Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΕΒΑΛΑΝ ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΕΡΑΣ! ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!

Ένα «τέρας» φαίνεται πως τρομοκρατούσε τον τελευταίο καιρό ένα προάστιο της Στοκχόλμης, καθώς, οι κάτοικοι έκαναν λόγο για ένα τεράστιο τρωκτικό το οποίο έβλεπαν να περιφέρεται σε κήπους και δρόμους.

Τελικά ένα ζευγάρι κατάφερε να πιάσει κυριολεκτικά σε μια φάκα τεραστίων διαστάσεων στο σπίτι ενός ζευγαριού Σουηδών.Το ζευγάρι, όπως αναφέρει η dailymail, υποψιάστηκε ότι κάτι συμβαίνει όταν παρατήρησε πως η γάτα τους δεν ήθελε να μπει στην κουζίνα του διαμερίσματός τους.

Σύντομα ήρθε η στιγμή και για το ίδιο το ζευγάρι να δει το… τέρας με τα μάτια του, καθώς, το εντόπισαν να βολτάρει στην αυλή του σπιτιού τους και έμειναν πραγματικά έντρομοι.


Η οικογένεια αναφέρει ότι ο αρουραίος είχε μπει στο σπίτι κυριολεκτικά μασώντας τον εξωτερικό τοίχο, ενώ κρυβόταν πίσω από το πλυντήριο πιάτων προκαλώντας μάλιστα και διαρροή, καθώς, είχε καταφάει και τους σωλήνες.

Κάλεσαν μια εταιρεία απεντόμωσης – μυοκτονίας η οποία χρησιμοποίησε βιομηχανικού τύπου παγίδες για να πιάσουν τον τεράστιο αρουραίο. Ωστόσο, ο μήκους 38 εκατοστών αρουραίος δεν σκοτώθηκε ούτε όταν πιάστηκε στη φάκα, αλλά την πήρε μαζί του μέχρις ότου να πεθάνει λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι από ασφυξία.



kamikaze.gr

1 σχόλιο:

  1. ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΕΣΚΑΒΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΠΟΝΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΘΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή