Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΙΓΚΑ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Μετακίνηση του Φωτεινού Σηματοδότη Αναστάσεως και 25ης Μαρτίου
και
Τοποθέτηση Απαγορευτικών στο Πεζοδρόμιο της οδού Μακεδονίας προ 2ου-3ου
Δημοτικών Σχολείων
 
Πρόγραμμα και Δεσμεύσεις (συνέχεια…)
του Κώστα – Πολυχρόνη Τίγκα
Υποψηφίου Δημάρχου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    Στη διασταύρωση των οδών Αναστάσεως και 25ης Μαρτίου στου Παπάγου, υπάρχει φωτεινός σηματοδότης κομβικής σημασίας. Ο σηματοδότης αυτός διακόπτει την κυκλοφορία της κεντρικής οδού Αναστάσεως και της 25ης Μαρτίου, που απέναντι η συνέχειά της, είναι η οδός Στρατάρχου Παπάγου.
     Κατεβαίνοντας την Αναστάσεως και πριν φθάσουμε στην οδό 25ης Μαρτίου συναντάμε δεξιά την μικρότερης κυκλοφορίας οδό Κοκκόλα, που είναι μιας κατευθύνσεως και δέχεται οχήματα από Αναστάσεως και Στρατάρχου Παπάγου.
     Σε ότι αφορά το δεύτερο ζήτημα, αναφέρομαι στην αρχή της οδού Μακεδονίας μπαίνοντας δηλαδή από την οδό Αργυροκάστρου και προ των 2ου-3ου Δημοτικών Σχολείων. Ο δρόμος είναι στενός με μία λωρίδα κυκλοφορίας και το παρκάρισμα αυτοκινήτων «ιππαστί» πεζοδρομίου και οδού δημιουργεί τεράστια προβλήματα.

ΣΧΟΛΙΑ
    Το πρώτο πρόβλημα είναι σχετικό με την κίνηση οχημάτων από την οδό Στρατάρχου Παπάγου προς Κοκκόλα, όπου για να περάσει απέναντι, το γεγονός ότι έχει ανάψει το φανάρι δεν επιλύει το ζήτημα γιατί τα επί της οδού Αναστάσεως οχήματα συνεχίζουν να κινούνται αφού ο σηματοδότης είναι μετά την οδό Κοκκόλα. Συνεπώς για να περάσει ένα όχημα θα πρέπει να θέλει και να σταματήσει το επί της οδού Αναστάσεως κινούμενο και τούτο είναι πάρα πολύ επικίνδυνο.
     Σε ότι αφορά το δεύτερο ζήτημα συνήθως το πρωί οι γονείς παρκάρουν «ιππαστί» πεζοδρομίου και οδού, κλείνουν την οδό Μακεδονίας και  δημιουργούνται τεράστια προβλήματα στην κυκλοφορία.

ΠΡΟΤΑΣΗ
     Προτείνεται, για το πρώτο ζήτημα, να μετακινηθεί ο φωτεινός σηματοδότης από τη διασταύρωση Αναστάσεως και 25ης Μαρτίου, λίγα μέτρα πιο πίσω δηλαδή στη διασταύρωση Αναστάσεως και Κοκκόλα.
     Σε ότι αφορά το δεύτερο ζήτημα, προτείνεται η τοποθέτηση των επιτρεπόμενων μεταλλικών εμποδίων σχήματος«Αντεστραμμένου Π»
    Τα ζητήματα είναι σημαντικά, αλλά η αντιμετώπισή τους εύκολη. Θέλει όμως βούληση και πιστεύω ότι θα την επιδείξετε.
     Παρακαλώ για τις ενέργειές σας και την ενημέρωσή μου εντός μηνός όπως προβλέπεται από τον κανονισμό.
                                                           
                                                        



4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ !
    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΡ. ΚΟΚΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ.
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ Ή ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΟΚΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ,ΝΑ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΚΟΚΚΟΛΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΚΟΚΚΟΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ .

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ;
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ "Π" ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ "Π" ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΟΡΟ ΤΑ SEXY GIRLS ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ "Π" Ή ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ;

    ΑΝ ΛΕΓΑΤΕ "Π" ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ;

    ΚΥΡΙΕ ΤΙΓΚΑ , ΤΟ BLOG ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.
    ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΟΚΚΟΛΑ.

    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. CHEWBACCA ΚΙ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΧΑΑ
      ΝΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ.
      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!

      Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ !!!!!!

    ΓΡΑΦΕΤΕ "Σε ότι αφορά το δεύτερο ζήτημα, αναφέρομαι στην αρχή της οδού Μακεδονίας μπαίνοντας δηλαδή από την οδό Αργυροκάστρου και προ των 2ου-3ου Δημοτικών Σχολείων. Ο δρόμος είναι στενός με μία λωρίδα κυκλοφορίας και το παρκάρισμα αυτοκινήτων «ιππαστί» πεζοδρομίου και οδού δημιουργεί τεράστια προβλήματα."


    ΑΠΑΝΤΩ

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΚΕΡΩ ΤΙ , ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !

    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟΣ, Η ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΕ ΣΤΡΟΦΗ , ΑΣ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ PARKING ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΟΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΩΝ 80 ΚΑΙ 90 ΕΤΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΚΑΡΑΚΕΣ Ή ΟΙ ΝΤΑΝΤΑΔΟΑΛΛΟΔΑΠΕΣ .
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ "Π" ,ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;
    ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ .
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΓΚΑΒΟΣ ΚΑΙ ΓΚΑΒΗ ΠΑΠΠΟΥΔΟΓΙΑΓΙΑ ,ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΧΟΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ (ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ) Ή ΣΕ ΚΑΜΙΑ Μ.Ε.Θ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΕΥΤΕΡΠΗΣ,ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΑΛΑΜΑ !!!!!
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΟΠΟΥ "ΓΚΑΓΚΑΡΟΣ ΚΑΚΑΟΥΚΟΣ" ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "STOP" ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΗ ΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ,ΤΟΤΕ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ !

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΚΕΙ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ -ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΧΟΝΤΡΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ,ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΖΩΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ .
    ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ;

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΚΟΚΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ;

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΦΑΝΑΡΙ ;

    ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ .

    ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ .

    Ο ΚΟΣΜΟΣ "ΒΡΑΖΕΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή