Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΕΓΚΛΗΜΑ! ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΩΣ…ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΣΟΒΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!

Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Τις τελευταίες μέρες διαρρέει η πληροφορία ότι η ελληνική κυβέρνηση παραχωρεί το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια!!! Όσο και αν ακούγεται παράλογο, μια και ο Πρωθυπουργός και η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου διαμηνύουν σε όλους τους τόνους ότι στα Σκόπια θα δοθεί μία κοινά αποδεκτή ονομασία, αλλεπάλληλα περιστατικά επιβεβαιώνουν ότι η χώρα μας σιωπηρά και με κινήσεις υπόγειες παραδίδει στο γειτονικό κράτος το όνομα της Μακεδονίας μας!
Δείτε λοιπόν ποιες ενέργειες καταδεικνύουν τα παιχνίδια που παίζονται για μια ακόμη φορά πίσω από τις πλάτες του λαού!

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΩΣ …ΛΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 
«ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ»!
Διαδοχικές ενέργειες του κ. Βενιζέλου, με τις οποίες εμφανίζεται να υποκαθιστά την ελληνική κυβέρνηση, αντιτιθέμενος στην δημοσίως εκπεφρασμένη πολιτική της χώρας, δείχνουν ότι στο παρασκήνιο παίζεται παιχνίδι σε βάρος των συμφερόντων της χώρας ώστε να την φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων. Ο Ε. Βενιζέλος φαίνεται ότι έχει αναλάβει τον ρόλο του «λαγού».
         ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ! 
   Προ ημερών ο ΥΠΕΞ κ. Βενιζέλος αναγνώρισε ως «μεταβατική κυβέρνηση» τους νεοναζιστές της Ουκρανίας που παρανόμως κατέλαβαν την εξουσία και ξήλωσαν από την ηγεσία της χώρας τον νομίμως εκλεγέντα Πρωθυπουργό Γιανουκόβιτς! Ο κ. Βενιζέλος δηλαδή, στα πρόσωπα των νεοναζιστών αναγνωρίζει κάθε εγκληματική ενέργεια που παραβιάζει και τη διεθνή νομιμότητα και τα  διεθνώς κατοχυρωμένα δεδομένα μιας χώρας, αρκεί και μόνο να υπακούει «στους συσχετισμούς και τις ισορροπίες  που επικρατούν διεθνώς»!!! Αυτούς τους «συσχετισμούς και τις διεθνείς  ισορροπίες» επικαλέστηκε ο κ. Βενιζέλος για να δικαιολογήσει τη νομιμοποίηση που παρείχε στους νεοναζιστές της Ουκρανίας! Επιπλήττοντας δε όσους τον κατηγόρησαν, επισήμανε ότι όλοι αυτοί δεν έχουν ιδέα για τις λεπτές ισορροπίες που επικρατούν στο διεθνές σκηνικό! Με την στάση του αυτή ο κ. Βενιζέλος ουσιαστικά άναψε το πράσινο φως και για αντίστοιχες περιπτώσεις, όπως στην Κύπρο, τα Σκόπια κ.λ.π. Επειδή λοιπόν οι …διεθνείς συσχετισμοί απαιτούν την αναγνώριση της εισβολής και κατοχής της Κύπρου από τον Αττίλα ή την αναγνώριση των Σκοπίων ως «Μακεδονία», οφείλει η χώρα μας –κατά τον κ. Βενιζέλο- να υπερασπιστεί τις διεθνείς ισορροπίες και όχι ό,τι επιτάσσει το συμφέρον της ή το δίκαιο!
     DE FACTO ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ! 
     Δεν φτάνει που αναγνώρισε ως νόμιμη την παράνομη νεοναζιστική "κυβέρνηση" της Ουκρανίας, ο κ. Βενιζέλος αναγνώρισε και το Κόσσοβο ως κρατική οντότητα! Χωρίς να δώσει σημασία στην επίσημη θέση της ελληνικής κυβέρνησης η οποία απορρίπτει το Κόσσοβο, ο επικεφαλής του ΥΠΕΞ προχώρησε σε de facto νομιμοποίηση του Κοσσόβου!
Το έγγραφο Βενιζέλου ως ΥΠΕΞ με το οποίο αποφασίζει επειδή έτσι το γουστάρει, για  λογαριασμό όλης της Κυβέρνησης! Τίποτε όμως δεν είναι τυχαίο! Ο κ. Βενιζέλος δεν επιπλήχθηκε από τον κ. Σαμαρά, προφανώς γιατί έχει αναλάβει τον ρόλο του…λαγού!

Σύμφωνα με έγγραφο του Έλληνα ΥΠΕΞ, οι προξενικές ελληνικές αρχές σε όλο τον κόσμο μπορούν να δίνουν βίζες και άδειες παραμονής σε διαβατήρια που φέρνουν τα διακριτικά του Κοσσόβου. Ουσιαστικά με την ενέργειά του αυτή ο κ. Βενιζέλος ανοίγει τον δρόμο όχι μόνο στην αναγνώριση των Σκοπίων ως "Μακεδονία", όχι μόνο ανοίγει τον ασκό του Αιόλου στις αλυτρωτικές βλέψεις των Σκοπιανών (ότι τους ανήκει ολόκληρη η Μακεδονία) αλλά επισημοποιεί και  
τις αλυτρωτικές βλέψεις των Αλβανών στην Ελλάδα (βλέπε Τσαμουριά)! 
3.       
   

   «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ! 
  Πριν από ενάμισι μήνα βρέθηκε στην αίθουσα γερουσίας του Κοινοβουλίου ο Σκοπιανός βουλευτής Χαϊρούλα Μισίνι, κατά τη διάρκεια της έναρξης των εργασιών της Διάσκεψης Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας. Ο βουλευτής ζήτησε και πήρε το λόγο και ενώπιον του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Βαγγέλη Βενιζέλου και του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Τραγάκη, ο σκοπιανός χρησιμοποίησε δύο φορές τη λέξη “Μακεδονία”, αναφερόμενος στο κρατίδιό του. Κανείς από τους δυο Έλληνες επικεφαλής δεν διέκοψε τον θρασύ σκοπιανό και βεβαίως ούτε ζήτησε να ανακαλέσει το περί «Μακεδονίας».
Έτσι, διά …χειρός Βενιζέλου είχαμε το θλιβερό περιστατικό να ακουστεί το όνομα «Μακεδονία» για τα Σκόπια, εντός ελληνικής βουλής! Τυχαίο; Όχι. Ο κ. Βενιζέλος δρομολογεί διαδικασίες σε βάρος της Ελλάδος με τις ενέργειές του! Ως επικεφαλής του ΥΠΕΞ οδηγεί τον τόπο σε απίστευτες εθνικές περιπέτειες.
Ο άνθρωπος είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ! 
"Ελεύθερη Ώρα"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου