Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Η Α.Δ.Ε.ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!

Η υπόθεση της ΑΔΕΧ όχι μόνο δεν έληξε αλλά μπορεί να φτάσει ακόμη και στα δικαστήρια! Πρώτα πάντως στέλνεται με απόφαση του ΔΣ στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης. 
Το παρακάτω Δελτίο Τύπου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού τα λέει όλα!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Την Τετάρτη 5 τρέχοντος μηνός συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Έκθεση Διαχειριστικού Ελέγχου της Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης Χολαργού (Α.Δ.Ε.Χ.) της περιόδου 2004 – 2010, η οποία συντάχθηκε από δύο ορκωτούς ελεγκτές - λογιστές που είχαν οριστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.
            Από την Έκθεση του Διαχειριστικού Ελέγχου και τη συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε χρηστή και ορθή οικονομική διαχείριση της Α.Δ.Ε.Χ. Γι’ αυτό το λόγο, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να παραπέμψει το όλο θέμα στο Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, για περαιτέρω έρευνα και για τις δικές του ενέργειες.
            Την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου υπερψήφισαν όλοι οι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι (Νικ. Κουτάκης, Αγγ. Κούτρα, Νικ. Κουκής, Ειρ. Βεντουζά, Αικ. Φασούλη, Χρ. Δασκαλόπουλος, Ηλ. Αποστολόπουλος, Κωσ. Τσοχαλής, Βασ. Ρετσινιά, Βασ. Μπουφούνου, Αν - Μαρ. Τσικρικώνη, Μαρ. Κτιστάκη, Ελ. Ευαγγελοπούλου, Κων. Τίγκας, Χρ. Πολυκαλά) και μειοψήφησε μόνο ο κ. Αθ. Αυγουρόπουλος. Ο κ. Δημ. Νικολάου (τ. Δήμαρχος Χολαργού και Πρόεδρος Α.Δ.Ε.Χ.) αποχώρησε από τη συνεδρίαση πριν από την ψηφοφορία.
            Σημειώνεται ότι η Α.Δ.Ε.Χ. συστάθηκε τον Αύγουστο 2003 και τέθηκε σε εκκαθάριση τον Ιανουάριο 2011.
             
Ο Δήμαρχος
Βασίλειος Ξύδης

2 σχόλια:

  1. Και πού να δεις τι και ποιοι έχουν να παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα από 1/9/14...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πιο αδίστακτο, αιμοβόρο και εκδικητικό πλάσμα της γης περιεβλήθη τον μανδύα της εντιμότητος και έγινε σημαιοφόρος της κάθαρσης. Υπάρχει όμως και το Αστράπτον Ξίφος των Αντιποίνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή