Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Η ΚΡΙΣΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΟ CAFE CHILL OUT ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ!

Οι εντολές που έχουν πάρει οι υπηρέτες των τροϊκανών είναι: ισοπεδώστε την αγορά, βάλτε φόρους, ελέγξτε με το περιουσιολόγιο την κάθε ανάσα των ελεύθερων επαγγελματιών, ανεβάστε στα ύψη τα πρόστιμα, στραγγαλίστε τους οικονομικά! 
Ο στόχος είναι σαφής. Να πνίξουν κάθε απόπειρα ανάπτυξης της οικονομίας, να εξαφανίσουν την ρευστότητα από την αγορά και να κάψουν ό,τι έχει απομείνει ζωντανό. Τα καταφέρνουν με μαθηματική ακρίβεια. Η αντίσταση του κόσμου τελείωσε στις ...καφετέρειες. Τώρα όμως κλείνουν και οι κφετέρειες...

Εδώ και μερικές μέρες έχει βάλει λουκέτο μία από τις μεγαλύτερες καφετέρειες της περιοχής. Το Chill Out,  της οδού Περικλέους δεν άντεξε άλλο το βάρος της μνημονιακής κρίσης και της κατεδαφισμένης αγοράς. Ξεκίνησε να λειτουργεί με οράματα και όνειρα τον Μάιο του 2011 με τον Πάνο Παγώνη και τον Διονύση Ραγκούση επικεφαλής της επιχείρησησης. Ο πρώτος μετά από κάποιο διάστημα αποχώρησε λόγω των οικονομικών προβλημάτων που άρχισαν να συσσωρεύονται. Ο Διονύσης Ραγκούσης συνέχισε το μοναχικό, ηρωικό αλλά άνισο αγώνα του!  Διοργάνωνε μουσικές συναυλίες με νεανικά συγκροτήματα, εκθέσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, happenings με κινηματογραφικές βραδιές ενώ κάθε Σαββατοκύριακο έπαιζε η Nova σε γιγαντοοθόνη, αθλητικούς αγώνες.Τον Μάιο του 2013 ήρθε το μεγάλο χτύπημα που λύγισε καθοριστικά την επιχείρηση. Εμπρησμός κατέστρεψε ένα μεγάλο μέρος του καταστήματος. Νέα έξοδα για την αποκατάσταση της ζημιάς αιμορράγησαν τον επιχειρηματία. Προσπάθησε να σηκώσει κι άλλο τον σταυρό του μαρτυρίου έως ότου προ ημερών έβαλε λουκέτο! Μετά το Esprit ένα ακόμη cafe καταρρέει από την κρίση! 

Μπράβο Σαμαρά, Στουρνάρα και Βενιζέλο! Το Success Story των τοκογλύφων πάει σύμφωνα με το πρόγραμμα!
Οι φωτογραφίες είναι από το myxolargos.gr  

6 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ , ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΦΟΥΡΝΟΙ,ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.
    ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΦΕ.
    ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΠΡΩΪΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΟΥΝΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΤΣΟΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ.
    ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ Η ΦΟΥΡΝΟΚΑΦΕΤΕΡΙΑ "ΒΕΝΕΤΗΣ" ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΡΩΪ.
    ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΣΤΙΣ ΔΙΠΛΑΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ,ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΕΝΕΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΑΦΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

    Ο ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ HOTDOG ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ.
    ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΠΑΝΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ !!!!

    ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ.
    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ;

    http://whiteprophecy.blogspot.gr/2008/11/blog-post_07.html

    ΧΑΑΧΑΑΧΑΑΧΧΧΑΑΧΧΑΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ! ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ......ΝΑΧΑ ΕΝΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ ......!!!!!

      Διαγραφή
  3. ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ STUDIO MASSAGE ΚΑΙ STUDIO ΣΚΕΤΟ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ ΑΝΤΡΕΣ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΚΕΦΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΒΑΡΕΜΑΡΑ .
    ΤΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΦΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ;
    ΜΛΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ;
    ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.
    ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ .
    ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ 50 ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ.
    ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ,ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ STUDIO ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ,ΕΝΑ BAR ΓΙΑ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ;

    ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΠΑΠΑΓΙΩΤΟΧΟΛΑΡΓΙΩΤΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ !!!!
    ΕΤΣΙ , Ο ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΙΩΤΙΣΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ,ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ , ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΟΥΧΟΥΛΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ,ΝΑ ........ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΠΟ !!!!!!!!!!
    ΕΜ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΜΕΝΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ X-DREAM Ή ΣΤΟ HILL ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ή ΑΛΛΟΥ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΣΤΩ ΜΙΚΡΟ ;
    ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ .ΜΟΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΠΑΡΜΠΕΡΙΚΟ Ή ΚΟΜΜΩ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΥΡΙΕΣ,ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ !
    ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ, ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΟΥΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Ή ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ .
    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Η ΗΘΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΒΑΡΚΑΡΗ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΜ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΜ .
    ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ PLACOL ΤΩΝ 40 MG ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΚΑΤΕΒΑΣΩ .
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ STUDIO MASSAGE - ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΠΟΥ ΝΤΟΥΠΟΥ , ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΡΜΙΔΟΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MCDONALDS ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΓΑΖΙ.
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΕΚΕΙ Ή ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ .
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΙΟΤΥΠΟΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ , SUPER !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή