Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

"ΠΡΟΟΔΟΥΣ" ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Η ΝΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ! ΣΚΕΤΗ ΤΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΥΙΟΘΕΤΕΙ Η ΙΔΙΑ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του  η Χρυσή Αυγή τοποθέτησε για εκπρόσωπο των γυναικών, ένα μοντέλο 
με γυμνές φωτογραφήσεις σε τσοντοπεριοδικά, αισθησιακές ταινίες, συμμετοχή στα Playmate, στο Reality Show "Αγρότης Μόνος Ψάχνει", τραγουδίστρια, ηθοποιός σε ελαφριές σειρές του ΑΝΤ1 και γενικά όλο το πακέτο που μόνο Τιμή δεν θυμίζει, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η Χ.Α..







Σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν η Χ.Α κατακεραύνωνε κόμματα που έκαναν παρόμοιες επιλογές, είναι προφανές οτι το έκανε καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους καθώς επιλογές σαν αυτήν την βγάζουν στην σέντρα και είναι σίγουρο οτι θα προκαλέσουν την οργή των ψηφοφόρων της..
Τουλάχιστον είναι Ελληνίδα,να τα λέμε κι αυτά καθώς πρόσφατα είχε γίνει γνωστό οτι τέτοιοι ρόλοι στο κόμμα είχαν δωθεί σε γυναίκες που λέγεται οτι είναι Αλβανικής καταγωγής...
http://allimatia1.blogspot.gr/

3 σχόλια:

  1. ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΚΩΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ .
    ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΚΑΠΟΥΛΗ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΩΜΟΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ ΤΗΣ.
    ΑΠΟ ΒΥΖΑΚΙ ,ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΜΙΚΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΙΣΟΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ.Η ΡΩΓΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ ΤΗΣ ΘΗΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΚΑΦΕ.
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ .
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.
    ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ .
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ή ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΤΟΝΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ.
    ΜΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ,ΒΑΖΟΥΜΕ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ,ΠΟΥ ΜΑΣ "ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ".
    Η ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΠΙΣΗΣ.
    ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ 10 , ΤΗΣ ΒΑΖΩ 7 ΜΕ ΤΟΝΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , TOY ΠΑΣΟΚ , ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , ΤΟΥ ΚΚΕ ,ΤΩΝ ΣΥΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...!!!


    Υπεγράφη στις 4 Φεβρουαρίου ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί των διαφόρων ομοφυλοφιλικών τάσεων. Συγκεκριμένα το ψήφισμα περιλαμβάνει τον «σεβασμό στο gay parade» και την «δημιουργία ειδικών προγραμμάτων για την νεολαία και την εκπαίδευση», δηλαδή την προπαγάνδα σε ανήλικα παιδιά σχετικά με την ομοφυλοφιλία. Το όλο ψήφισμα προετοιμάσθηκε από την Αυστριακή ευρωβουλευτή της Ομάδας των Πρασίνων Ούλρικε Λούνατσεκ, με την υποστήριξη του ισχυρότατου στις Βρυξέλλες λόμπι των ομοφυλοφίλων.

    Το αξιοσημείωτο και ενδιαφέρον της όλης υποθέσεως είναι η στάση που κράτησαν οι ελληνόφωνοι ευρωβουλευτές και κυρίως η πτέρυγα που αφορά τους «πατριώτες» της ΝΔ. Η Ελλάδα έχει 22 ευρωβουλευτές, εκ των οποίων 8 ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, 7 στην ΝΔ, 2 στο ΚΚΕ, 1 στο ΣΥΡΙΖΑ, 1 στους Οικολόγους Πράσινους, ένας είναι ανεξάρτητος προερχόμενος από την ΝΔ και 2 στον ΛΑ.Ο.Σ. Ουδείς εκ των ευρωβουλευτών της χώρας καταψήφισαν το εν λόγω ψήφισμα, δημιουργώντας μία θλιβερή εικόνα για την εκπροσώπηση της χώρας στο ευρωκοινοβούλιο.

    Όσον αφορά τους «πατριώτες» της ΝΔ και του κωλοτούμπα Καρατζαφέρη υπάρχει ένα επιπλέον στοιχείο που αξίζει να αναφερθεί. Οι υπερσχηματισμοί στους οποίους ανήκουν είχαν αποφασίσει να μην στηρίξουν το εν λόγω ψήφισμα, αφού απεμπολεί την χριστιανικότητα της Ευρώπης, τα ήθη και τα έθιμα των Ευρωπαϊκών Λαών, ανοίγοντας την κερκόπορτα του σκοταδισμού, που αποκαλείται «προοδευτισμός». Οι βουλευτές όμως των «πατριωτών» επέλεξαν να προσκυνήσουν για άλλη μία φορά τον αριστερισμό, ψηφίζοντας με χέρια και με πόδια το ψήφισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ.
      ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΙΝΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΤ.
      ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΕΛΟΣ!!

      Διαγραφή