Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΓΕΥΜΑ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΝΑΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Μεσημεριανό γεύμα παρέθεσε η “Συμμαχία Ευθύνης” επ’ ευκαιρία της σημερινής γιορτής της Ορθοδοξίας σε εκπροσώπους κι επιτρόπους ιερών ναών σε γνωστή ταβέρνα της Αγίας Παρασκευής.
Το κλίμα ήταν αρκετά φιλικό, η ατμόσφαιρα ευχάριστη και η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τα ζητήματα της εκκλησίας και των ιερών ναών της πόλης μας.
Ο π. Σταύρος Τρικαλιώτης ευχαρίστησε τον κο Γιαννακόπουλο για την αμέριστη στήριξη που παρείχε ως δήμαρχος στα αιτήματα της Εκκλησίας, ενώ ο τελευταίος έσπευσε να τονίσει ότι στόχος είναι η στενή συνεργασία με τον ιερό κλήρο φέρνοντας συγκεκριμένα παραδείγματα του παρελθόντος. Σύντομες τοποθετήσεις που υπογράμμισαν την ανάγκη της συνεργασίας με την Εκκλησία έκαναν οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Αλεφαντής και Κώστας Κρητικίδης καθώς και άλλα στελέχη της νέας παράταξης όπως η τ. πρόεδρος της Ενωσης Γονέων Σούλα Θεοδώρου-Χλύκα, ο τ. δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μυλωνάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου ανεγέρσεως των Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Γιάννης Αρβανιτάκης και έτεροι παριστάμενοι.
Παρών επίσης και ο επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος Νίκος Καψωμενάκης.
agiaparaskevi-guide.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου