Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ! ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΛΑ!

ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!! ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ!!!!

Τα ραβασάκια της εφορία συνοδευόμενα από απειλές για δικαστήρια και κατασχέσεις, η εισβολή της εφορίας στους τραπεζικούς λογαριασμούς και η αφαίρεση χρημάτων από τους φορολογούμενους έχει εξοργίσει τους πενόμενους φορολογούμενους οι οποίοι νιώθουν τους εφοριακούς ως τους μεγάλους τους εχθρούς. "Εισβάλλετε εσείς στα σπίτια μας και μας καταστρέφετε; Θα σας τα κάνουμε λίμπα" , φαίνεται ότι απαντούν αρκεροί από τους φορολογούμενους οι οποίοι αρχίζουν να επιτίθενται προσωπικά εναντίον των εφοριών και των εφοριακών. 
Υπάρχουν δε περιπτώσεις που δεν διστάζουν να βγάλουν και όπλα!
Χαρακτηριστική είναι μια περίπτωση στην Κρήτη.  Όπως αναφέρει το ekriti.gr, ανεξέλεγκτες είναι πλέον οι καταστάσεις που διαδραματίζονται στην μοναδική ΔΟΥ του Ηρακλείου, στη Λεωφόρο Κνωσσού. Ο προϊστάμενός της Μανώλης Ρολάκης, περιγράφει περιστατικά πρωτόγνωρα, που αποδίδονται στην απόγνωση των φορολογουμένων, οι οποίοι αδυνατούν να ανταποκριθούν στην άγρια φορολόγηση.

Μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη και στην Ελένη Στάθογλου, ο κ. Ρολάκης είπε ότι φορολογούμενος δεν δίστασε να του βγάλει όπλο, το οποίο τοποθέτησε πάνω στο γραφείο του, ενώ ένας άλλος, που χρωστούσε 400 χιλιάδες ευρώ, τον απείλησε ότι θα φέρει “μπιτόνι με βενζίνη να τους κάψει”. Ο Προϊστάμενος της ΔΟΥ, ενημέρωσε σχετικά, με έγγραφό του, τον αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου, και έστειλε… σαφές μήνυμα στους βουλευτές, επειδή πλησιάζουν οι εκλογές του Μαίου, ότι κανένας υπάλληλος δεν θα δεχθεί παρεμβάσεις στο έργο του.

Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που πάνω στην απόγνωσή τους και στην απελπισία τους απειλούν ότι αν δεν γίνει δεκτό το αίτημά τους, τότε θα αυτοκτονήσουν, άλλοι λιποθυμούν, άλλοι φωνάζουν και άλλοι βρίζουν χυδαία.

Την ίδια ώρα περιγράφει με τα πιο μελανά χρώματα το φόρτο εργασίας με τους υπαλλήλους να καλούνται να εργαστούν και τα Σάββατα. Ο κ. Ρολάκης είπε ότι οι εφοριακοί την “πληρώνουν” για τις σκληρές αποφάσεις που λαμβάνονται κεντρικά, με τον καθένα να βρίζει και να απειλεί απλούς εργαζόμενους, που δε φέρουν καμία ευθύνη.


1 σχόλιο:

  1. Σαν να μου φαίνεται οτι υποστηρίζεις την πιο διεφθαρμένη επαγγελματική τάξη της Επικράτειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή