Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Δείτε τον Νίκο Βραχιολίδη (συμπτωματικό είναι ότι ο εικονιζόμενος είναι αδερφός του εκδότη της εφημερίδας μας). Σκαρφαλωμένος στις ράχες του Παρνασσού μαζί με άλλους εργαζόμενους της ΔΕΗ ελέγχει το σύστημα. Αυτός και άλλοι βιοπαλαιστές είναι υπεύθυνοι για την τάση του ρεύματος και για τα κυκλώματα έτσι ώστε να έχουμε ρεύμα σε όλη τη χώρα. 
Αυτούς όμως τους ανθρώπους που θέτουν καθημερινά σε κίνδυνο τη ζωή τους οι αρχιτεμπελχανάδες της Βουλής, αυτοί που δεν έχουν κάνει ούτε μεροκάματο και που στον Παρνασσό πηγαίνουν μόνο για σκί και για να κάνουν τσαγκούζι με την γκόμενά τους, ετοιμάζονται να τους στείλουν στην ανεργία!
η φωτογραφία είναι χθεσινή.
Εδώ, με φόντο τον χιονισμένο Παρνασσό
Η απόφαση της κυβέρνησης να ξεπουλήσει τον ΑΔΜΗΕ σε ιδιώτες συνεπάγεται και το σχεδόν βέβαιο ξήλωμα των εργαζομένων στην ΔΕΗ αφού πλέον οι ιδιώτες θα προσλάβουν όποιους αυτοί θέλουν, πετώντας στο δρόμο τους υφιστάμενους υπαλλήλους της επιχείρησης! Αφού πλέον ο ΑΔΜΗΕ δεν είναι δημόσιος αλλά ιδιωτικός φορέας, οι σημερινοί εργαζόμενοι θα ξηλωθούν πάραυτα. 

Αυτά κάνουν τα καθίκια! 

3 σχόλια:

  1. ΟΥΣΤ ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ! ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΟΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ: ΣΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΧΑΤΖΑΡΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή