Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

Μπορεί οι πολλοί υποψήφιοι να "σκοτώνονται" μεταξύ τους σε Χολαργό-Παπάγου, θα φτάσουν όμως όλοι μέχρι το τέλος του Μαραθωνίου; Κανείς δεν το γνωρίζει. 
Μπορούμε όμως να πούμε με βεβαιότητα ότι ένας από τους 9 συνολικά υποψηφίους θα φτάσει μέχρι το τέλος! Αυτός είναι ο...




Γιώργος Ρεμούνδος. Το ΚΚΕ όποιον βάζει επικεφαλής φτάνει μέχρι το τέλος. Σταθερά και με σιγουριά! Οι ψήφοι είναι γνωστοί από τώρα. Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε: "Το ΚΚΕ γνωρίζει μέχρι και την τελευταία ψήφο που θα πάρει. 1505 με 1506 ψήφους θα πάρει. Αν τυχόν πάρει 1507 ψήφους, ψάχνονται να βρουν ποιος άλλους τους ψήφισε"! 
Οπότε να είστε σίγουροι ότι ο συμπαθής Γιώργος Ρεμούνδος κατεβαίνει επικεφαλής του ΚΚΕ και θα  

3 σχόλια:

  1. Μπράβο ο μπαγάσας. 4% + μία ψήφος είναι θρίαμβος !!!!!!!!! Με τέτοια δυναμική ξεπερνάει και την Πολυκαλά :) :) :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή οι 2000 ψήφοι (13%) που πήρε το ΚΚΕ με το Λαζαρίδη το 2006 είναι ίδιες ή...ίσες με τις 1750 (8%)που πήρε η Πλατανιά το 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσωπικα "....." για τα κομματικα. Ο Ρεμουνδος, ανεξαρτητα απο το κομμα που τον στηριζει, ειναι πολλα χρονια ως δημοτικος συμβουλος, μεσα στα "πραγματα", ειναι παλιος original Χολαργιωτης, παιδι της γειτονιας και της πλατειας. Ξερει καθε πετρα και καθε πεζουλι, καθε δρομακι και καθε σχολειο, καθε παγκακι και καθε καφενειο του Χολαργου. Δεν "φυτρωσε" στον Χολαργο, οπως καποιοι αλλοι που μας κατσικωθηκαν για δημαρχοι, ουτε κουβαλαει τα μυαλα του 1960, γιατι ειναι νεος και οχι συνταξιουχος.Ξερει που ποναει η γειτονια μας. Και στον Χολαργο, δεν μας χρειαζονται ουτε τα μοντερνα πεζοδρομια (ημαρτον 12 χρονια τα αλλαζουν), ουτε τα συντριβανακια. Ο Χολαργος θελει σχολεια, γυμναστηρια, κολυμβητηριο, παιδ.σταθμους, πληρη και λειτουργικα δημ ιατρεια, και καθαριοτητα. 12 χρονια τα ποντικια κανουν βολτες πισω απο τον "Μαρινοπουλο" και τα φρεατια εχουν καθαριστει το πολυ 2 φορες.
    Θελει επαρκη δημοτικη συγκοινωνια, αμεση εξυπηρετηση του δημοτη, χαμηλοτερα δημοτικα τελη, ρυθμιση του κυκλοφοριακου που εχουμε γινει Πατησιων και Αλεξανδρας γωνια.
    Εγω προσωπικα, αλλα και ΠΟΛΛΟΙ συμμαθητες και φιλοι, θα το ριξουμε δαγκωτο στον Γιωργο. Οσοι τωρα πατε και ψηφιζετε για την γειτονια σας, με βαση τα πολιτικα πιστευω σας, προσεχτε μην φαμε παλι στην μαπα, κανεναν απο αυτους που εκαναν τον Χολαργο μας, Ιλιο και Αμφιαλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή