Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΑΙΔΕΣΙΜΟΛΟΓΙΟΤΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ! 
ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ 340 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ"
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας ενώ κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, έχοντας δίπλα του την δημοσιογράφο της "Καθημερινής" Εύα Τομαρά που παρουσίασε την εκδήλωση
κατάμεστη η αίθουσα του αμφιθεάτρου Χολαργού
Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" (340 άτομα ήταν μέα στην αίθουσα ενώ υπήρχαν αρκετοί έξω από αυτή) πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του δημοτικού συνδυασμού του Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα. Πολλοί επιφανείς ήταν ανάμεσα στους προσκελημένους, των οποίων κεντρική μορφή ήταν ο πατήρ Γεώργιος Μεταλληνός. Ο αιδεσιμολογιότατος άφησε κυριολεκτικά άφωνο το ακροατήριό του κατά την ομιλία του αναφορικά με θέμα "αν εοδώθηκε ο στόχος της επανάστασης του 1821". Με αναφορές στις ηρωικές φυσιογνωμίες του τότε, όπως τον Καποδίστρια και τον Κολοκοτρώνη αλλά και με σημασιολογικές συγκρίσεις με το σήμερα, ο πατήρ Γεώργιος καταχειροκροτήθηκε για την εμπεριστατωμένη ομιλία του, που έβριθε από Ελλάδα και Ορθοδοξία! 
Μάγεψε για μια ακόμη φορά με την ομιλία του
ο πατήρ Γεώργιος Μεταλληνός
Από τους παρισταμένους ξεχωρίσαμε τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Νίκο Κουκή, την πρώην υποψήφια Δήμαρχο και πολιτευτή κα Σοφία Χρήστου, τον επικεφαλής των Δημοτικών ιατρείων κο Σταθογιάννη, την πρώην πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ κα Ελένη Ευαγγελοπούλου, τον πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Χολαργού κ. Κυριάκο Λινάκη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Λακώνων Χολαργού-Παπάγου κο Θεόδωρο Γκλεζάκο, τον δημοσιογράφο Κώστα Δεληγιάννη, τον οδοντίατρο και εκδότη της εφημερίδος "Παπάγου Πολιτεία" Δημήτρη Οικονόμου κ.λ.π.  

3 σχόλια:

  1. Στην κοπή της πίπας του Ναυάρχου εδήλωσαν συμμετοχή ο Γιασέρ Αραφάτ, ο Μπεκίλα Αμπέμπε, ο Πελέ, ο Στουρνάρας και ο θρυλικός Νίκος Καρακώστας (με το κλαρίνο του). Το ναυτικό θα εκπροσωπήσει ο Ναύαρχος Αγαθαρχίδας, αντίπαλος του Φορμίωνος στον Πελοποννησιακό πόλεμο. Τable d'hôte 500€

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΕΓΩ ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΗ ΠΙΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.
    ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΓΗΤΟ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ,ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΥΨΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ.
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ;
    ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ,Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ, ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, Ο ΜΑΝΑΒΗΣ,Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.
    ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΗ ΣΙΜΩΝΟΣ ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.
    ΘΕΜΑ " Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΜΩΝ ,ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ"
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.
    ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχ δυναμίτης είσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή