Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ! Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ!!!

ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΙ 
ΞΥΔΗΣ, ΚΟΥΤΑΚΗΣ, ΙΣΚΟΣ!!!
Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ!!!
Άραγε αποτελεί σύμπτωση το γεγονός ότι κάθε φορά που πλησιάζουμε προς τις δημοτικές εκλογές ο τοπικός τύπος καθίσταται αιχμάλωτος των δημοτικών αρχόντων, με μηνύσεις ή αγωγές; Μάλλον όχι. 
Για μια ακόμη φορά λίγο πριν από τις εκλογές ο τοπικός Τύπος σύρεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου! Θύμα ο εκδότης της "Φωνής του Δημότη" Πέτρος Καραμανέας ο οποίος μηνύθηκε από την δημοτική σύμουλο και πρώην Αντιδήμαρχο Κική Κούτρα! Μάρτυρες κατηγορίας του Πέτρου Καραμανέα είναι ο Δήμαρχος Ξύδης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κουτάκης, Ίσκος! Η κ. Κούτρα έχει επιστρατεύσει όλο το "ολποστάσιο" του δήμου σε βάρος του εκδότη! 
Να σημειωθεί ότι χάρη στις μαρτυρικές καταθέσεις του τοπικού τύπου οι κ.κ. Ξύδης-Κούτρα αθωώθηκαν πριν από λίγο καιρό, όταν τους είχε στείλει στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Δ. Νικολάου!!! Σήμερα όμως, τόσο η κ. Κούτρα όσο και ο κ. Ξύδης στρέφονται εναντίον ενός εκ των τοπικών εκδοτών και συγκεκριμένα του Π. Καραμανέα, του εκδότη εκείνου που δεν προσήλθε ως μάρτυρας υπεράσπισής τους στο επίμαχο δικαστήριο! Τυχαίο; Μάλλον όχι!   
Ο εκδότης της εφημερίδας μας έχει νιώσει στο μεδούλι του τέτοιες ατελείωτες διώξεις. Και από τον  πρώην Δήμαρχο Χολαργού και από τον σημερινό δήμαρχο. Είχε όμως την ψευδαίσθηση ότι τα πράγματα κάποιοια στιγμή θα διαφοροποιύντο προς το καλύτερο. Τρίχες! Λες και δεν άλλαξε τίποτε. 
Πορευόμαστε με την ίδια αντίληψη προς το τίποτε! 
Εκτός από την μύνηση και τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του Καραμανέα, μόλις χθες είχαμε ευθείες απειλές για μήνυση προς τον εκδότη του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή" από την Πρόεδρο του ιδρύματος "Αντιγόνη Ζουρούδη", ενώ τις ίδιες απειλές δέχθηκε ο Μ. Βραχιολίδης από τον πρώην δήμαρχο Χολαργού, πριν από ενάμισι μήνα περίπου. Ο δε Χάρης Κουγιουμτζόπουλος έχει ήδη μηνυθεί από τον ίδιο δημοτικό παράγοντα! 
Είναι σαφές ότι οι δημοτικοί άρχοντες προσπαθούν να βάλουν τον τοπικό Τύπο στα δικά τους καλούπια. Σε ό,τι αφορά την δική μας εφημερίδα δηλώνουμε ότι δεν καθοδηγούμαστε και συνεχίζουμε πάντα να πορευόμαστε τον ίδιο δρόμο. Όσο μοναχικός κι αν είναι αυτός! Κέρδος μας; Η συνείδησή μας ότι αγωνιζόμαστε για την αλήθεια και βεβαίως οι αναγνώστες μας. 
Σε ό,τι αφορά τον Πέτρο Καραμανέα, θα είμαστε στο πλευρό του ως μάρτυρες υπεράσπισής του.    

2 σχόλια:

  1. Ο Ξύδης χαζούλη σας εκμεταλλεύτηκε το '10 και τους τρεις για να πετύχει αυτό που ήθελε και τώρα πια που δεν σας έχει καμία ανάγκη, ξεχρεώνει τα παλιά... γραμμάτια. Διότι ο Ξύδης δεν είναι Νικολάου, που τη μία μέρα τον λες κλέφτη και λαμόγιο και την άλλη το έχει ξεχάσει. Τοίχο-τοίχο θα σας πάει όλους (εκδότες, Τίγκες, Αποστολόπουλους κ.λπ.), γιατί ο Ναύαρχος (και όχι... Ναυαρχίδας) δεν ξεχνά ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκη εσυ προσέχεις, τέτοιες χοντραδες σαν του Καραμανέα δεν γράφεις, μην εξισώνεις όλο τον Τύπο , στη τελική μαγκία του που τα γραφε, μαγκία του και να τα πληρώσει και οχι να κλαιγετε σαν κανα μυξιαρικο απο δω κι από κει .... Να πάει να τα ζητήσει τώρα απ΄ αυτούς που του υπαγόρευάν την στήλη ( Μπούμπη - Αλέξη κ Σία)... αν και είμαι βέβαιος τι θα του δώσουν μόλις τα ζητήσει, αλλά είμαι άνθρωπος τησ Εκκλησίας και δεν το λέω!!! να θυμάστε η Κουτρα δεν είναι σαν τους άλλους θα τον παέι μέχρι τέλους το Πιτερ
    άκουσα επίσης τα ποσά που θα επιδικαστούν υπέρ της Αγίας Ηγουμένης(Κούτρα) θα τα δωρήσει όλα στον Αγ-Γιώργη για την απόπεράτωση του Ναόυ , είδατε θα κάνει και καλή πράξη στο τέλος ο φιλματζής !! χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή