Σελίδες

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!! ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡHΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ CORPUS CRISTI ΣΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ!

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Θυμάστε την παράσταση Corpus Cristi στο Χυτήριο πριν από ενάμισυ χρόνο που είχε ξεσηκώσει θύελλα για το χυδαίο και υβριστικό της, σε βάρος της Ορθοδοξίας και του Χριστού, περιεχόμενο,; 
Τότε υπήρξαν αντιδράσεις και διαμαρτυρίες από χριστιανούς, χριστιανικές οργανώσεις και βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ε, λοιπόν,  η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής συνέταξε κατηγορητήρια και ήδη έχουν κληθεί κι έχουν καταθέσει στην ΓΑΔΑ κατηγορούμενοι με βαρύτατες κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης! 
Απίστευτο και όμως αληθινό. Αντί να διωχθούν οι εμπνευστές της παράστασης, αντί να προστατευτεί η χριστιανική μας πίστη, διώκονται οι χριστιανοί που διαμαρτυρήθηκαν και μάλιστα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης! Είναι πρωτοφανές ο Χριστιανισμός να ταυτίζεται με εγκληματική οργάνωση και να διώκονται οι χριστιανοί Ορθόδοξοι μέσα στον τόπο τους από την Ελληνική Δικαιοσύνη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. 
Προσπαθούμε να συλλέξουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την απίστευτη αυτή υπόθεση, για την οποία οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη προφυλακιστεί με τις παραπάνω βαρύτατες κατηγορίες δύο χριστιανοί. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα αναμένεται η απολογία άλλων δύο κατηγορουμένων οι οποίοι ενδεχομένως και αυτοί να προφυλακιστούν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης!  

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή για να καταλάβω: Η χρυσή αυγή, η αισχρή αυτή οργάνωση, καπέλωσε στην περίπτωση αυτή τις χριστιανικές οργανώσεις, και κατέβηκαν μαζί, ένα σώμα: αντίχριστοι πολιτικάντηδες με γνωστούς χριστιανο-φασίστες οργανωσιακούς, και άλλους -φραγκάκους σωβρακέμπορους, υπέρμαχους του τάματος του έθνους; Τέτοιο ανώμαλο συνονθύλευμα να πούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή