Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ο ΞΥΔΗΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ...

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΕΜΒΟΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ 
ΤΙΓΚΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ!!! 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ξύδης δίνει τα ρέστα του για να βγάλει δήμαρχο τον Χρήστο Δασκαλόπουλο! 
Η αρχική επιδίωξή του είναι να συνενώνσει σε ένα συνδυασμό τους Δασκαλόπουλο-Αποστολόπουλο με επικεφαλής τον πρώτο. Προς αυτό τον σκοπό δεν θα διστάσει να επικοινωνήσει και με δικά του στελέχη που έχουν ταχθεί με το μέρος του Αποστολόπουλου, προκειμένου να τα πείσει να συστρατευτούν με τον Δασκαλόπουλο! 
Επόμενος στόχος του Ξύδη είναι να διεμβολίσει τον συνδυασμό του Τίγκα. Με ποιο τρόπο; Ψάξτε να δείτε ποια στελέχη του Ξύδη έχουν πάει με τον Τίγκα και θα καταλάβετε για ποιον διεμβολισμό μιλάμε. Αυτά τα στελέχη θα επιδιώξει να τα φέρει στον Δασκαλόπουλο!!! 
Ισχυροποιώντας τον Δασκαλόπουλο μέσω της εξασθένισης του Αποστολόπουλου και του Τίγκα, ο Ξύδης θα χτυπήσει εκλογικά και τον Κεχρή, για τον οποίο του την...φυλάει στο τέλος!!! 

Όποιος αμφιβάλλει για όλα τα παραπάνω δεν χρειάζεται να προβεί σε διαψεύσεις. Ας τα βάλει καλά στο μυαλό του και ας οργανώσει την πολιτική του γύρω από αυτά τα σενάρια. 
Όποιος πάλι θέλει να αποδεχτεί μοιρολατρικά την τύχη του και να χάσει...από τον Ξύδη, ας κάτσει να χάσει. 
Πάντως τα πράγματα μέρα με τη μέρα γίνονται πιο περίπλοκα και τα χτυπήματα κάτω από την μέση θα αυξάνουν! 
Σύμφωνα δε με πληροφορίες μας ο Χρήστος Δασκαλόπουλος έχει πιστέψει τόσο πολύ ότι θα βγει δήμαρχος ώστε έχει αναθέσει την προκελογική του εκστρατεία σε εταιρεία που βγάζει δημάρχους!!! 

Είδατε λοιπόν, την καλύτερη ανάρτηση σας την φυλάγαμε για το βράδυ! Για να σας πούμε: όνειρα γλυκά με τον Ξύδη στην σκέψη σας!!!

2 σχόλια:

  1. Πάλι σε όλα μέσα έπεσες γατόνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάσου, λέει, να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του ναυαρχίδα και να μειώσει το ύψος και το σ.δ. στο Χολαργό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή