Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΧΡΥΣΑΣ ΠΑΡΙΣΗ

Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι,
Κοινή επιθυμία και επιδίωξη όλων μας είναι να ζούμε μέσα σε ένα περιβάλλον που να προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες για μας και τα παιδιά μας. Όλοι διατηρούμε την ελπίδα για κάτι καινούργιο που αναμένουμε. Κυρίως οι νέοι.
Οι επικείμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση αποτελούν κρίσιμη ευκαιρία για την ανάδειξη νέων και ζωντανών δυνάμεων, με σύγχρονες αντιλήψεις, μακριά από ξεπερασμένες αγκυλώσεις και κυρίως με απόφαση για δημιουργία.
Με την επιθυμία και την απόφαση να εργαστώ στην
κοινή προσπάθεια για μια σύγχρονη τοπική αυτοδιοίκηση, και με την παρότρυνση πολλών συνδημοτών μας, συμμετέχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ως υποψήφια Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού.
Όραμά μου αποτελεί ένας Δήμος σύγχρονος, που θα βασίζεται στη συμμετοχικότητα, την υπευθυνότητα και τον σεβασμό προς τον δημότη. Ένας Δήμος ικανός να ανταποκριθεί δυναμικά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα. Με νέες ιδέες, σύγχρονη αντίληψη, ικανούς και έμπειρους συνεργάτες, αγάπη για τον τόπο μας, και, κυρίως, απόφαση για δημιουργική δουλειά. Ένας Δήμος που θα λειτουργεί αποτελεσματικά και θα δημιουργεί.
Γνωρίζω ότι η δημιουργία είναι αποτέλεσμα ρεαλιστικής στόχευσης, συστηματικής εργασίας και τόλμης. Τίποτε δεν είναι εύκολο. Οφείλουμε όμως να τοποθετήσουμε τον πήχη ψηλά. Να αναμετρηθούμε με δύσκολες προκλήσεις, να τολμήσουμε, να κερδίσουμε, να δημιουργήσουμε.
Πεποίθησή μου είναι ότι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ πρέπει να συνοδεύεται από ΕΥΘΥΝΗ, κυρίως εκ μέρους εκείνων που αναλαμβάνουν να φέρουν σε πέρας το έργο της εκπροσώπησης των συμπολιτών τους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας.
Με τις σκέψεις αυτές, σας καλώ να με στηρίξετε στην προσπάθεια αυτή, για να επιδιώξουμε το καλύτερο για τον τόπο στον οποίο ζούμε και θα ζήσουν τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας.
Καλώ ακόμα, όλες τις ζωντανές δυνάμεις της τοπικής μας κοινωνίας να συστρατευθούν μαζί μου σ’ αυτό τον αγώνα ελπίδας και δημιουργίας. Για να  μη μαραθεί η ελπίδα και να μην απαξιωθούν αυτά που πιστεύουμε και όλοι προσδοκούμε.

Επικοινωνία: Τηλ. 6933331424, e-mail: chryssa@parisi.gr

7 σχόλια:

  1. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ.

    ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ;

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ;


    CHEWBACCA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μωρέ κι' ο Ελβις Πρίσλεϋ να κατέβει στο Χολαργό, ο Ξύδης θα σαρώσει !!!
    ΣΑΛΑΣΙΔΗΣ.ΓΙΑΝ-ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΞΥΔΙ.wmv
    ΣΑΛΑΣΙΔΗΣ.ΓΙΑΝ-ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΞΥΔΙ.wmv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ .

    ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.


    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ,ΠΕΣ ΤΕ ΜΑΣ .

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ.ΧΡΥΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΞΥΔΗ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κ.Ξύδης δεν στηρίζει ότι να ναί ...ειδικά νοικοκυρές ! αφήστε τον κ.Ξύδη ήσυχο και μην προσπαθείτε να τον εμπλέξαιτε σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας

      Διαγραφή
  5. ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!! ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ****** ΜΑΖΙ!!! ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΩΡΗ ΚΑΡΑΚΑΞΑ!!! ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ!!! ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΕ ΠΗΓΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή