραψα, ότι χτύπησα ποτέ την πόρτα του Ασύλου. Ποτέ δεν το έκανα και ούτε θα το κάνω. Γνωρίζω πολύ καλά ποιους στεγάζει το Άσυλο - χωρίς ιερό και όσιο, επαναλαμβάνω". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου